Първоначално изпратено от realista
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеПомислих,че съм объркал форума и че съм влезнал във форум за детски приказки.
Ма като няма какво да си пишемИначе съни е права - мъдростта на вековете, изразена в басни, пословици, приказки, песни и т.н., е определено позабравена от нас и непозната за младото поколение, защото не може да се събере в един статус за фейса...
По темата - да видим и днес каква ще е реакцията, вчера определено ми харесаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеКое не Ви харесва на движението? Два месеца ръст сега ще върне, ако е рекъл Господ няма да докара до 1.7
Според мен купувача смени тактиката сега ще продава на пазарна за да увлече треперушките и ще им обира бройките. Видно е че има обем. Сигурно има и някой друг среден пакет, който ще се прибере. Ще видим.
Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkolev Разгледай мнениеОт тези 600 хил. през последния месец 400 хил. са отишли при мажоритаря ?
Код Име Среднодневен обем Бр. дни Ср.брoй сделки Free float
6C4 Химимпорт АД-София 58244.10 20 35.45 20.74
Разсъждавах на глас. Не препоръчвам нищо.Last edited by radon222a; 22.03.2018, 22:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Може да е от уискито, ама не те разбрах отново?
Ма пийс да е и по възможност хаирлия
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнениеЛипсва ми мнението на polki
Не се заяждам !Освен да го помолим човешки да напише неговата гледна точка - доказал се е, че е в час и е запознат- поне влиза в директен спор с всеки и си защитава тезата с цитати и факти. Дано да ни обърне внимание, а не да ни чете и ....... кой знае как ни се смее сега, че не разбираме ситуацията. Едни продават в суматохата, а други купуват, прехвърлиха се пакетчета на 2,27 лв., гледам и нови колеги се включват в търсенето на истината. Полки вземи да светнеш лампата, че в тая тъмница нищо се не види и не знаем какво става!
Извинявам се за болднатият текст. Копорах името на Полки и целият текст продължи в такъв вид,Last edited by radon222a; 22.03.2018, 22:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеГруйче, в темата сме, смигането ми бе за тука, ако и да не спомняш, аз много не дращя!
Виж ся , туй да не е кат препоръка , пък и не съм за пример!
Ма пийс да е и по възможност хаирлияNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеА от скука и безделие започвам и във форума да пиша от скоро!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеИнта, ценя усилията ти да даваш воля на детското у себе) Дано успееш да го запазиш през годините
То хубаво - детското , ама нема кой да ме издържа веке! - Масраф чине!
Коментар
-
Здравей
човека който имам в предвид много добре знае кой е и как търгува.но. Едва ли ще има смелост да ми пише.колкото до другото и аз съм мислил да се махам...много пъти през многото години седене и чакане да дойдат оборотите...нещо да се случи...но взех решението си през 2003 ще остана.и докато мога ще играя на БФБ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
не знам кой точно маркет-мейкър трябва да ти отговори, ама аз да те питам - изброй/посочи няколко акции на БФБ, при които ти харесва "...някак си естествен ход.. И самостоятелност на нещата..." ?
Аз лично, ако се закучат нещата при Хима и банката, окончателно се изнасям от БФБ...да гледам обороти по 50-100хил на ден на цялата борса с капитализация 20млрд....мерси!
Коментар
Коментар