Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеТака не може да се работи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
+1
наистина не може да се свърши нищо друго
а питаш ли ги тези които продадоха последните дни и седмицимненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
Както си знаех, минем ли 2,50, тройката става с гарнитура. Ама не смогнах да купя още малко. Ако върне малко надолу, ще взема. На стискащите от леФ и нещо - поздравления, дано поне каре белот видим, преди да се решим да натиснем сел-аNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеТака не може да се работи!
наистина не може да се свърши нищо друго
а питаш ли ги тези които продадоха последните дни и седмициfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениеДобре де........и кат стигнем 3 ката кво ша праим ?
Аз за себе си знам де
гледай какво се случи на 2,40 и горе-долу същото ще стане и на 3 лв.
лично мнение което не бива да се взима под внимание при търовия с акции на ХИМfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениеДобре де........и кат стигнем 3 ката кво ша праим ?
Аз за себе си знам де
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
.....чакаме 4.5, а после и по нагоре! Нека не бъдем толкова алчни
Коментар
-
Аз за себе си знам де
Коментар
-
Аз за себе си знам деLast edited by polax; 02.02.2018, 13:57.
Коментар
Коментар