Първоначално изпратено от O2
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Last edited by netware5; 19.10.2017, 21:19.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеБесен съм на цялата група заради тъпата им авиокомпания! А съм един от първите членове на програмата им Fly More .... Авиокомпанията става все по-зле, а от това си правя изводи за цялата група. Щастлив съм, че се отървах от 26 К акции преди две седмици.
Авиокомпания и руса красавица могат да направят един мъж милионер...от милиардер....
Имам чувството,че си играят на руска ролетка със самолетите. Дано да греша ...
Има къде по- безобидни хранилки за родата .....
пп Нищо още не съм продал, че ако и аз разтоваря моите, може да минем под 1.50.....
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
Майтап си правиш
Коментар
� -
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
Майтап си правиш
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеПак ше ги купиш, бъди сигурен ама на 7 кинта
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
� -
Бесен съм на цялата група заради тъпата им авиокомпания! А съм един от първите членове на програмата им Fly More .... Авиокомпанията става все по-зле, а от това си правя изводи за цялата група. Щастлив съм, че се отървах от 26 К акции преди две седмици.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
Имаше 1 израз за болния и леглото.
Та на БФБ доста често го прилагат .
Друг е въпроса болния като оздравее дали ще се върне някога пак на това място .
пс: и колко много тапири вярват десетилетия в прогреса на дрЪжавата Булгаристан
подчертавам дръжавата, т.к. страната ни е прекрасна и е нашата родина.
но държавата е КЕНЕФФ!Last edited by Ferry; 18.10.2017, 12:55.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
Номерът е ясен - сваля се цената като за целта са достатъчни няколко хилки ... Договаря се пакет с усмивка и реплика ..."..ами такава е пазарната цена...."
Задължително условие е наличие на инфо за гладни шарани ... може и просто пишман инвеститори ушити в репа ...
п.с. Това го разправяше една лелка от квартала за която се твърди, че е с умствен дефицит ...
Но беше толкова убедителна и аргументирана, че аз почти повярвах
Та на БФБ доста често го прилагат .
Друг е въпроса болния като оздравее дали ще се върне някога пак на това място .
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
изпълняват се договорените поръчки а ла "батя"
току виж и той се похвалил скоро из форума колко 'сосно' е дозаредил на дъното
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеНякой прави трикове. И тук и при банката.
Задължително условие е наличие на инфо за гладни шарани ... може и просто пишман инвеститори ушити в репа ...
п.с. Това го разправяше една лелка от квартала за която се твърди, че е с умствен дефицит ...
Но беше толкова убедителна и аргументирана, че аз почти повярвахЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеНякой прави трикове. И тук и при банката.
току виж и той се похвалил скоро из форума колко 'сосно' е дозаредил на дъното
- 2 Харесвания
Коментар
�
Коментар