IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
    Да, мерси. Оптимизма ми се засилва още повече. Няма да забравя да ти напомня като стигнем 7 кинта.
    ...и аз ги чакам, ама кога ще стане, тайминг?

Коментар

• Браво, избоде очите на хората с твоите нерви.

Коментар

• Да, мерси. Оптимизма ми се засилва още повече. Няма да забравя да ти напомня като стигнем 7 кинта.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	orders.JPG
Views:	1
Size:	36.1 КБ
ID:	3253061

Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение

покажи ордерите от продажбите плииз
          Доволен ли си?
          Last edited by netware5; 19.10.2017, 21:19.
          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
            Бесен съм на цялата група заради тъпата им авиокомпания! А съм един от първите членове на програмата им Fly More .... Авиокомпанията става все по-зле, а от това си правя изводи за цялата група. Щастлив съм, че се отървах от 26 К акции преди две седмици.
            За жалост е така....
            Авиокомпания и руса красавица могат да направят един мъж милионер...от милиардер....
            Имам чувството,че си играят на руска ролетка със самолетите. Дано да греша ...
            Има къде по- безобидни хранилки за родата .....

пп Нищо още не съм продал, че ако и аз разтоваря моите, може да минем под 1.50.....

Коментар

Майтап си правиш
              покажи ордерите от продажбите плииз

Коментар

Майтап си правиш
                Майтап майтап ама.....на твой .....

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
                  Пак ше ги купиш, бъди сигурен ама на 7 кинта
                  Майтап си правиш

Коментар

• Пак ше ги купиш, бъди сигурен ама на 7 кинта

Коментар

• Бесен съм на цялата група заради тъпата им авиокомпания! А съм един от първите членове на програмата им Fly More .... Авиокомпанията става все по-зле, а от това си правя изводи за цялата група. Щастлив съм, че се отървах от 26 К акции преди две седмици.

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение

Имаше 1 израз за болния и леглото.
                        Та на БФБ доста често го прилагат .
                        Друг е въпроса болния като оздравее дали ще се върне някога пак на това място .
                        уважаеми, идея си нямаш колко много си прав!!! (без грам сарказъм)

пс: и колко много тапири вярват десетилетия в прогреса на дрЪжавата Булгаристан
                        подчертавам дръжавата, т.к. страната ни е прекрасна и е нашата родина.
                        но държавата е КЕНЕФФ!
                        Last edited by Ferry; 18.10.2017, 12:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение

Номерът е ясен - сваля се цената като за целта са достатъчни няколко хилки ... Договаря се пакет с усмивка и реплика ..."..ами такава е пазарната цена...."
                          Задължително условие е наличие на инфо за гладни шарани ... може и просто пишман инвеститори ушити в репа ...
                          п.с. Това го разправяше една лелка от квартала за която се твърди, че е с умствен дефицит ...
                          Но беше толкова убедителна и аргументирана, че аз почти повярвах
                          Имаше 1 израз за болния и леглото.
                          Та на БФБ доста често го прилагат .
                          Друг е въпроса болния като оздравее дали ще се върне някога пак на това място .

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

изпълняват се договорените поръчки а ла "батя"
                            току виж и той се похвалил скоро из форума колко 'сосно' е дозаредил на дъното
                            При него има само дъна и върхове.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
                              Някой прави трикове. И тук и при банката.
                              Номерът е ясен - сваля се цената като за целта са достатъчни няколко хилки ... Договаря се пакет с усмивка и реплика ..."..ами такава е пазарната цена...."
                              Задължително условие е наличие на инфо за гладни шарани ... може и просто пишман инвеститори ушити в репа ...
                              п.с. Това го разправяше една лелка от квартала за която се твърди, че е с умствен дефицит ...
                              Но беше толкова убедителна и аргументирана, че аз почти повярвах
                              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
                                Някой прави трикове. И тук и при банката.
                                изпълняват се договорените поръчки а ла "батя"
                                току виж и той се похвалил скоро из форума колко 'сосно' е дозаредил на дъното

Коментар

Working...
                                X