If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Уф, прибрах се. Гледам, че тук много мозък се е изръсил. Я ми кажете колко хора си публикуват сделките? О2 си мислеше, че съм някой, който само приказва, а не търгува, и съответно остана неприятно изненадан, когато видя, че наистина съм продал 26 К акции. Не съм от вчера на борсата и знам кога и какво да правя. Между другото пакетът е купуван на два пъти, половината на 1.34 и другата половина на 1.52. Единственото, за което съжалявам, е че не го продадох около 1.90. Но и около 1.74 не е зле. Хима много ме разочарова със слабото си представяне по време на ръста на борсата. Тия около 36 К лева трябваше да ги набия някъде другаде. От разни други сделки през това време направих повече пари, отколкото от Хима. На 7 лева няма да купувам , но като падне още - ще си помисля.
+ 1912
не си длъжен да показваш каквото и да е било на когото и да е
иначе не виждам хляб в това да се държат акции на ХИМ-чето без значение на колко ще се купят ....................... защото после няма да отлепят
Уф, прибрах се. Гледам, че тук много мозък се е изръсил. Я ми кажете колко хора си публикуват сделките? О2 си мислеше, че съм някой, който само приказва, а не търгува, и съответно остана неприятно изненадан, когато видя, че наистина съм продал 26 К акции. Не съм от вчера на борсата и знам кога и какво да правя. Между другото пакетът е купуван на два пъти, половината на 1.34 и другата половина на 1.52. Единственото, за което съжалявам, е че не го продадох около 1.90. Но и около 1.74 не е зле. Хима много ме разочарова със слабото си представяне по време на ръста на борсата. Тия около 36 К лева трябваше да ги набия някъде другаде. От разни други сделки през това време направих повече пари, отколкото от Хима. На 7 лева няма да купувам , но като падне още - ще си помисля.
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Не отиват на добре тук нещата .... По мои спомени това е единственият случай откакто съм във форума, когато Монти и Polki са на едно и също мнение А аз съм в този форум от 2003 г. Това ако не е сигнал - здраве му кажи
прави ми впечатление, че не си сигурен в собствените си действия (продажбата на ХИМ-четата) и търсиш да се "опреш" на някакви изсмукани от пръстите си доводи за да се оправдаеш поне пред съвеста си
аз и мисирката никога не сме били на едно мнение и дано това не се случи занапред
забележи разликите между мен и мисирката:
- от лятото критикувам единствено ХИМ и никоя друга акция на БФБ .......... а разбрах, че предстои спад когато мисирката си купи ХИМ на 1,95 през август и от тогава започнах да пиша отново във форума след като повече от 7 месеца почти не съм го отварял
- след спада в края на август до средата на септември мисирката постфактум започна да анонсира, че е продавала на максимални цени на върха
- аз съм оптимист за Софикс и песимист за ХИМ през следващите 6 месеца, а мисирката прокламира апокалипсиса
не е трудно да видиш разликата в позициите, но се иска да се чете форума безпристрастно и да се вниква в това което пишат хората
То се продава, ако има на кого. По-точно някой трябва се излъже да даде търсената цена. А такива ентусиасти за позакъсали активи може и да не се намерят. Докато рационалното разделяне може да динамизира поне единия производен холдинг. А и акционерите ще си удвоят акциите като ще имат хем от едната, хем от другата формация.
и едната формация няма да струва нищо, а другата ще падне на половин цена
Един нагледен пример за слаба нервна система съчетана със треперещи ръце..... радвам се че продавачите по позицията са най-голямата си част точно такива !!!!
Решил човека - продал. Какъв си му ти да го съдиш ?
Точно такива нервозни постове показват
нагледен пример за слаба нервна система
Май наистина имаш нужда от О2, дишай по дълбочко..
Един нагледен пример за слаба нервна система съчетана със треперещи ръце..... радвам се че продавачите по позицията са най-голямата си част точно такива !!!!
Когато търгувам не съм нервен. Това беше премислено решение. А сега съм нервен - обясних ти защо.
Извинявай, видях, че картинката е дребна и не отговаряш. Пуснах ги в текст и после видях, че си отговорил. Изтрих го поста. А и имам право да съм нервен - в момента вися на Атинското летище и псувам България Еър.
Коментар