Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеНе е добре,не е добре...Мирише ми на лев и петдесе*колкото толкова
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
Въобще не съм лекар и нямам нищо общо с медицината, ако това имаш предвид с обръщението "докторе". А пътят към 1.50 е открит - дали ще стигне до там или не, е Божа работа. Всеки да си решава сам нивата за излизане или влизанеА пътят към твоите 7 лева нещо не го виждам
каквото им наредят и се споразумеят, това и ще направят. това не означава безусловно, че всички частни папиродържатели тук ще успеят да продадат.
по-скоро ще има олигофрни, които ще купуват тоя тапет както когато е на 7, така и на 1 лев
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеНе е добре,не е добре...Мирише ми на лев и петдесе*
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеНе е добре,не е добре...Мирише ми на лев и петдесе*
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
Въобще не съм лекар и нямам нищо общо с медицината, ако това имаш предвид с обръщението "докторе". А пътят към 1.50 е открит - дали ще стигне до там или не, е Божа работа. Всеки да си решава сам нивата за излизане или влизанеА пътят към твоите 7 лева нещо не го виждам
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениедокторе...... внимавай да не сгрешиш с прегледите и писането на рецептиА пътят към твоите 7 лева нещо не го виждам
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеЕдин нагледен пример за слаба нервна система съчетана със треперещи ръце..... радвам се че продавачите по позицията са най-голямата си част точно такива !!!!Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеПак ше ги купиш, бъди сигурен ама на 7 кинта
Още ли мислиш така?He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
Коментар