IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ще ги лупкаме ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
      Знаеме, тук всички винаги са на профит и много рядко губят, в кравя на всеки месец или тримесечие обаче задължително са на печалба и то завидна
      Пак ти казвам, като удариш чертата от ДАкс няма да изкараш един лев Същото важи и за Пенсионните, които ще регитрират сериозни загуби за осигурените от инветициите си в чужбина, защото им пробутват само скъпи акции
      Там е мъка а на БФБ е радост....

Коментар

• Моля само си пишете в темата за Дакса, че там голяма мъка напоследък
        Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Аз също съм на ДАХ и вече имам над 17 % профит с вече две ,трети закрити позиции.... мога да не мисля вече цяла година за борса.... но пуста краста....
          Знаеме, тук всички винаги са на профит и много рядко губят, в кравя на всеки месец или тримесечие обаче задължително са на печалба и то завидна
          Пак ти казвам, като удариш чертата от ДАкс няма да изкараш един лев Същото важи и за Пенсионните, които ще регитрират сериозни загуби за осигурените от инветициите си в чужбина, защото им пробутват само скъпи акции
          Bulls on BSE

Коментар

Много скъпо и мъчно ще им излезе това приключение по ДАѝс и т.н. на Пенсионните и Импето и останалите. Но за съжаление е така, празно на пазарите няма - парите винаги трябва да са някъде и винаги тряба тръпка да се инвестира, засъжаление на тези пазари не може да се печели защото е много населено и печелят много малък процент само, останалите губят. на БФБ отново е обратно, понеже няма конкуренция е много лесно да се купят акции за без пари - димек печели всеки от малкото инвестирали но само когато се появи пак оборот, защото тогава цените ще са други
            Аз също съм на ДАХ и вече имам над 17 % профит с вече две ,трети закрити позиции.... мога да не мисля вече цяла година за борса.... но пуста краста....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Не знам да ли разбра но в момента всичко по умно се премести на ДАХ и ДАУ,петрола и валутите и дали ще се върне зависи от ръководството на борсата....
              Нали знаеш че чакането да излезеш с 1000 лв в брой може да вбеси и най търпелия спекулант и инвеститор...
              Много скъпо и мъчно ще им излезе това приключение по ДАѝс и т.н. на Пенсионните и Импето и останалите. Но за съжаление е така, празно на пазарите няма - парите винаги трябва да са някъде и винаги тряба тръпка да се инвестира, засъжаление на тези пазари не може да се печели защото е много населено и печелят много малък процент само, останалите губят. на БФБ отново е обратно, понеже няма конкуренция е много лесно да се купят акции за без пари - димек печели всеки от малкото инвестирали но само когато се появи пак оборот, защото тогава цените ще са други
              Bulls on BSE

Коментар

БФБ е най-предвидимата борса на света.
                Спад в оборота води и да спад в цените и обратното.
                Цените сега са такива защотото няма оборот. Появи ли се търсене, цените няма да са такива. От две години Пенсионните вече не купуват на БФБ. Един ден ще се появят отново, щото ще трябва да балансират с БГ акции и да носят доходност, тогава не се лъжете говорим за съвсем различни цени вече :-)

Не знам да ли разбра но в момента всичко по умно се премести на ДАХ и ДАУ,петрола и валутите и дали ще се върне зависи от ръководството на борсата....
                Нали знаеш че чакането да излезеш с 1000 лв в брой може да вбеси и най търпелия спекулант и инвеститор...

Коментар

• БФБ е най-предвидимата борса на света.
                  Спад в оборота води и да спад в цените и обратното.
                  Цените сега са такива защотото няма оборот. Появи ли се търсене, цените няма да са такива. От две години Пенсионните вече не купуват на БФБ. Един ден ще се появят отново, щото ще трябва да балансират с БГ акции и да носят доходност, тогава не се лъжете говорим за съвсем различни цени вече :-)
                  Bulls on BSE

Коментар

• Ех Тони много си скромен.И аз съм оптимист и очаквам вее 8МА година да се върнат.старите нива

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
                      Няма добра и лоша акция.
                      Има добър и лош инвеститор.
                      Дааа, на космоса ракетата му е крива, но на ЗАПАД, акциите ПО ПОДРАЗБИРАНЕ СА ЗА НАГОРЕ, ТУКА ОБАЧЕ, какво става ???????

Коментар

• Няма добра и лоша акция.
                        Има добър и лош инвеститор.
                        Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• пичове (ако сте пичове де)....
                          държите се като махленски клюкарки и недоклатени каки!

осрахте вече почти всички теми.
                          Инвестора да вземе да ви покани на по едно интервю да си получите трибуната за изява пред форумният сбирщайн.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                            Разбирачо, ти във всяка тема ли ще се*еш?
                            Напиши нещо смислено стига си бълвал простоти, ако ти се вижда "махленско обяснено" дай си твоята версия версия на по-високо ниво от нашето!
                            Ама измисли нещо ново щото всички знаем какво става последните 7 години, добре ни го обясни във много от темите
                            При положение че последните 7 години знаете какво се случи, и КТБ, КАКВИ СА ТИЯ СТАТИИ ИМАТ ЛИ ТЕ ВРЪЗКА С РЕАЛНОСТТА???

Мажоритарите ти са олигарси, това малко ли е???

Коментар

• Първоначално изпратено от DutyFree Разгледай мнение
                              По махленски обяснено не съм виждал!!! Пълна пародия, на такъв капиталов пазар, ТОЯ е забравил за КТБ !!!
                              Разбирачо, ти във всяка тема ли ще се*еш?
                              Напиши нещо смислено стига си бълвал простоти, ако ти се вижда "махленско обяснено" дай си твоята версия версия на по-високо ниво от нашето!
                              Ама измисли нещо ново щото всички знаем какво става последните 7 години, добре ни го обясни във много от темите

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                                Оптимист съм за БФБ!

Смятам, че банките косвено започнаха на помпат следващия балон и той ще е бфб и НИ(които така и не изпуснаха парата за разлика от бфб).

Има адски много пари в ПФ и банки. Доходоносни възможности за спестяванията почти няма. Самия аз потърсих алтернатива на депозита си 2008, защото годишна лихва от 4,5% ми се струваше малка - сегашните знаете къде са.
                                % на кредитиране са на уникално ниски нива - в сряда ме ухажваха с ипотека на 4,8% и потребителски на 6,5% в ДСК(които са консерватични, предполагам че БГ банките ще отправят още по-агресивни условия).
                                Народа се поуспокои, взеха да пробват нови инициатви, започнаха да стават по-смели и по-добре платени хората.
                                Вече се заговори за нови IPO-та, което е страхотно и ще привлече погледи към бфб.
                                See Link е интересен проект който също ще даде възможности за инвеститорите.
                                Видя се че Софикс не иска да ходи под 400пункта, а и резултатите на някои компании насочват погледите на север. След такива спадове историята показва, че следват доста приятни ръстове. Мисля че ни предстои един бавен и стабилен път нагоре, който ще ни отведе доста на 600пункта. А един ръст с 30-40% ще увлече още доста пари след себе си.
                                Това, че държавата не подпомага БФБ и от ГЕРБ нямат и понятие от БФБ, наред с всички негативи може да има и позитивен привкус. При нас пазара и читавите компании ще оцелеят по естествен начин - просто ще оцелеят най-добрите ч/з естествен подбор и конкуренция - чиста форма на капитализъм. Докато на други пазари където държавата побутва пазара или където се задължават ПФ да инвестират % на технитте си борси - там рано или късно водата се отдръпва и се вижда кой е без бански.

Поздрави и бъдете оптимисти!
                                По махленски обяснено не съм виждал!!! Пълна пародия, на такъв капиталов пазар, ТОЯ е забравил за КТБ !!!

Коментар

Working...
                                X