Първоначално изпратено от Jekata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
При бруто 5.4 стинки колко трябва да е нетният?
НЕТНИЯТ?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеПромяната ще дойде ако гласуват дивидент при ЦКБ ... ще изкъртят всички спамери и направо ще изтрепят рибата ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеКолко е нетният дивидент на акция? Знае ли се вече? Нетният!
НЕТНИЯТ?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеКолко е нетният дивидент на акция? Знае ли се вече? Нетният!Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
Предполагам за покупката на ЧЕЗ
Коментар
-
Първоначално изпратено от TGV Разгледай мнениеНа мен ми е интересно добавянето на облигациите в дейността на дружеството. Какво следва от това? Ще издават облигации? Ако да защо, при условие, че има паричен ресурс. Освен ако няма някой наистина голям проект.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеПромяната ще дойде ако гласуват дивидент при ЦКБ ... ще изкъртят всички спамери и направо ще изтрепят рибата ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bat sali Разгледай мнениеБлизо 13 мил. отиват в неразпределена , а там има колосална сума , щом така са решили , поне бият и най -големите банкови депозити . Събитието е променена дивидентна политика , а не размера . Все пак адмирации !
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнениеДобра новина. Следващите 2--3 седмици ще се изкупува, не знам до колко.. Аз съм ок и 3 кинта да стане, ама... И понеделник колко човека ще има които ще купуват като неразбрали
. Ние сме 700 на цялата борса
Коментар
Коментар