If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
първо ...
Честит празник......Да ти излезе Гагарин на 100 лв....
Продажбата на акции в немилост на такава борса е все едно да подарявам акции ....
но понеже съм в евро и лева не ми пука за ситуацията....вчера излезнах от Коба ....
Имам поръчки купува в Гагарин , Хика ,Булгартабак ,Албена но много надолЕ...Ако не са спекуланти като мен ,скоро няма да има изобща поръчки купува....
Днес гледах как се разбиват основни акции като монбат и трасе и хим.... а краят не се вижда.... Полакс , да имаше такива моменти ... добри новини ,добър отчет и дивидент и малко повече постове по въпроса и се купува.... просто се обръща на търсещите добри акции че има и такива....
Аз момента също търся добри акции но не намирам ефтини.....
Казвайте..
Тони каза Софарма и брефчето...
Ни едното дават дивидент както трябваше да бъде , правят някакви галимации и кой, кого...
Вярно е че имаше такива моменти, но тогава пазара беше в еуфория, сега не виждам как ще стане това.
Ами Монти, защо се мъчиш още в тези плаващи пясъци, каширай и се рахатясвай - хем те боли хем те сърби май !?!?
първо ...
Честит празник......Да ти излезе Гагарин на 100 лв....
Продажбата на акции в немилост на такава борса е все едно да подарявам акции ....
но понеже съм в евро и лева не ми пука за ситуацията....вчера излезнах от Коба ....
Имам поръчки купува в Гагарин , Хика ,Булгартабак ,Албена но много надолЕ...Ако не са спекуланти като мен ,скоро няма да има изобща поръчки купува....
Днес гледах как се разбиват основни акции като монбат и трасе и хим.... а краят не се вижда....
Полакс , да имаше такива моменти ... добри новини ,добър отчет и дивидент и малко повече постове по въпроса и се купува.... просто се обръща на търсещите добри акции че има и такива....
Аз момента също търся добри акции но не намирам ефтини.....
Казвайте..
Тони каза Софарма и брефчето...
Ни едното дават дивидент както трябваше да бъде , правят някакви галимации и кой, кого...
софарма ми се струва все още по-скъпа отколкото може да бъде, за да стане достатъчно атрактивна (за да я купувам, но имам от нея все още. Брефа ми се струваше атрактивен и купувах, но до 50 стотинки. Сега, като надмина 1,60 но вече с 3 лв номинал, не те ли дразни евентуалното им намерение да обезценят номинал отт 3 лв на номинал от 1 лв. Това е 3-кратно освобождаване на дължимото към акционерите ...
днес понеже с Фортис не работихме(той бе на Бата Агро), та затворихме офиса и осмятах - ако увеличението е на 1лв ЩЕ ЗАПИША ВСИЧКО! Просто сметката излиза много апетитно, кофти е за тези които не се възползва от правото си!
А ти какво пазариш(аз бях откровен - питай Елана ), щом и двете изброени са т скъпи - ТИМ(гледам че Панев, Елана и Капман са им се н.дупили)?
Ти покажи къде и как всеки ден ги лупкаш и тролиш Ти не се хвалиш с дивидентни акции, а лъжеш с всеки ден печалби От мечо 50см. хубав дивидент ли е..Ами то няма спор- ти тролиш и лъжеш , а аз ти казвам да спреш, че не е верно.Наздраве
И защо да не купувам, когато дивидента е 2-3 пъти по голям от банковите лихви.Днес например купих Емка- и мога да го докажа за разлика от тебе.. Ти кажи доволен ли си от 50см. или искаш още от Мечо
А ти защо мислиш че само ти имаш дивидентни акции?
Купувам СОФАРМА и ФНИ България!
Поздрави и честит празник, ако си зоза !
софарма ми се струва все още по-скъпа отколкото може да бъде, за да стане достатъчно атрактивна (за да я купувам, но имам от нея все още. Брефа ми се струваше атрактивен и купувах, но до 50 стотинки. Сега, като надмина 1,60 но вече с 3 лв номинал, не те ли дразни евентуалното им намерение да обезценят номинал отт 3 лв на номинал от 1 лв. Това е 3-кратно освобождаване на дължимото към акционерите ...
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар