IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дъното тук ще е когато се реши въпроса с висящия пакет при Софарма.
    Няма как, на малкото ни пазарче големите акции са в някаква степен като скачени съдове...

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
      Именно, ... около дъното
      Аз и сега си ощипах 430бр. , но за дъното ..... не съм убеден

Коментар

• Именно, ... около дъното

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
          Честито на купилите.Мисля,че това е около дъното.

Не съм съгласен, на 18,09, сделките ми какво са на 1,64/65

Коментар

• Честито на купилите.Мисля,че това е около дъното.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

На мен Каролец ми продаде.
              мерси за инфото

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
                инфо кой изсипва?
                На мен Каролец ми продаде.

Коментар

• инфо кой изсипва?

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
                    Ей тая тема трябва да стои най-отгоре!
                    A отдолу? Коя да стои отдолу

Коментар

• Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
                      "...времето и пазара ще отсъдят кой крив и кой е прав"... и кой пише глупости Приятен ден, успешна търговия и по-малко излишни приказки!
                      рече и отсече БФБ да пуска кепенците!!! хахахаха

Коментар

• Ей тая тема трябва да стои най-отгоре!

Коментар

• "...времето и пазара ще отсъдят кой крив и кой е прав"... и кой пише глупости Приятен ден, успешна търговия и по-малко излишни приказки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение

Сетих се, че има още един факт, който неглижираме по тази хартия. Имаше период, когато печалбата всяка година изтъняваше по малко - има цяло направление в счетоводството как да намалим законно плащането на данъци - но не помня да е имало загуба!? Самият факт, че сме приели Хима да е по подразбиране на печалба, вече е доста показателен за стабилността на фундамента при него, не е ли така?
                            ГОЛЯМА ГЛУПОСТ СИ НАПИСАЛ .............. да знаеш...

точно когато всички приемат нещо за даденост и не се обръща внимание на сигналите които идват от компанията се получава ............. БУУУУУУУУУУУУУУУУМММММ

НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА БУУУУУУММММ - ИМАМ АКЦИИ
                            Last edited by polki; 09.10.2017, 03:07.
                            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Исках да кажа точно това ,вероятно са смятали като теб първоначално пазарна капитализация само с обикновените(което не е правилно) или по твои сметки около 106 хил.евра .В последствие добавят и привилегированите които се преобразуват в обикновени и капитализацията по същия начин на смятане излиза около 205 хил.евро
                              няма начин да смятат пазарната капитализация само на обикновените акции при положение, че след 2009 г. във всеки отчет пише приблизително това: "акционерния капитал е в размер на 239 646 267 лв. разпределен в 239 646 267 акции и всяка една акция е с номинал 1 лев"

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                                Втората добра новина е, че polki се е изнервил и отчаял.

лятото беше дошъл в тази тема и написа същото ................ сега есента се повтаряш .................. има вероятност през зимата да потретиш

повечето тук явно не можете да проумеете, че е напълно в реда на нещата дребните акционерите да искат обяснения от представителите на мажоритаря и да изразяват недоволство когато печалбата на дружеството пада в 10 поредни години например ................... това не е изнервяне и отчаяние ---> това е опит да се събудят офцете преди да е станало прекалено късно за каквато и да е промяна...

изнервяне и отчаяние имаше преди 3-4 години когато този съфорумник който е известен с великите си анализи благодарение на които се беше набарбальокал до гърлото с акции на ПИБ тръгна из всички теми на форума да обяснява какъв голям потенциал имала въпросната банка. а като мина през темата на ЦКБ му казах няколко неща, но той обяви, че той много разбирал на което му отговорих, че времето и пазара ще отсъдят кой крив и кой е прав ............... тогава акцията му струваше почти 5 лв., но само няколко месеца по-късно тази "перспективна и отлична" по неговите думи банка поиска 2 000 000 000 лв. помощ за да избегне фалита ............... цената заслужено отиде на нива 1,60-1,70 лв., а нашия герой мина в нелегалност стискайки акциите и треперейки цели 3 години ................... все още комплексиран от собствените си действия отново навестява съседните теми в опит да уязви опонента си който нито го е карал нито да купува акции на въпросната банка, нито го е карал да обикаля форума и да хвали въпросната банка която почти фалира на два пъти за 3 години ............... старите хора казват: "да бе мирно седяло - не би чудо видяло"

Коментар

Working...
                                X