Първоначално изпратено от polax
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение
Ясно. А сега ако кажеш и колко ще е печалбата догодина
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Имах предвид че следващите години ще е 30% от печалбата
Коментар
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение
5.4 ст.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеСпоред мен тук дивидента ще бъде около 30%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеАз мисля ,че дивидента тука ще е редовен занапред.( поне така каза г-н Керезов миналата година )............ за догодина ще видим дали изобщо ще обявят печалба
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеА и като отпадне задължението за прив. акции може би ще е и по - голям.
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеЗасега разпределят около 50 % от печалбата.
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеОстава догодина да разпределят и по другите дъщерни дружества.fuск the bеаr - give me the bееr
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от wallbanger Разгледай мнениеНакрая на аукциона за секунда светнаха едни 10000 бр. на бида - 1,80 лв. Да видим как ще продължим понеделник ...
сигурно си видял 1,70 лв., но ти се иска да е било 1,80................ на всички им се иска, но шефа не дава
fuск the bеаr - give me the bееr
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitracis Разгледай мнение
Дивидент-2016-0,045
Дивидент-2017-0,054
Ръст в %ти-20%
преди 1 година акцията струваше 1,05 лв., а дивидента носеше около 4,5% доходност
година по-късно акцията струва почти 1,70 лв., а дивидента е 3%
ако можеш да сметнеш ръста ще съм ти благодарен да го научаfuск the bеаr - give me the bееr
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБива, все пак продължават обещанието..
Коментар
Коментар