Така не може да се работи!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениеДобре де........и кат стигнем 3 ката кво ша праим ?
Аз за себе си знам де
гледай какво се случи на 2,40 и горе-долу същото ще стане и на 3 лв.
лично мнение което не бива да се взима под внимание при търовия с акции на ХИМfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениеДобре де........и кат стигнем 3 ката кво ша праим ?
Аз за себе си знам де
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
.....чакаме 4.5, а после и по нагоре! Нека не бъдем толкова алчни
Коментар
-
Аз за себе си знам де
Коментар
-
Аз за себе си знам деLast edited by polax; 02.02.2018, 12:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
От вчера и днес акционерите пак ще започнат да се увеличават,такава е логиката
по-добре да хванат следващите 20% вместо да седят върху кеша или да стискат софарма&co
не е препоръка - имам ХИМ - нямам софарма&co ............ всъщност нямам нищо друго освен ХИМfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
избягвам да пиша по време на сесия за да не подведа някого, но многократно ви писах, че нито 2,50 нито 2,60 е някаква съпротива - не знам от какво се плашите?
също така ви писах, това, че някой е сложил ордери "продава" не означава, че иска да продаде, а просто иска да накара други да продават
хубав ден се очертава - успех на всички които има акции на БФБLast edited by спекуланта; 02.02.2018, 12:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеМного лесно минахме 2.5 лв. Чак не мога да повярвам. Очаквах люта битка.Ако затвърдим днес, 3 лв са ни в кърпа вързани. Нямам препоръка разбира се.
също така ви писах, това, че някой е сложил ордери "продава" не означава, че иска да продаде, а просто иска да накара други да продават
хубав ден се очертава - успех на всички които има акции на БФБfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеПродавачите с големите оферти нещо изчезнаха
Коментар
Коментар