If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
То се продава, ако има на кого. По-точно някой трябва се излъже да даде търсената цена. А такива ентусиасти за позакъсали активи може и да не се намерят. Докато рационалното разделяне може да динамизира поне единия производен холдинг. А и акционерите ще си удвоят акциите като ще имат хем от едната, хем от другата формация.
Как на кого?На продалите, я виж колко много свободен кеш има!
аз лично не бих разделял холдинга, а бих направил една оценка кои активи каква възвръщаемост ми носят след което щях да започна да продавам това което не носи печалба и не е свързано в синергия с други печеливши дружества
точно сега е момента да си продадат шкартото, че след година-две ще е късно за каквото и да е...
То се продава, ако има на кого. По-точно някой трябва се излъже да даде търсената цена. А такива ентусиасти за позакъсали активи може и да не се намерят. Докато рационалното разделяне може да динамизира поне единия производен холдинг. А и акционерите ще си удвоят акциите като ще имат хем от едната, хем от другата формация.
Явно покриваме една и съща стратегия, като видях как се реинвестира кеша от дивидента разпродадох цялата позиция между 28 септември и 3 октомври около 18000бр
Аз се отървах от 26 000. Лошото е, че вече даже Хима няма прословутата си ликвидност. Преди време такива бройки си бяха просто смешни за излизане.
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Стискам, стискам аз, кеша от Хима. Излязох напълно между 28 септември и 3 октомври и сега си стискам кеша
Явно покриваме една и съща стратегия, като видях как се реинвестира кеша от дивидента разпродадох цялата позиция между 28 септември и 3 октомври около 18000бр
Коментар