Според мен тук дивидента ще бъде около 30%.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеАз мисля ,че дивидента тука ще е редовен занапред.( поне така каза г-н Керезов миналата година )............ за догодина ще видим дали изобщо ще обявят печалба
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеА и като отпадне задължението за прив. акции може би ще е и по - голям.
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеЗасега разпределят около 50 % от печалбата.
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеОстава догодина да разпределят и по другите дъщерни дружества.fuск the bеаr - give me the bееr
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от wallbanger Разгледай мнениеНакрая на аукциона за секунда светнаха едни 10000 бр. на бида - 1,80 лв. Да видим как ще продължим понеделник ...
сигурно си видял 1,70 лв., но ти се иска да е било 1,80................ на всички им се иска, но шефа не дава
fuск the bеаr - give me the bееr
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitracis Разгледай мнение
Дивидент-2016-0,045
Дивидент-2017-0,054
Ръст в %ти-20%
преди 1 година акцията струваше 1,05 лв., а дивидента носеше около 4,5% доходност
година по-късно акцията струва почти 1,70 лв., а дивидента е 3%
ако можеш да сметнеш ръста ще съм ти благодарен да го научаfuск the bеаr - give me the bееr
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБива, все пак продължават обещанието..
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеБраво близо 21млн за дивиденти!
Сега ако се подобри комуникацията и прозрачността .......
Дивидент-2017-0,054
Ръст в %ти-20%
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
Според мен шансовете за дивидент при ЦКБ клонят към нула. След проверката на активите със сигурност е имало инструкции към някои банки (неофициално) никакъв дивидент и капитализиране на печалбата.
Важното е дали БНБ има нещо против - отговорът е НЕ
Раздаването на дивидент не би ощетил банката, дори напротив , но ....
От значение е само едно - дали на мажо му омръзна да го сравняват с други банкери ....с прякори от ВиК ...
Всичко останало са празни приказки.
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеСвета е много интересно място. Ако преди две години някой ми беше казал, че Химимпорт ще разпредели две поредни години дивидент по обикновенните акции нямаше да му повярвам.
А и като отпадне задължението за прив. акции може би ще е и по - голям.
Засега разпределят около 50 % от печалбата.
Остава догодина да разпределят и по другите дъщерни дружества.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
...или на АЕЦ "Белене"?He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
умножаваш по 0,95 и го намираш ( 5 % е данъка върху дивидента )
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
умножаваш по 0,95 и го намираш ( 5 % е данъка върху дивидента )
Иначе според ЦД ФФ са близо 65 млн. акции или чисто над 3.3 млн. лв. ще идат в "свободни" държатели.
Въпросът е кои сме наистина такива.
- 1 like
Коментар
Коментар