Първоначално изпратено от netware5
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениедокторе...... внимавай да не сгрешиш с прегледите и писането на рецептиА пътят към твоите 7 лева нещо не го виждам
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеЕдин нагледен пример за слаба нервна система съчетана със треперещи ръце..... радвам се че продавачите по позицията са най-голямата си част точно такива !!!!Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеПак ше ги купиш, бъди сигурен ама на 7 кинта
Още ли мислиш така?He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
Това е пример до къде може да води отчаяниетоНякой се е набабанил с акции и сега с последните си 18.81 лева се мъчи да бутне пазара нагоре
Е де, е де... Така го е видял човекът, така го е изтъргувал. Па може и да нема виновен. Може да са му биле последните 11 броя. При всички случай е грозно да му се смее някой, особено някой с много пари.
Аз като имам сделка за 1 акция на ЦКБ цена 1.725 с комисионна 2.00 лева т.е .обща стойност на сделката -0.25 лв -кво. Така съм го видял, така съм го нарисувал? Творческо вижданеLast edited by VNM; 20.10.2017, 17:45.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеБърка времената - използва имам вместо иска ми се ...
Може би вижда в бъдещето ...
А и преди време си беше показал бройките при 1 спор с Ташунко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениефлагмана на БФБ, 20.10.2017:ТАПЕТИИИИИ10:10:03 1.710 11 +0.59% Някой се е набабанил с акции и сега с последните си 18.81 лева се мъчи да бутне пазара нагоре
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
Интересно мнение на човек ,чиято единствена акция на БФБ е Химимпорт ( при това според неговите думи - част от бройките му са придобити с репа )
Може би вижда в бъдещето ...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар