IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение

Въобще не съм лекар и нямам нищо общо с медицината, ако това имаш предвид с обръщението "докторе". А пътят към 1.50 е открит - дали ще стигне до там или не, е Божа работа. Всеки да си решава сам нивата за излизане или влизане А пътят към твоите 7 лева нещо не го виждам
    А към моите 20 лв. виждаш ли го!

Коментар

• Не гледай тогава

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
        докторе...... внимавай да не сгрешиш с прегледите и писането на рецепти
        Въобще не съм лекар и нямам нищо общо с медицината, ако това имаш предвид с обръщението "докторе". А пътят към 1.50 е открит - дали ще стигне до там или не, е Божа работа. Всеки да си решава сам нивата за излизане или влизане А пътят към твоите 7 лева нещо не го виждам
        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• докторе...... внимавай да не сгрешиш с прегледите и писането на рецепти

Коментар

• Пътят към 1.50 е отворен ...

Коментар

• тук лайната не спират да се удрят в перките на удареният "мастодонт" ще имаме отново кръв и сополи по тази велика позиция

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
                Един нагледен пример за слаба нервна система съчетана със треперещи ръце..... радвам се че продавачите по позицията са най-голямата си част точно такива !!!!
                Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
                Пак ше ги купиш, бъди сигурен ама на 7 кинта

Още ли мислиш така?

Коментар

• Нечии акции доста добре ги вземат без пари ...

Коментар

• Цената я върнаха година назад...
                    The strongest stand last.

Коментар

• Както и очаквах представянето на Хима беше слабо.От години почнах да не я харесвам тая артия и затова и не заложих на нея.Като цяло ще имаме още 1-2 г въодушевление на борсата след което надолу яко.

Коментар

• Тук 2 нули вижда 7 кинта може би 1 към 10
                        Та кво вижда фодна и 2 нули са две различни неща ,между другото много нули

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение

Това е пример до къде може да води отчаянието Някой се е набабанил с акции и сега с последните си 18.81 лева се мъчи да бутне пазара нагоре

Е де, е де... Така го е видял човекът, така го е изтъргувал. Па може и да нема виновен. Може да са му биле последните 11 броя. При всички случай е грозно да му се смее някой, особено някой с много пари.
                          Аз като имам сделка за 1 акция на ЦКБ цена 1.725 с комисионна 2.00 лева т.е .обща стойност на сделката -0.25 лв -кво. Така съм го видял, така съм го нарисувал? Творческо виждане
                          Last edited by VNM; 20.10.2017, 17:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                            Бърка времената - използва имам вместо иска ми се ...
                            Може би вижда в бъдещето ...
                            Не е така - аз вярвам че има акции на Хим.
                            А и преди време си беше показал бройките при 1 спор с Ташунко.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                              флагмана на БФБ, 20.10.2017:
                              10:10:03 1.710 11 +0.59%
                              ТАПЕТИИИИИ
                              Това е пример до къде може да води отчаянието Някой се е набабанил с акции и сега с последните си 18.81 лева се мъчи да бутне пазара нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение

Интересно мнение на човек ,чиято единствена акция на БФБ е Химимпорт ( при това според неговите думи - част от бройките му са придобити с репа )
                                Бърка времената - използва имам вместо иска ми се ...
                                Може би вижда в бъдещето ...
                                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Working...
                                X