IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Прогнозите му за ръст на Борсата са тотално грешни.Така погледнато аз съм познал много повече за Гагарин и Спиди- там съм влезал още в началото..Разберете, че много по важни са не малките попадения, а инвестиционната среда и ръста на индексите- те привличат големите инвеститори

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      4D, Така и не разбрахме какви пари правиш- моля те да не олекваш повече.Сигурен съм , че малките си успехи наричаш правене на пари...Моля да ми посочиш един мой пост в защита на Русия и да ми обясниш защо ме наричаш русофил.Също очаквам и доказателство, че съм харесвал Пеевски с който твоето правителство сега е в много топли връзки..Аз уважаеми съм само българофил и нищо друго.При комунистите имах досие заради американофилството си и много лоша наследствена обремененост. .Не искам държавата ми да се управлява от корумпираната Мафия - олигархия.Това искат както знаеш все повече и ЕС и САЩ. Що се отнася до тебе, самия факт, че защитаваш мафията и поредното и правителство е достатъчен..За мен няма разлика в задкулисието при Орешарски и сега. Даже Заедно ограбиха 5 милиарда от КТБ..
      Сега искам и да те помоля да обясниш кои са верните ти прогнози- ти в началото даже беше в групата за прогнозаа на Софикс 1000.За мен ръста на БВП на България в момента е кух и напомпен от еврофондовете и затова няма отражение върху другите фактори.Доказателство е нивото и на Борсата , за което ти на два пъти вещаеше ръст, а тя все пада..Сега да не забравиш пак да кажеш, че докладите на ЕС нямат никакво значение
      Може да си мислиш , че правиш пари и когато за една година си изкарал 200-300лева, както вече казах преди ги правехме за един ден
      Айде, да не вадим сега, какво говореше, при мандата на ТРОЙНАТА ЛАМЯ И СЛИЗАНЕТО И ОТ ВЛАСТ, ПРИ ПЪРВИЯ МАНДАТ НА ГЕРБ!!!

Провери си!!!

Нямате ПЪТИЩА ПО КОИТО ДА СЕ ТЪРГУВА, ВИЕ ЗА КАПИТАЛОВ ПАЗАР МИ ГОВОРИТЕ ИНТЕРЕСНА ШИЗОФРЕНИЯ !!!

Коментар

• Киро той е споменавал и коментирал многократно свилоза и агрия. Днес е поредното доказателство е агрия заради отчета. Така че не е необходимо да дава доказателства те се виждат...

Коментар

• 4D, Така и не разбрахме какви пари правиш- моля те да не олекваш повече.Сигурен съм , че малките си успехи наричаш правене на пари...Моля да ми посочиш един мой пост в защита на Русия и да ми обясниш защо ме наричаш русофил.Също очаквам и доказателство, че съм харесвал Пеевски с който твоето правителство сега е в много топли връзки..Аз уважаеми съм само българофил и нищо друго.При комунистите имах досие заради американофилството си и много лоша наследствена обремененост. .Не искам държавата ми да се управлява от корумпираната Мафия - олигархия.Това искат както знаеш все повече и ЕС и САЩ. Що се отнася до тебе, самия факт, че защитаваш мафията и поредното и правителство е достатъчен..За мен няма разлика в задкулисието при Орешарски и сега. Даже Заедно ограбиха 5 милиарда от КТБ..
          Сега искам и да те помоля да обясниш кои са верните ти прогнози- ти в началото даже беше в групата за прогнозаа на Софикс 1000.За мен ръста на БВП на България в момента е кух и напомпен от еврофондовете и затова няма отражение върху другите фактори.Доказателство е нивото и на Борсата , за което ти на два пъти вещаеше ръст, а тя все пада..Сега да не забравиш пак да кажеш, че докладите на ЕС нямат никакво значение
          Може да си мислиш , че правиш пари и когато за една година си изкарал 200-300лева, както вече казах преди ги правехме за един ден
          Last edited by Kiro; 01.03.2016, 15:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
            За благото на КОЙ работи е правилно да се каже ...
            Май ще ги сменят.Дано новите бъдат по-милостиви и човечни.

Коментар

• Киро в повечето длучаи когато сме спорили саъм бил прав. Мога да дам два: Свилоза и очакванията за ръст на БВП през 2015. Не е хубаво да оставяш омразата да определя икономическите ти очаквания. В двата случая сбърка поради лична омраза към Дачев и Борисов. Това пречи на обективните прогнози. Лека и доходна.

Коментар

• Киро, аз съм от така наречените "соросоиди" те не харесват ГЕРБ! Бореха се срещу мафиотската група, която беше издигнала Орешарски. До колкото си спомням толкова мразеше Бойко, че подкрепяше Певески в краткият период, когато не бяха заедно. В момента с огромно притеснение наблюдавам как тази мафиотска група изоставя потъващият кораб ДПС и овладява от вътре ГЕРБ. Отстреляха всички нормални и остана само Румяна Бъчварова като последна преграда. В момента Бойко се докара до ситуация в която царува но не управлява. Единствената причина да не съм на първа линия на барикадата срещу това управление е, че съм уморен и на моменти спазват някакво приличие. Аз ще ги критикувам за връзки с мафията а други защо не защитават в пълен размер интересите на Русия.
                Въпреки всичко не мога да говоря глупости как икономиката се срива и как задължително трябва да се губят пари на борсата. Когато човек е некадърник и при страхотен пазар пак ще губи. На моменти смесваш русофилските си симпатии с икономиката. Това не е хубаво. Опитвам се да разделям работа и политически възгледи. Когато хунтата зад Орешарски овладя властта и се опита да подари цялата ни енергетика за десетки милиарди на Русия не се разпродадох. Дори и тогава правех пари. От години не съм имал губеща година на борсата. Лека и доходна.

