4D, Така и не разбрахме какви пари правиш- моля те да не олекваш повече
.Сигурен съм , че малките си успехи наричаш правене на пари..
.Моля да ми посочиш един мой пост в защита на Русия и да ми обясниш защо ме наричаш русофил.Също очаквам и доказателство, че съм харесвал Пеевски с който твоето правителство сега е в много топли връзки..Аз уважаеми съм само българофил и нищо друго.При комунистите имах досие заради американофилството си и много лоша наследствена обремененост. .Не искам държавата ми да се управлява от корумпираната Мафия - олигархия.Това искат както знаеш все повече и ЕС и САЩ. Що се отнася до тебе, самия факт, че защитаваш мафията и поредното и правителство е достатъчен..За мен няма разлика в задкулисието при Орешарски и сега. Даже Заедно ограбиха 5 милиарда от КТБ..
Сега искам и да те помоля да обясниш кои са верните ти прогнози- ти в началото даже беше в групата за прогнозаа на Софикс 1000
.За мен ръста на БВП на България в момента е кух и напомпен от еврофондовете и затова няма отражение върху другите фактори.Доказателство е нивото и на Борсата , за което ти на два пъти вещаеше ръст, а тя все пада..Сега да не забравиш пак да кажеш, че докладите на ЕС нямат никакво значение
Може да си мислиш , че правиш пари и когато за една година си изкарал 200-300лева, както вече казах преди ги правехме за един ден

Сега искам и да те помоля да обясниш кои са верните ти прогнози- ти в началото даже беше в групата за прогнозаа на Софикс 1000

Може да си мислиш , че правиш пари и когато за една година си изкарал 200-300лева, както вече казах преди ги правехме за един ден

Коментар