Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПърво да спрем да се самозаблуждавамеи да покзваме своето недоволство..Така се прави от Френската революция насам в цивилизования свят..В Румъния как го правят..Ти какво предлагаш
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПредложенията са в докладите на ЕС..ВСЕ ОЩЕ СМЕ ЕДИНСТВЕНИ БЕЗ КОРУМПИРАНИ ПОЛИТИЦИ В ЗАТВОРА..Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТи разбираш ли в какво ме убеждаваш, че сме обречени за винаги с тези мажоритари
Само, че те са същите при които индексите бяха 4 пътиповисоки.Ако в нещо сме уникални, то е че търпим безропотно бедността и корупцията и не искаме реформи и промяна.Затова сме и най бедните в ЕС.
Дай конкретно предложение и съм на твоя страна, но само с плюене не става!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТи разбираш ли в какво ме убеждаваш, че сме обречени за винаги с тези мажоритари
Само, че те са същите при които индексите бяха 4 пътиповисоки.Ако в нещо сме уникални, то е че търпим безропотно бедността и корупцията и не искаме реформи и промяна.Затова сме и най бедните в ЕС.
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМога ли да попитам защо при тези супер прогнози Райфайзен не купят от пазара поне за 100 милиона акции.Аз помня времената, когато го правиха.Да знаете как искам да ни избазикате и софикса да стане поне 1000, а дано , ама надали
То и аз мога след днес да Ви бъзикам всеки ден и да питам..Абе какво стана с прогнозата на РАЙФБАНКПътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар