IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
    Баце, прав си както винаги! Повтори го още 10 000 пъти, за да може ако някой го е пропуснал, да навакса!
    Е това не трябва да те дразни, защо става така!!!
    Те като разберат, сто човека, ела ми казвай, че бфб нямала сестра!!

Коментар

• Първоначално изпратено от DutyFree Разгледай мнение
      Точно, а сега какво да търгуваме, бъдещите им КАКВО, По принцип пазарите на АКЦИИ ПО ПОДРАЗБИРАНЕ СА ЗА НАГОРЕ, ЗАЩО Е ТОВА, ТУК НА БФБ И ВЪОБЩЕ, каква е тази борса и участниците в нея????

Как ти тече ИНФОРМАЦИЯТА ТУКА, То тука НЯМА ИНФОРМАЦИЯ, само СУПЕР ИЗКРИВЕНА СРЕДА , което не тръгва от нас дребните, но и не си знаем правата ли??
      Баце, прав си както винаги! Повтори го още 10 000 пъти, за да може ако някой го е пропуснал, да навакса!

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
        Тц, тогава търгувахме бъдещият им катарзис
        Точно, а сега какво да търгуваме, бъдещите им КАКВО, По принцип пазарите на АКЦИИ ПО ПОДРАЗБИРАНЕ СА ЗА НАГОРЕ, ЗАЩО Е ТОВА, ТУК НА БФБ И ВЪОБЩЕ, каква е тази борса и участниците в нея????

Как ти тече ИНФОРМАЦИЯТА ТУКА, То тука НЯМА ИНФОРМАЦИЯ, само СУПЕР ИЗКРИВЕНА СРЕДА , което не тръгва от нас дребните, но и не си знаем правата ли??

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
          Та нали същите собственици се търгуваха на софикс 1800 ??
          Тц, тогава търгувахме бъдещият им катарзис

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
            Ами странно е да, Мащаба е такъв, затова и няма да се търгуват никога повече на тия стойности. Но да видим !!!

И тогава са били на по няколко години, нормално е има си етапи на развитие от изгряващи звезди се превърнаха във залязващи направо за няма и 7 години !!!

Къде е мащаба в които се намират, тогава и сега??? Тогава бфб вместо да беше станала частна и КФН също, То какво СТАНА, КОЛКО ГОДИНИ ЛЪЖИ!!!

Трудно много трудно се развиват нещата тука, даже не искате, но уви, така ще да е !!!
            Last edited by DutyFree; 01.03.2016, 16:53.

Коментар

Портфейл в БЪЛГАРСКИ АКЦИИ на МАЖОРИТАРИ МУТРИ И ПОЛУОЛИГОФРЕНИ ЛИ ??? Странно е дано имате успех с БОРСОВАТА СИ ИСТОРИЯ ДО ТУК, тя не се следи от никои!!! ахахх

Коментар

Портфейл в БЪЛГАРСКИ АКЦИИ на МАЖОРИТАРИ МУТРИ И ПОЛУОЛИГОФРЕНИ ЛИ ??? Странно е дано имате успех с БОРСОВАТА СИ ИСТОРИЯ ДО ТУК, тя не се следи от никои!!! ахахх
                Свят широк, пазари много, свеки сам си рискува парите. За мажоритарите съм съгласен но техния манталитет не може да се промени те са си такива с малки изключения.

Коментар

• Няма да се плашите- тук има хора на които това им харесва..Правили печалби, които преди кризата правихме за един ден..Разни хора, разни идеали..
                  Обем (лева) 143 560

Коментар

• Стигнахме ново дъно, толкова минорно никога не е било на БФБ

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
                      В крайна сметка измерителя на успеха е нарастването на портфейла. А прогнозата за софикс дали се е сбъднала или не не е важно. Важното е подбраните компании да растът. Теб какво ще те топли ако познаеш за индекса а портфейла ти спада. А ти след като си избрал тези компании също би трябвало портфейла ти да е нарастнал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        Ти провери уважаеми- можеш и да ми припомниш за нивата на Борсата тогава при Орешарски и да ми посочиш с колко е паднала досега..А Вие при този втори мандат с месеци тръбяхте за СОФИКС 1000..И аз чакам ли чакам..Между другото аз гласувах за първия мандат на Борисов, сега се чудя на акъла си..
                        Кире, няма НИКАКВА ВРЪЗКА С ОРЕШАРСКИ И ЧЕРВЕНИТЕ ПОЛУИДИОТИ, ОСВЕН И ТИ АКО НЕ СИ ТАКЪВ, ТОВА КОГА ЩЕ ГО РАЗБЕРЕТЕ ??

