Първоначално изпратено от netware5
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
На теб пък кво ти дреме на голото теме. Стискай си там, ако има кво да стискаш и не се бъркай в чужди работи.Излязох напълно между 28 септември и 3 октомври и сега си стискам кеша
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
Ей, не познахНе е една сделка, а цели 6 (шест), на обща стойност зашеметяващите 5900 лева! И все на 1.70. Явно си купил, както обещаваше, но гледам, че продължават да висят на аска акции на цена 1.70. Явно другите купувачи не споделят твоя оптимизъм. Що така бе? Уж това са последните промоции, преди входът да стане тесен за стадото бикове ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
С риск да подразня някой ,..
Цената отива към 1,50 -1,60 там е съпорта от 2014 г....
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
Ей, не познахНе е една сделка, а цели 6 (шест), на обща стойност зашеметяващите 5900 лева! И все на 1.70. Явно си купил, както обещаваше, но гледам, че продължаватда висят на аска акции на цена 1.70. Явно другите купувачи не споделят твоя оптимизъм. Що така бе? Уж това са последните промоции, преди входът да стане тесен за стадото бикове ....
Цената отива към 1,50 -1,60 там е съпорта от 2014 г....
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Няма да е единствената. Ще се купува още. Хима с една сделка за деня, как си го помисли!Не е една сделка, а цели 6 (шест), на обща стойност зашеметяващите 5900 лева! И все на 1.70. Явно си купил, както обещаваше, но гледам, че продължават да висят на аска акции на цена 1.70. Явно другите купувачи не споделят твоя оптимизъм. Що така бе? Уж това са последните промоции, преди входът да стане тесен за стадото бикове ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеНе отиват на добре тук нещата .... По мои спомени това е единственият случай откакто съм във форума, когато Монти и Polki са на едно и също мнениеА аз съм в този форум от 2003 г. Това ако не е сигнал - здраве му кажи
Днес в една друга тема казах това:
Първоначално изпратено от maverik
Тук е често срещано, ама то така се говори в този форум... от край време...В дадени моменти едни никове ти изглеждат като върли противници, използват дори силен жаргон, понякога и лични нападки... После стават еднакво мислещи... Случва се... В спора се ражда истината... Важното е да има уважение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от penman Разгледай мнениеПолки, виждам че си доста изнервен. Като гледам тренда, май 1.50 не са недостижими, така че продавай докато му е времето. Аз също съм на загуба към момента, но знам че нивата от 2008 ще се върнат, ...само да доживея до тогава!
Коментар
-
Не отиват на добре тук нещата .... По мои спомени това е единственият случай откакто съм във форума, когато Монти и Polki са на едно и също мнениеА аз съм в този форум от 2003 г. Това ако не е сигнал - здраве му кажи
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеТова според мен си е чист пазарен дефект ........
Хим консолидиран има 8,5 милиарда активи , няма такъв друг обект по размери в БГ
Въпросът можем ли да се възползваме от дефекта...
наскоро писах, че без подкрепата на мажоритаря няма как да се получат нещата, но както добре знаем те не са заинтересовани за нищо...
за сметка на това в дискусията се включи някакъв сол-т@ш@к на мистър Керезов който обясни, че е смешно да искаме дружеството да гарантира капиталова печалба и че такова чудо нямало никъде по света
всеки си защитава неговата гледна точка, но според мен този бичи цикъл съм го отписал за ХИМ и още преди 2 месеца сложих каската в очакване на доста бой и той ще трае продължително време този път
не е препоръкаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение--> по смътен спомен от недалечната 2008г, февруари, събота сутрин, във вмирисана зала от комунистическо време в архаичната централа на Химимпорт в центъра на София, съвсем близо до пл. Гарибалди, подобни намеци и опити за вменяване имаше от г-н Керезов пред група наивни и полуоръфани спекуланти от бфб.и аз бях там, чинно седях на последният ред до стената и слушах и наблюдавах..... донякъде потресен от облика на българският спекулант/инвеститор.
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Това според мен си е чист пазарен дефект ........
Хим консолидиран има 8,5 милиарда активи , няма такъв друг обект по размери в БГ
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
натам отиват нещата
мда
след като Химимпорт изпадна чак на 5 позиция по пазарна капитализация на БФБ:
За последните почти 2 месеца Софикс е паднал с 7% докато за същия период цените на акциите на Химимпорт са загубили 14%
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
много добре знаеш, че мажоритарите на Хим&Co не се интересуват от цените на акциите им, не ги интересува и ликвидността, не ги интересува пазарната им капитализация и т.н. --> по смътен спомен от недалечната 2008г, февруари, събота сутрин, във вмирисана зала от комунистическо време в архаичната централа на Химимпорт в центъра на София, съвсем близо до пл. Гарибалди, подобни намеци и опити за вменяване имаше от г-н Керезов пред група наивни и полуоръфани спекуланти от бфб.и аз бях там, чинно седях на последният ред до стената и слушах и наблюдавах..... донякъде потресен от облика на българският спекулант/инвеститор.
тях ги интересува БФБ само когато набират пари от миноритарите...
Коментар
Коментар