Коментар

• 4д, ами ти напълно се разкри като човек на хранилка в ГЕРБ..Да верно е само Вие правите пари- еврофондове, поръчки, игри на карти и комисиони- всичко е розово.Виж ЕС и румънците с борбата с корупцията са много зле и са изпуснали нещата Абе те всички много елементарни и ЕС и СБ , само Горанов е сложен, да не забравяме и Московски и Вождовете...Би ли споделил специално на Борсата къде направи пари при тази ликвиднос и колко Къде го превъртя този 6 цифрен портфейл
                  Пак питам знаеш ли колко е ръста на Румъния след реформите и как го сравняваш с нашия..
                  Last edited by Kiro; 01.03.2016, 13:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    Кои са основните проблеми в икономиката на България, според последния работен доклад на ЕК?
                    1. Основните пречки за икономическия растеж са бюрокрацията, корупцията и макроикономическите дисбаланси.
                    2. Финансовият сектор като цяло се стабилизира, но продължават да съществуват рискове във връзка с предстоящите стрес-тестове.
                    3. Злоупотребите в обществените поръчки ограничават използването на европейските структурни и инвестиционни фондове.
                    4. Ограниченият приток на преки чуждестранни инвестиции и слабото банково кредитиране възпират капиталообразуването.
                    5. България трябва да полага непрестанни усилия за реформи, за да възстанови потенциала си за икономически растеж.

http://ec.europa.eu/europe2020/pdf/c...ulgaria_bg.pdf
                    Kiro, същите тези неща ги имаше и през периода 2000-2007 година. Икономиката не е толкова елементарно нещо където 2+2=4. Видимо и ЕК изтърва общата картина. Прогнозираха за 2015 растеж от 1,2 процента то пък отиде на 3. Тази година ще се случи същото. Добре е да си разрешим проблемите, но можем да правим пари на борсата и без това. В момента е лесно за дългосрочни инвеститори с шест цифрен портфейл на БФБ. За седем цифрените става по-сложно заради ликвидността. Правете пари и няма смисъл да се драчите. Хич не е трудно. За сега годината при мен е много добра и изобщо не се оплаквам. Лека и доходна.

Коментар

• Кои са основните проблеми в икономиката на България, според последния работен доклад на ЕК?
                      1. Основните пречки за икономическия растеж са бюрокрацията, корупцията и макроикономическите дисбаланси.
                      2. Финансовият сектор като цяло се стабилизира, но продължават да съществуват рискове във връзка с предстоящите стрес-тестове.
                      3. Злоупотребите в обществените поръчки ограничават използването на европейските структурни и инвестиционни фондове.
                      4. Ограниченият приток на преки чуждестранни инвестиции и слабото банково кредитиране възпират капиталообразуването.
                      5. България трябва да полага непрестанни усилия за реформи, за да възстанови потенциала си за икономически растеж.

http://ec.europa.eu/europe2020/pdf/c...ulgaria_bg.pdf

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                        Работи бре, как да не работи...
                        Даже знаем и за благото на кого работи.......
                        За благото на КОЙ работи е правилно да се каже ...
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                          Това ясно показва, че бюджетът боклучав, а управлението не знае къде и как да насочва приходите. Хубаво е да имаш буфери, но когато те са прекалено тлъсти, държавата затлъстява и не работи правилно. Ленива и сбъркана е.
                          Работи бре, как да не работи...
                          Даже знаем и за благото на кого работи....
                          Общини, болници, университети, училища, социални програми са потънали в немотия и дългове, но на края на годината 4 - 5 фирми се делкат 1,5 млрд лв ( поне миналата година беше така....).
                          Фъндъчкова засажда цветя по 5 пъти на година ( броих ги - точно цъфнат и се разлистят и фирмата ги сменя...) за 28 млн лв, но да направи един общински многоетажен гараж за 2-3 млн няма пари....
                          Тва 80 млн за почистване на Люлин и Младост са джобни пари...

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                            Това ясно показва, че бюджетът боклучав, а управлението не знае къде и как да насочва приходите. Хубаво е да имаш буфери, но когато те са прекалено тлъсти, държавата затлъстява и не работи правилно. Ленива и сбъркана е.
                            Когато на кормилото има счетоводител, вместо опитен капитан финансист, наблюдаваме това борсово безвремие в момента. То да беше отразено само на БФБ. Всичко е на самотек. До какво води, е ясно.
                            The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                              1 милиард излишък за януари

Първият месец от годината консолидираният бюджет завършва с излишък от 991.6 млн. лв. или 1.1% от прогнозния брутен вътрешен продукт на касова основа.

Коментар

• Днес ще ги бием ли?

Коментар

Working...
                                X