IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

..................................

- от лятото критикувам единствено ХИМ и никоя друга акция на БФБ ..........
    ...................

- аз съм оптимист за Софикс и песимист за ХИМ през следващите 6 месеца.....

не е трудно да видиш разликата в позициите, но се иска да се чете форума безпристрастно и да се вниква в това което пишат хората

не е препоръка - имам акции на ХИМ
    Интересно мнение на човек ,чиято единствена акция на БФБ е Химимпорт ( при това според неговите думи - част от бройките му са придобити с репа )

Коментар

• флагмана на БФБ, 20.10.2017:
      10:10:03 1.710 11 +0.59%
      ТАПЕТИИИИИ

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
        Уф, прибрах се. Гледам, че тук много мозък се е изръсил. Я ми кажете колко хора си публикуват сделките? О2 си мислеше, че съм някой, който само приказва, а не търгува, и съответно остана неприятно изненадан, когато видя, че наистина съм продал 26 К акции. Не съм от вчера на борсата и знам кога и какво да правя. Между другото пакетът е купуван на два пъти, половината на 1.34 и другата половина на 1.52. Единственото, за което съжалявам, е че не го продадох около 1.90. Но и около 1.74 не е зле. Хима много ме разочарова със слабото си представяне по време на ръста на борсата. Тия около 36 К лева трябваше да ги набия някъде другаде. От разни други сделки през това време направих повече пари, отколкото от Хима. На 7 лева няма да купувам , но като падне още - ще си помисля.
        + 1912

не си длъжен да показваш каквото и да е било на когото и да е

иначе не виждам хляб в това да се държат акции на ХИМ-чето без значение на колко ще се купят ....................... защото после няма да отлепят
        Last edited by polki; 20.10.2017, 03:03.
        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

хляба като започнат да го продават на 7 кинта и тук ще се търгуват акциите на същата цена, нали ............... но едва ли ще има доволни тогава
          maverik, гладна кокошка просо сънува. Но това, разбира се, си е твой проблем.
          polki(maverik), колко си елементарен...
          Смешник.
          Last edited by Три без коз; 20.10.2017, 02:30.

Коментар

• Уф, прибрах се. Гледам, че тук много мозък се е изръсил. Я ми кажете колко хора си публикуват сделките? О2 си мислеше, че съм някой, който само приказва, а не търгува, и съответно остана неприятно изненадан, когато видя, че наистина съм продал 26 К акции. Не съм от вчера на борсата и знам кога и какво да правя. Между другото пакетът е купуван на два пъти, половината на 1.34 и другата половина на 1.52. Единственото, за което съжалявам, е че не го продадох около 1.90. Но и около 1.74 не е зле. Хима много ме разочарова със слабото си представяне по време на ръста на борсата. Тия около 36 К лева трябваше да ги набия някъде другаде. От разни други сделки през това време направих повече пари, отколкото от Хима. На 7 лева няма да купувам , но като падне още - ще си помисля.
            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
              Да, мерси. Оптимизма ми се засилва още повече. Няма да забравя да ти напомня като стигнем 7 кинта.
              хляба като започнат да го продават на 7 кинта и тук ще се търгуват акциите на същата цена, нали ............... но едва ли ще има доволни тогава

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                Не отиват на добре тук нещата .... По мои спомени това е единственият случай откакто съм във форума, когато Монти и Polki са на едно и също мнение А аз съм в този форум от 2003 г. Това ако не е сигнал - здраве му кажи
                прави ми впечатление, че не си сигурен в собствените си действия (продажбата на ХИМ-четата) и търсиш да се "опреш" на някакви изсмукани от пръстите си доводи за да се оправдаеш поне пред съвеста си

аз и мисирката никога не сме били на едно мнение и дано това не се случи занапред

забележи разликите между мен и мисирката:

- от лятото критикувам единствено ХИМ и никоя друга акция на БФБ .......... а разбрах, че предстои спад когато мисирката си купи ХИМ на 1,95 през август и от тогава започнах да пиша отново във форума след като повече от 7 месеца почти не съм го отварял

- след спада в края на август до средата на септември мисирката постфактум започна да анонсира, че е продавала на максимални цени на върха

- аз съм оптимист за Софикс и песимист за ХИМ през следващите 6 месеца, а мисирката прокламира апокалипсиса

не е трудно да видиш разликата в позициите, но се иска да се чете форума безпристрастно и да се вниква в това което пишат хората

не е препоръка - имам акции на ХИМ

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

То се продава, ако има на кого. По-точно някой трябва се излъже да даде търсената цена. А такива ентусиасти за позакъсали активи може и да не се намерят. Докато рационалното разделяне може да динамизира поне единия производен холдинг. А и акционерите ще си удвоят акциите като ще имат хем от едната, хем от другата формация.
                  и едната формация няма да струва нищо, а другата ще падне на половин цена

по-добре не дърпай котката за опашката...

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Решил човека - продал. Какъв си му ти да го съдиш ?
                    Точно такива нервозни постове показват
                    Май наистина имаш нужда от О2, дишай по дълбочко..

Имам, препоръки нямам.
                    Имаш кеш, кеширалия.

Коментар

Един нагледен пример за слаба нервна система съчетана със треперещи ръце..... радвам се че продавачите по позицията са най-голямата си част точно такива !!!!
                      Решил човека - продал. Какъв си му ти да го съдиш ?
                      Точно такива нервозни постове показват
                      нагледен пример за слаба нервна система
                      Май наистина имаш нужда от О2, дишай по дълбочко..

Имам, препоръки нямам.

Коментар

• Радвам се, като гледам, как са си продали акциите тук.

Коментар

• Може и така да се нарече, нали си Началник Клиника ...

Коментар

Един нагледен пример за слаба нервна система съчетана със треперещи ръце..... радвам се че продавачите по позицията са най-голямата си част точно такива !!!!
                            Когато търгувам не съм нервен. Това беше премислено решение. А сега съм нервен - обясних ти защо.

Коментар

• Един нагледен пример за слаба нервна система съчетана със треперещи ръце..... радвам се че продавачите по позицията са най-голямата си част точно такива !!!!

Коментар

Браво, избоде очите на хората с твоите нерви.
                                Извинявай, видях, че картинката е дребна и не отговаряш. Пуснах ги в текст и после видях, че си отговорил. Изтрих го поста. А и имам право да съм нервен - в момента вися на Атинското летище и псувам България Еър.

Коментар

Working...
                                X