If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ееее,недей така и ти.Всичко вече е бивало.Има една история,която започва с думите:"Нали знаете какво е казала Минкината майка".А сега прочети какво е написала Минка....После ще чакаме.
Не знам какво е казала Минкината майка,но знам какво каза майката на Минка-"Страхлив Петко,празна му е торбичката /порфейлчето/ "
Странно защо никой от хетърите на коментира лошата статия ;-))))
Тук вчера беше постната статията и някак си изчезна. Затова я слагам отново с надежда някой от големите специалисти, които по-долу наричат акцията "боклук" да се изкажат отново компетентно!
Ееее,недей така и ти.Всичко вече е бивало.Има една история,която започва с думите:"Нали знаете какво е казала Минкината майка".А сега прочети какво е написала Минка....После ще чакаме.
Щом си решил, следвай Минка и нейната майка. Мен не ме намесвай.
Ха,фармата...Тук не е темата,но още левче надолу и ще трябва да се ослушваме.За тимаджийките....ох,очаква ги южняшкия генерал,потрива ръце и още нещо...
Щом има добър дивидент и добра ликвидност трябва да разбереш ,че свирката е гарантирана в даден момент.Така,че
заради годишните печалби на някой играчи може и левче да стане след като са продали на 1.90.
Остави го.Новобранска му работа.Нали знаеш как им се кефя на такива.Как мълчат после не е истина.Щом не усеща накъде духа вятъра набутването му е гарантирано.
Един от най-големите мераклии.
И индианеца се довлече. Той отдавна се облизва тук.
Но алчността им пречи. Все без пари искат. Истински другари от стария строй.
Коментар