Само ми припомни за ДЯНКОВ, какви неща си писал!!!???

И защо СТАНИШКО И ОРЕШАРСКИ РАБОТИХА 8 ГОДИНИ НА ИЗЛИШЪК ОТ КОЛКО МИЛИАРДА ЛВ. И КАТО СИ ТРЪГВАХА ГИ РАЗДАДОХА НА ФИРМИТЕ СИ ???

КАК И КОГА СЕ РАБОТИ НА ДЕФИЦИТ !!! ИЛИ НА ИЗЛИШЪК ИЛИ НА НУЛА????

А ТОВА ???

Условна присъда и 4000 лв. глоба за лихвар, изкарал 400 000 лв.
                        01.03.2016 14.19

3 години условно с 5-годишен изпитателен срок даде Апелативният съд във Велико Търново на 52-годишен мъж от Трявна, който 12 години се занимавал с лихварство. Той ще трябва да плати и 4000 лв. глоба в полза на държавата.

Апелативната инстанция е отменила изцяло оправдателна присъда на окръжния съд в Габрово, с която Асен К. е признат за невинен. Вместо това, магистратите са го осъдили за това, че в периода декември 1996 - октомври 2008г, в гр. Трявна, без съответното разрешение е извършил банкови сделки - предоставял кредити в български лева и чуждестранна валута на различни лица и фирми. С незаконната лихварска дейност той е причинил на кредитополучателите значителни имуществени вреди в размер на 143 700 лв. и е получил неправомерни доходи в размер на 400 228 лв.

Мотивите към присъдата следва да бъда изготвени в едномесечен срок.

Присъдата подлежи на обжалване и протест пред Върховния касационен съд в 15-дневен срок. /24chasa.bg

Коментар

• В крайна сметка измерителя на успеха е нарастването на портфейла. А прогнозата за софикс дали се е сбъднала или не не е важно. Важното е подбраните компании да растът. Теб какво ще те топли ако познаеш за индекса а портфейла ти спада. А ти след като си избрал тези компании също би трябвало портфейла ти да е нарастнал.

Коментар

• Тук може и да си прав за съжаление, ако такапродължават нещата

Коментар

• Ти провери уважаеми- можеш и да ми припомниш за нивата на Борсата тогава при Орешарски и да ми посочиш с колко е паднала досега..А Вие при този втори мандат с месеци тръбяхте за СОФИКС 1000..И аз чакам ли чакам..Между другото аз гласувах за първия мандат на Борисов, сега се чудя на акъла си..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                Прогнозите му за ръст на Борсата са тотално грешни.Така погледнато аз съм познал много повече за Гагарин и Спиди- там съм влезал още в началото..Разберете, че много по важни са не малките попадения, а инвестиционната среда и ръста на индексите- те привличат големите инвеститори
                                Даа, само дето ИНВЕСТИТОРИТЕ В БЪЛГАРСКИ АКЦИИ СТЕ НАЙ НАРЕДЕНИТЕ И НАЙ ГОЛЕМИТЕ БАЛЪЦИ, ЩОТО НЯМАТЕ КАПИТАЛОВ ПАЗАР, а търсите там развитие някакво!!!!!

И след ТАЗИ ТЪРГОВСКА ИСТОРИЯ НА ПОВЕЧЕТО ДРУЖЕСТВА, НЯМА ДА ИМА НИКОИ, АМА НИКОИ ДА ИНВЕСТИРА В ТЯХ, НЯМА КАК!!!!

След КТБ, какво НОВО!!!!???

Коментар

X