Първоначално изпратено от Дан
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от HiperioN Разгледай мнениеНе знам от къде си слагате това ограничение за нива... 2,40 или 2,50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Имаш ли по добро място където да влезнеш или ще стискаш кеша ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дан Разгледай мнениеЗдравейте колеги! Понеже тук всички купувате, нека има и един, който си признава, че само продава. Разпределил съм ги почти равномерно от 2.00 до към 3 и нещо и съм си забранил абсолютно всякакви отклонения от предварително избраната стратегия. Ако върне сериозно може да премисля, но ако върви нагоре - продавам всичко!
Имаш ли по добро място където да влезнеш или ще стискаш кеша ?
Коментар
-
Здравейте колеги! Понеже тук всички купувате, нека има и един, който си признава, че само продава. Разпределил съм ги почти равномерно от 2.00 до към 3 и нещо и съм си забранил абсолютно всякакви отклонения от предварително избраната стратегия. Ако върне сериозно може да премисля, но ако върви нагоре - продавам всичко!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Не нормално само две позиции да катерят а всичко останало да се ослушва.......но както и да е.....Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Все пак интересно е защо след като оттук излезе толкова много кеш другите позиции се ослушват?
Коментар
-
Все пак интересно е защо след като оттук излезе толкова много кеш другите позиции се ослушват?
Коментар
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
Ами може да са чакащи.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
В едните облекчение и завист, а в другите радост и страх.
Коментар
Коментар