If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Получавам рефлекс на киселини от стомаха. На пръв поглед не е нещо кой знае какво, въпросът е,че на мен хранопровода ми е изгорен и с мъка ям и пия вода. От хапчетата получавам алергична реакция каквато имах преди и не само това,но и не ми помагат. Единствено от Гавискон получавам някакво облекчение,ама от него алергичната реакция е най-голяма. Общо взето нещата са ясни накъде отиват.
Пий сода! Стани за известно време вегетарианец и започни да спортуваш.
За мен това се превърна от учен в продажен инфлуенсър.
Не почитам никого, но чета всичко. Осланям се на компилацията от прочетеното и личния си опит и наблюдения. Обитаваме свят, в който все някой друг размишлява вместо нас и взема решения вместо нас. Има критичен набор от житейски знания, които ако човек има времето и възможността да ги достигне, може да отиде доста далеч в извървяването на свой си път. По-малко верен или повече, но свой. Не може човек цял живот да преживя готови продукти. Все пак е и Творец по Образ и Подобие.
Палео диетата включва събирачество и ловуване. Кой днес събира и ловува? Никой.
Яде се месо от супера от животни, непомирисали стрък трева и краставици, невидели почва. Нема що и палео диета.
Палео диета е да хванеш гората и там да отстрелваш диви лисици и патици с ръчно изработен лък, да ровиш за трюфели с прорасналите си нокти и да гризеш сурови желъди. Тогава стомахът ти ще смеле и кредитната ти карта без да върне никакво ресто. Нищо в супера не става за ядене и това ни убива бавно и безмилостно.
Почитател на Ювал Харари?
За мен това се превърна от учен в продажен инфлуенсър.
Подредил си се така заради щото се тъпче с месо от тази измислена палио диета .
Мини си на нормална диета при гастрит щото вероятно и него вече си го докарал.
Включи варени картофи и варен ориз пък си яж месо но намалени количество. После след като си ги сварил за да не са безвкусни ги подправяй със шарлан зехтин и малко сол .
Хляб избягвай само бял на сухари. Кисело , люто пържено и алкохол не . Намали солта.
Големи количество месо могат да те ударат в бъбреците също както и полипи в дебелото черво, които водят до рак.
До читиредесетака всички летим в облаците.
Към петдесетака нещата стават съвсем други и много неща почват да се обажда. Така че спазвай правилата , било каквото било.
Лично аз за зарегулация на стомаха пия гастритол. Виж нещо друго билково специално за киселини.
Гела на допелхерц за киселини не лош .
Използвай повече хранителни добавки за лечение избягвай химиите заради алергиита. .
Но ако не смениш режима на хранене нещата ще се влошат със стомаха.
Поне си емоционален , това също може да удря стомаха.
Тинктура глог мента валерян. Ако не ти се мъкнат обикновен валидол.
МИлгамата добре влиае както на стомаха така и емоционалното състояние не я пии на гладно ,а със храната.
Сайт за хранителни добавки iherb с поръчки в чужбина някой от фирмите имат представителство и в България.
Може нещо и да се измислии нещо за алергията , но ти трябва правилния човек за консултация кво да избереш да пиеш. Повечето лекари лекуват както преди 30 години това още повече важи за провинцията.
Това е рефлукс, не е рефлекс. Палео диетата е съвсем друго нещо, а не ядене на месо. Палео диетата включва събирачество и ловуване. Кой днес събира и ловува? Никой. Яде се месо от супера от животни, непомирисали стрък трева и краставици, невидели почва. Нема що и палео диета. Палео диета е да хванеш гората и там да отстрелваш диви лисици и патици с ръчно изработен лък, да ровиш за трюфели с прорасналите си нокти и да гризеш сурови желъди. Тогава стомахът ти ще смеле и кредитната ти карта без да върне никакво ресто. Нищо в супера не става за ядене и това ни убива бавно и безмилостно. Най-големият реципиент на химикали, хормони и препарати са млечните продукти и месото, защото са отглеждани в изцяло подменена среда. Останалото е по-щадящо и с регулярни практики на детоксикация можеш да поддържаш прилична физиологична форма. Пиенето на добавки и поддържащи препарати не са решение, просто не те те сърби и боли. Ние сме всеядни, но еволюцията е вървяла ръка за ръка с начина за набавяне на храната. И изведнъж всичко, което можем да ядем, се появява в супера всекидневно и ежечасно наред с безкрайно рафинираните храни. Е, няма как да погълнеш рафтовете със все хлебарките по тях и да не ти излязат киселини.
Коментар