Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от representjah
Да, точно той е виновен, че вие не сте пляскали малките Принцеси. 95% от пишещите тук нямате идея от това какво е да си Мъж. А малките деца имат нужда точно от такива в живота си модели на поведение. Хора от които да копират здравословни модели на поведение. В противен случай, когато порастна стават тотално осакатени емоционални инвалиди, незнаещ как да се държат в този свят, каква роля имат в него, какви цели и т.н.
"Да, мила, както кажеш мила, важното е че се обичаме мила, готово съм на всичко за теб мила, ти си моята свят мила, извинявай мила" - не са здравословни модели за подражание.
И за мое съжаление по-голямата част от жените са израстнали с родители като тебе, безименния, кидрим, и много други. И идея си нямате за сексуалния живот на дъщерите ви, повярвайте ми. И не искате да знаете точно какви ги вършат, защото ще лапнете дулото на пистолетите. А те ще ви го спестят, за да "не наранят" крехкото ви и без това его. Да, знам вашите деца са на-най-най-послушните/добрите/възпитание и не правят такива неща. Няма как всички да са най/най-/най, всички и умни красив и знаещи и можещи и богати. Ако е момче - Евго е перфектния пример - тотално лишен от социални умения индивид. Вие, господа, създадохте и отгледахте поколението от евговци и евги, не аз. И казвате, че един такъв индивид, като срещне също толкова осакатен изведнъж ще станат ЦЕЛИ? Добре че Природата си знае работата.
Ако някога тръгна да се женя, ще гледам точно щерката да има баща като Грую Груев. Защото ще знам че знае какво е да бъде Жена, каква е нейната роля в живота, ролята на Мъжа и отношенията между тях. Още от сега се вижда кои малки Принцеси ще станат Жени и кои Пачаври, около мен е пълно с децата от най-новото поколение. Вижда се кои слушат бащите си и кои го Уважават. Ако не знаете разликата, време е да я научите, това са съвсем различни неща.
Засега предпочитам да изчакам, моята жена още не се е родила, все още се намира в тестисите на някое младо лъвче. Това не пречи да се наслаждавам на годините ви труд и грижи които сте отделили за щерките ви. Високо ги ценя, всяка девойка задължително получава оценка по Френски език, и от мен да знаете, някой са бягало от часовете в училище - никакви умения нямат!
Бил съм на Уол Стрийт, в Сентрал парк, в Метрополитън мюзиъм, в Мейсис и Сакс, мога да ти изнасям лекции по финанси на English с часове (дори без да ги чета от някъде).
И съм запознат с културните особености на англосаксонците и американците.
Като станеш на 60г не знам коя мадама ще те вземе. Нали си гледал Леда Тасева в "Да обичаш на инат", "Цял ден стоя на магистралата и накрая ми спира един 60-годишен дедик!"
Но си прав, че не съм имал role model.
Коментар
-
Първоначално изпратено от representjah
Да, точно той е виновен, че вие не сте пляскали малките Принцеси. 95% от пишещите тук нямате идея от това какво е да си Мъж. А малките деца имат нужда точно от такива в живота си модели на поведение. Хора от които да копират здравословни модели на поведение. В противен случай, когато порастна стават тотално осакатени емоционални инвалиди, незнаещ как да се държат в този свят, каква роля имат в него, какви цели и т.н.
"Да, мила, както кажеш мила, важното е че се обичаме мила, готово съм на всичко за теб мила, ти си моята свят мила, извинявай мила" - не са здравословни модели за подражание.
И за мое съжаление по-голямата част от жените са израстнали с родители като тебе, безименния, кидрим, и много други. И идея си нямате за сексуалния живот на дъщерите ви, повярвайте ми. И не искате да знаете точно какви ги вършат, защото ще лапнете дулото на пистолетите. А те ще ви го спестят, за да "не наранят" крехкото ви и без това его. Да, знам вашите деца са на-най-най-послушните/добрите/възпитание и не правят такива неща. Няма как всички да са най/най-/най, всички и умни красив и знаещи и можещи и богати. Ако е момче - Евго е перфектния пример - тотално лишен от социални умения индивид. Вие, господа, създадохте и отгледахте поколението от евговци и евги, не аз. И казвате, че един такъв индивид, като срещне също толкова осакатен изведнъж ще станат ЦЕЛИ? Добре че Природата си знае работата.
Ако някога тръгна да се женя, ще гледам точно щерката да има баща като Грую Груев. Защото ще знам че знае какво е да бъде Жена, каква е нейната роля в живота, ролята на Мъжа и отношенията между тях. Още от сега се вижда кои малки Принцеси ще станат Жени и кои Пачаври, около мен е пълно с децата от най-новото поколение. Вижда се кои слушат бащите си и кои го Уважават. Ако не знаете разликата, време е да я научите, това са съвсем различни неща.
Засега предпочитам да изчакам, моята жена още не се е родила, все още се намира в тестисите на някое младо лъвче. Това не пречи да се наслаждавам на годините ви труд и грижи които сте отделили за щерките ви. Високо ги ценя, всяка девойка задължително получава оценка по Френски език, и от мен да знаете, някой са бягало от часовете в училище - никакви умения нямат!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
слушай ся братле кво ще ти кажа - доверието в една връзка е ВСИЧКО. Това ти го казаха и мъжете дето тука пишат и жените. Но на тема доверие проблема е в теб брат, проблема е в ума ти. Много си мнителен и подозрителен към жените и това те го усещат. Страха е в ума, болката е в ума, люобвта е в ума, секса е в ума, оргазма и той е в умаПри теб е крайно наложително не да се рестартира системата ами направо да ти се имплантира нова версия на софтуера
И още нещо - ако искаш да задържиш 1 жена, дай й пълна свобода !!!! Знам че звучи еретично и на първо четене няма да ме разбереш, щото звучи налудничаво и няма никаква логикаКолкото повече ограничаваш, подозираш и се стремиш с цената на всичко да задържиш 1 жена, толкова повече тя ще иска да избяга от теб ..... Колкото повече се страхуваш, че тя ще те напусне, толкова по- бързо това ще се случи. Дай й пълната свобода и тя ще остане с теб, просто защото няма да знае какво да прави с нея
И още - жените винаги залагат и играят на сигурно, запомни това кво ти казвам. Абе запомняй ги тия неща бе братле,, ние няма да сме вечно живи да те учим
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
+1
По принцип, това последно момиче е доста крива.......не иска да направи минимални неща, като например да носи маска и като идва в СФ при мен да не ме заради (тя маска не носи, защото не вярва в пандемията), и не иска да си намери работа за 500-600 лв в София по трудов договор, колкото да има за нея си, няма да й искам нищо, все от някъде трябва да се тръгне.
Как да я приема?При теб е крайно наложително не да се рестартира системата ами направо да ти се имплантира нова версия на софтуера
И още нещо - ако искаш да задържиш 1 жена, дай й пълна свобода !!!! Знам че звучи еретично и на първо четене няма да ме разбереш, щото звучи налудничаво и няма никаква логикаКолкото повече ограничаваш, подозираш и се стремиш с цената на всичко да задържиш 1 жена, толкова повече тя ще иска да избяга от теб ..... Колкото повече се страхуваш, че тя ще те напусне, толкова по- бързо това ще се случи. Дай й пълната свобода и тя ще остане с теб, просто защото няма да знае какво да прави с нея
И още - жените винаги залагат и играят на сигурно, запомни това кво ти казвам. Абе запомняй ги тия неща бе братле,, ние няма да сме вечно живи да те учимLast edited by Асо Пика; 10.12.2020, 10:32.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеАко си фанеш жена, и тя отиде на тим билдинг някъде и се прасне с някой колега без кондом (безумна страст, химия, пълнолуние, нещо става - жените са откачен народ), и ти лепне СПИН, кво прайм?
Напълно е възможно да стане така, ама мъжете си пазят генетичния материал (прибират си използвания кондом и го изхвърлят някъде) и не са като едно време, "не знаели да го вадят", както каза една колежка наскоро,
По принцип, мога по всяко време да се завърна в деЦката си стая при мама и имам и вариант Б, ако трябва да се изолирам някъде.
как така ще идеш заразен да се изолираш при майка си?препоръка е
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеАко си фанеш жена, и тя отиде на тим билдинг някъде и се прасне с някой колега без кондом (безумна страст, химия, пълнолуние, нещо става - жените са откачен народ), и ти лепне СПИН, кво прайм?
Напълно е възможно да стане така, ама мъжете си пазят генетичния материал (прибират си използвания кондом и го изхвърлят някъде) и не са като едно време, "не знаели да го вадят", както каза една колежка наскоро,
По принцип, мога по всяко време да се завърна в деЦката си стая при мама и имам и вариант Б, ако трябва да се изолирам някъде.
Ако жена ти/детето ти изпадне в трудност (а болестта е точно това), ти ще се изолираш?
А ти, като изпаднеш в трудност, каквото и да е, и жена ти реши да се изолира от теб?
Демек, в трудности всеки сам да се оправя, както може.... Жалко, че родителите не са вечни..... всичко щеше да е по мед и масло.......Last edited by Kildirim_Bei; 10.12.2020, 10:35.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 4 Харесвания
Коментар
-
Ако си фанеш жена, и тя отиде на тим билдинг някъде и се прасне с някой колега без кондом (безумна страст, химия, пълнолуние, нещо става - жените са откачен народ), и ти лепне СПИН, кво прайм?
Коментар
-
Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнение
+1. Ще има нещастни невести докато има груевци да се кичат с перлиНе е препоръка
- 2 Харесвания
Коментар
-
+1
По принцип, това последно момиче е доста крива.......не иска да направи минимални неща, като например да носи маска и като идва в СФ при мен да не ме заради (тя маска не носи, защото не вярва в пандемията), и не иска да си намери работа за 500-600 лв в София по трудов договор, колкото да има за нея си, няма да й искам нищо, все от някъде трябва да се тръгне.
Как да я приема?
Иначе за маската... Кво да ти кажа пич, ако си женен и с деца, приемаш всички рискове - подготвяй се отсега. Ако си фанеш жена, и тя отиде на тим билдинг някъде и се прасне с някой колега без кондом (безумна страст, химия, пълнолуние, нещо става - жените са откачен народ), и ти лепне СПИН, кво прайм? Да не я караш всеки ден да си прави тест, та да си сигурен? По-спокойно карай, доверието е най-важното нещо в една връзка. Ако няма доверие, заеби.
Ако фане грип/ангина/морбили/заушка/и още много други/ жена ти или детето, да не ги изгониш у майка й да се лекуват, щото да не се заразиш? И от тия работи мое да пукнеш, а заушката, ако не си карал, мое те стерилизира и хидравликата да сдаде багажа.Last edited by Kildirim_Bei; 10.12.2020, 10:18.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнениеКак не. Идеален е, за кво му е половинка, за да го скапе ? Щом няма акъл и е тръгнал по акъла на ганьовци и груевци, ще става тракторист. Ще прави перли от нещастните невести.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Бат Пешо и Кубрат са вдигнали ръце и направо са те насолили, ама аз ще се пробвам. СПРИ да търсиш кусури в тия момичета и поводи да НЕ Я ХАРЕСАШ. Ако подхождаш така, защо изобщо си губиш времето?
Като начало си повтаряй ХИЛЯДА пъти:
АЗ НЕ СЪМ ИДЕАЛЕН, имам нужда жена да ме облагороди.
И още веднъж - като искаш семейство, си намери половинка, която да обичаш и уважаваш. Толкова е просто, че много хора не знам защо не го схващат.
Как да я приема?
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Бат Пешо и Кубрат са вдигнали ръце и направо са те насолили, ама аз ще се пробвам. СПРИ да търсиш кусури в тия момичета и поводи да НЕ Я ХАРЕСАШ. Ако подхождаш така, защо изобщо си губиш времето?
И още веднъж - като искаш семейство, си намери половинка, която да обичаш и уважаваш. Толкова е просто, че много хора не знам защо не го схващат.Не е препоръка
- 6 Харесвания
Коментар
-
Мисля по празниците изобщо да не пиша тук. И за това ще ви разкажа какво точно не й е наред на тази приятелка:
иска да я взема у нас, да си мързелува, да не търси работа, да виси в сайта за запознанства (както го прави редовно) и да си кани мъже.
На външен вид е симпатична, има висше, но е много странна, живяла е в католически манастир в София известно време, пише си писма със стари баби както по времето на Дикенс, изобщо не чух от нея някакъв комплимент......какъвто задължително се прави на мъж и не предлага екстри, на които се радват Асото и другия пич, на който му свирят щом кимне на жената. Иначе хареса дома ми, перфектната хигиена и подредба и това че съм успешен.
Желая на приятелите ми от форума да са живи и здрави, те и семействата им.
Също така на останалоте да бъдат малко по-смирени.
И още веднъж - като искаш семейство, си намери половинка, която да обичаш и уважаваш. Толкова е просто, че много хора не знам защо не го схващат.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеТо и ти откак падна от покрива не си същия...
не целя да обидя чичо.препоръка е
Коментар
Коментар