Цената я върнаха година назад...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
Това е пример до къде може да води отчаяниетоНякой се е набабанил с акции и сега с последните си 18.81 лева се мъчи да бутне пазара нагоре
Е де, е де... Така го е видял човекът, така го е изтъргувал. Па може и да нема виновен. Може да са му биле последните 11 броя. При всички случай е грозно да му се смее някой, особено някой с много пари.
Аз като имам сделка за 1 акция на ЦКБ цена 1.725 с комисионна 2.00 лева т.е .обща стойност на сделката -0.25 лв -кво. Така съм го видял, така съм го нарисувал? Творческо вижданеLast edited by VNM; 20.10.2017, 16:45.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеБърка времената - използва имам вместо иска ми се ...
Може би вижда в бъдещето ...
А и преди време си беше показал бройките при 1 спор с Ташунко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениефлагмана на БФБ, 20.10.2017:ТАПЕТИИИИИ10:10:03 1.710 11 +0.59% Някой се е набабанил с акции и сега с последните си 18.81 лева се мъчи да бутне пазара нагоре
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
Интересно мнение на човек ,чиято единствена акция на БФБ е Химимпорт ( при това според неговите думи - част от бройките му са придобити с репа )
Може би вижда в бъдещето ...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
..................................
- от лятото критикувам единствено ХИМ и никоя друга акция на БФБ ..........
...................
- аз съм оптимист за Софикс и песимист за ХИМ през следващите 6 месеца.....
не е трудно да видиш разликата в позициите, но се иска да се чете форума безпристрастно и да се вниква в това което пишат хората
не е препоръка - имам акции на ХИМ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеУф, прибрах се. Гледам, че тук много мозък се е изръсил. Я ми кажете колко хора си публикуват сделките? О2 си мислеше, че съм някой, който само приказва, а не търгува, и съответно остана неприятно изненадан, когато видя, че наистина съм продал 26 К акции. Не съм от вчера на борсата и знам кога и какво да правя. Между другото пакетът е купуван на два пъти, половината на 1.34 и другата половина на 1.52. Единственото, за което съжалявам, е че не го продадох около 1.90. Но и около 1.74 не е зле. Хима много ме разочарова със слабото си представяне по време на ръста на борсата. Тия около 36 К лева трябваше да ги набия някъде другаде. От разни други сделки през това време направих повече пари, отколкото от Хима. На 7 лева няма да купувам, но като падне още - ще си помисля.
не си длъжен да показваш каквото и да е било на когото и да е
иначе не виждам хляб в това да се държат акции на ХИМ-чето без значение на колко ще се купят ....................... защото после няма да отлепятLast edited by polki; 20.10.2017, 02:03.fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
хляба като започнат да го продават на 7 кинта и тук ще се търгуват акциите на същата цена, нали............... но едва ли ще има доволни тогава
Но това, разбира се, си е твой проблем.
polki(maverik), колко си елементарен...
Смешник.Last edited by Три без коз; 20.10.2017, 01:30.
- 1 like
Коментар
-
Уф, прибрах се. Гледам, че тук много мозък се е изръсил. Я ми кажете колко хора си публикуват сделките? О2 си мислеше, че съм някой, който само приказва, а не търгува, и съответно остана неприятно изненадан, когато видя, че наистина съм продал 26 К акции. Не съм от вчера на борсата и знам кога и какво да правя. Между другото пакетът е купуван на два пъти, половината на 1.34 и другата половина на 1.52. Единственото, за което съжалявам, е че не го продадох около 1.90. Но и около 1.74 не е зле. Хима много ме разочарова със слабото си представяне по време на ръста на борсата. Тия около 36 К лева трябваше да ги набия някъде другаде. От разни други сделки през това време направих повече пари, отколкото от Хима. На 7 лева няма да купувам, но като падне още - ще си помисля.
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеДа, мерси. Оптимизма ми се засилва още повече. Няма да забравя да ти напомня като стигнем 7 кинта................ но едва ли ще има доволни тогава
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеНе отиват на добре тук нещата .... По мои спомени това е единственият случай откакто съм във форума, когато Монти и Polki са на едно и също мнениеА аз съм в този форум от 2003 г. Това ако не е сигнал - здраве му кажи
аз и мисирката никога не сме били на едно мнение и дано това не се случи занапред
забележи разликите между мен и мисирката:
- от лятото критикувам единствено ХИМ и никоя друга акция на БФБ .......... а разбрах, че предстои спад когато мисирката си купи ХИМ на 1,95 през августи от тогава започнах да пиша отново във форума след като повече от 7 месеца почти не съм го отварял
- след спада в края на август до средата на септември мисирката постфактум започна да анонсира, че е продавала на максимални цени на върха
- аз съм оптимист за Софикс и песимист за ХИМ през следващите 6 месеца, а мисирката прокламира апокалипсиса
не е трудно да видиш разликата в позициите, но се иска да се чете форума безпристрастно и да се вниква в това което пишат хората
не е препоръка - имам акции на ХИМfuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
То се продава, ако има на кого. По-точно някой трябва се излъже да даде търсената цена. А такива ентусиасти за позакъсали активи може и да не се намерят. Докато рационалното разделяне може да динамизира поне единия производен холдинг. А и акционерите ще си удвоят акциите като ще имат хем от едната, хем от другата формация.
по-добре не дърпай котката за опашката...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар