IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Дан Разгледай мнение
    Здравейте колеги! Понеже тук всички купувате, нека има и един, който си признава, че само продава. Разпределил съм ги почти равномерно от 2.00 до към 3 и нещо и съм си забранил абсолютно всякакви отклонения от предварително избраната стратегия. Ако върне сериозно може да премисля, но ако върви нагоре - продавам всичко!
    Не купуват всички.Някой са купили и гледат,други само гледат.

Коментар

• Първоначално изпратено от HiperioN Разгледай мнение
      Не знам от къде си слагате това ограничение за нива... 2,40 или 2,50.
      Схемата е, че всички си мислят, че има съпротиви и подкрепи и всеки действа според това си вярване, което води до превръщането му в реалност. Затова се наричат психологически нива.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Имаш ли по добро място където да влезнеш или ще стискаш кеша ?
        Единствената причина да не постъпя като колегата и то до 2,10 е горния въпрос. Пък сега вече -тренда си е тренд.

Коментар

• и аз си продавам всеки ден по някоя бройка и не се притеснявам имам покупки от 1,20 до 1.85
          бавно и тихо нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от Дан Разгледай мнение
            Здравейте колеги! Понеже тук всички купувате, нека има и един, който си признава, че само продава. Разпределил съм ги почти равномерно от 2.00 до към 3 и нещо и съм си забранил абсолютно всякакви отклонения от предварително избраната стратегия. Ако върне сериозно може да премисля, но ако върви нагоре - продавам всичко!

Имаш ли по добро място където да влезнеш или ще стискаш кеша ?

Коментар

• Здравейте колеги! Понеже тук всички купувате, нека има и един, който си признава, че само продава. Разпределил съм ги почти равномерно от 2.00 до към 3 и нещо и съм си забранил абсолютно всякакви отклонения от предварително избраната стратегия. Ако върне сериозно може да премисля, но ако върви нагоре - продавам всичко!

Коментар

• Тук възможността е за увеличение в пъти както писах във форума преди време (4-5 месеца)

Коментар

• Не знам от къде си слагате това ограничение за нива... 2,40 или 2,50.

Коментар

• В индекса Софикс аз виждам поне 4 които от две години все така си стоят а едното даже е паднало с 15%.В БГ 40 са много да не ги изреждам.Зарад ХИМ и ЦКБ индекса скочи със 100 пункта ,което е странно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Не нормално само две позиции да катерят а всичко останало да се ослушва.......но както и да е.....
                      Що да не е нормално - продават там, за да купят тук и да не изпуснат поне финала на ралито - дано е по-далеч във времето. Съвсем логично си е даже. Къде отиват продаващите тук -според мен стискат кеша, поне аз това ще направя, след като продам при подминаване на тройката с гарнитура
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Все пак интересно е защо след като оттук излезе толкова много кеш другите позиции се ослушват?
                        Според мен другите позиции ще се размърдат по сериозно като наближи индекса предходния си връх 730 мисля беше.Така е може би защото останалите отдавна почти удвоиха и отгоре а тук си стоеше дълго на едно място и сега догонва на практика

Коментар

Все пак интересно е защо след като оттук излезе толкова много кеш другите позиции се ослушват?
                          Възможно е някой репа да се затварят и реално кешът да не е наличен.

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение

Ами може да са чакащи.
                            Не нормално само две позиции да катерят а всичко останало да се ослушва.......но както и да е.....

Коментар

Ами може да са чакащи.

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение

В едните облекчение и завист, а в другите радост и страх.

Коментар

Working...
                                X