Някой е почнал да вдига чашките от обет
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеОсвен тоеа никога не е имало и няма да има раделяне на стари и малди пушки/ Помня наистина стари пушки като Judas Priest, ллфа, Сл.Вятър, Dash Riprock (за когото спекулативно бих си позволило да кажа че е е над всички останали)... и т.н ииии много други, т/н/ Но те не пишат! Това са старите пушки!!!!! НЕ са самозванци, а са маистори на тази игра!!!!
Коментар
-
Освен тоеа никога не е имало и няма да има раделяне на стари и малди пушки/ Помня наистина стари пушки като Judas Priest, ллфа, Сл.Вятър, Dash Riprock (за когото спекулативно бих си позволило да кажа че е е над всички останали)... и т.н ииии много други, т/н/ Но те не пишат! Това са старите пушки!!!!! НЕ са самозванци, а са маистори на тази игра!!!!Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от бик в батакаКолеги, в този форум се е създала много лоша традиция - да се омаловажават мненията на опитнитеНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеТъкмо се бях размислих върху значението на обема на късите по дадена позиция когато прочетох поста ...
Как ги тълкуваш ?
Например - при NFLX са малко и това при цена в облаците ... Дали е добър индикатор , че дългите са прекалено много и готови за щавене ?
Затова и почти не гледам такива компании за мен си е скука бих влезнал при следващата криза в такива акции .
Сега гледам и следя GLBS -тези си мисля че може ги видим инад 15-18$ ,още по интересни са ми Drys -тук нещо не на наред и се чудя до колко могат да паднат погледни там как са късите,обаче си мисля ,че гърците трудно ще фалират взе пак този бизнес с корабите от години се държи от тях ,поне тъка сам чувал и тях следя изкъсо и ще видя кога ще вкарам някой лев ,имах от тях и излязох с малка загуба точно след като им видях късите и веднага ги затворих
И все пак kalani investments набиха преди около месец пари в тях и се чудя къде е уловката
http://www.marketwatch.com/story/dry...12-27-81603020
Коментар
-
Колеги, в този форум се е създала много лоша традиция - да се омаловажават мненията на опитните участници. Не знам с каква цел се прави, но според мен това е голяма грешка. Тук има ''стари пушки'' които са на пазара от 15-16 години и има какво да се научи от тях. Все пак тези хора са придобили своя опит на ''бойното поле'' и заслужават уважение. Не казвам, че трябва всяко мнение да се приема за чиста монета, но има стойностни и аргументирани мнения, които е добре да се взимат под внимание. Имам чувството, че някои хора влизат във форума с една единствена цел - да дразнят останалите. Поради тази причина доста колеги спряха да пишат, а от това форума само загуби. Разбира се, че и аз съм влизал в пререкания с някои колеги, но винаги съм ценял мненията, които са аргументирани.
Мнението не е много за тази тема, но мисля че тя е най-посещаваната и затова реших да пиша тук.
Успех на всички!Събитията не винаги отговарят на очакванията!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Ми нали си въобразяваш че си спекулант
Давай и на вън или за там нямаш топки
Я кажи как преценяваш дадена компания че е време за корекция или за избухване
Аз примерно гледам късите към нея а ти кво гледаш тук ,едва ли ще отговориш но все тая
Как ги тълкуваш ?
Например - при NFLX са малко и това при цена в облаците ... Дали е добър индикатор , че дългите са прекалено много и готови за щавене ?Last edited by Protokol; 29.01.2017, 13:21.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
то има опити за обяснение отдавнаSpeculation is an effort, probably unsuccessful, to turn a little money into a lot.
Investment is an effort, witch should be successful, to prevent a lot of money from becoming a little.“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
Защо да се навирам между шамарите на спекулантите на чуждите пазари, след като и тук мога да си печеля пари?
Давай и на вън или за там нямаш топки
Я кажи как преценяваш дадена компания че е време за корекция или за избухване
Аз примерно гледам късите към нея а ти кво гледаш тук ,едва ли ще отговориш но все тая
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Явно не следиш чуждите пазари там купувачи и продавачи има винаги за разлика от тук вземи се поучи малко как е вънСъбитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеЕто че сам си отговори на въпроса
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
А как пазар на който няма къси се сгромоляса с 80% преди 8-9 години?
Коментар
Коментар