Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениезначи оня мечок все пак е свършил работата
А работата е свършена в клиника за репродуктивно здраве, беше качвала материали как да се подобри фертилността и възможностите на яйцеклетката.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Що, бре!? Демографската криза трябва да се бори. С всякакви средства.
Наздраве, гризач!
другите се борят с всички сили
а аз стоя безучастенпрепоръка е
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Не очаквай на първа среща жена да ти се хвърли на врата и да ти се обясни в любов.Нито пък да прави планове за дългосрочни отношения. Жените разсъждават различно от мъжете.
А и крайно време е да си купиш кола.За жените мъж, който няма автомобил е неудачник.И не става въпрос дали е скъпа кола или не,а че с колата може да вършиш много дейности и да ти се улесни живота. Особено на семеен човек с деца.На никоя жена няма да е приятно да кара децата на градина с градския транспорт.
По принцип, и аз искам да купя хубава джипка,
Мисля да спра да коментирам тази аптекарка. Аз все пак се опитах максимално с нея, дори й бях писал: "Как искаш да се получат нещата между нас, като не ме допускаш и гледаш да се измъкнеш." А тя: "Да, така е."
А ти като не беше добре няколко месеца, жена ти как се оправяше без кола, като не кара?
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Канеше се да идва.
Беше малко странна птица - возила ме е в Аудито си, но не до нас, а само донякъде, по нейния маршрут, т.е. съвсем малко, колкото да се изфука с колата си.
На младини, на 30 г, е била хубава, но сега не е.
А и крайно време е да си купиш кола.За жените мъж, който няма автомобил е неудачник.И не става въпрос дали е скъпа кола или не,а че с колата може да вършиш много дейности и да ти се улесни живота. Особено на семеен човек с деца.На никоя жена няма да е приятно да кара децата на градина с градския транспорт.Last edited by mirodes; 16.05.2024, 07:41.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Здрасти. Кога ще го смениш този чип?Премествай сега веднага етикетите със сроковете на годност!
- 1 like
Коментар
� -
Канеше се да идва.
Беше малко странна птица - возила ме е в Аудито си, но не до нас, а само донякъде, по нейния маршрут, т.е. съвсем малко, колкото да се изфука с колата си.
Защо да те води до вас? Нали знае, че живееш с мама! Имали ли сте уговорка, тя да те предаде в ръцете на мама, за да не се изгубиш? Не, нали! Какво още искаш от дамата? Защо не си извадил 50-толевка, да я поставиш над волана, пред нея и да я помолиш да те предаде в ръцете на мама?...Не знаеш ли, че това са разходи, които ТЯ плаща? Защо поне не си поделяш с нея тия нейни разходи?...
Основното: спряла е някъде по пътя, с тайната надежда за целувки, при което - да плъзнеш леко ръка и да я погалиш по вътрешната страна на бедрото..., ама Евго е сериозен, държи на положение и не се занимава с "глупости"...
И, не казвай, че не си бил на седалката - до нея, когато те е "возила", иначе задължително е трябвало да платиш за такси!
...
- 1 like
Коментар
� -
Става дума за аптекарката.
Беше ми писала: "Ти да не мислиш, че като дойда на море ще ти пусна".
Проверих я днес от друг ф.б. профил.
Ако е искала нещо да стане, можеше да ме покани у тях или да дойде у нас през 2019 г.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеПреди малко разбрах, че една от момите, с която съм излизал 2 пъти е станала майка през април на 43-45 г.
Правила ми е номера и изобщо не се радвам, дори мислех, че няма да успее предвид възрастта й.
Това е 6-ти случай от пандемията насам за късно раждане на мои познати.Last edited by Selena2024; 16.05.2024, 00:10.
Коментар
� -
И какво като си има апартамент?Щом ти идва на вилата явно има сериозни намерения.Току така няма някоя жена да отиде на вилата на мъж.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
то и аз нямаше много да се радвам ако някой забремени всичките ми познати
Наздраве, гризач!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
� -
Тя щеше да дойде на вилата ни и нямаше да сме сами. Щеше да бъде много странно, гостенката да спи в отделна стая и да сме само приятели.
Отделно беше много хлъзгава, с което провали всичко.
Нямаше да иска да дойде да живее у нас, има си апартамент. И изобщо не е домакиня, гледа да изкарва пари.
Коментар
� -
Женски номера.Отива на море заедно с мъж,с когото ще спят в една стая и нямала да пусне.Тя ако не иска да пуска никога няма да отиде на почивка заедно с мъж.
Казвал съм ти го и друг път-не слушай какво говорят жените ,а какво правят.
А и защо изобщо си коментирал ще правите ли секс или не.Жените не обичат да говорят за тия неща в началото на една връзка. Директно действаш,без да питаш.
Отделно беше много хлъзгава, с което провали всичко.
Нямаше да иска да дойде да живее у нас, има си апартамент. И изобщо не е домакиня, гледа да изкарва пари.
Коментар
� -
Става дума за аптекарката.
Беше ми писала: "Ти да не мислиш, че като дойда на море ще ти пусна".
Проверих я днес от друг ф.б. профил.
Ако е искала нещо да стане, можеше да ме покани у тях или да дойде у нас през 2019 г.
Казвал съм ти го и друг път-не слушай какво говорят жените ,а какво правят.
А и защо изобщо си коментирал ще правите ли секс или не.Жените не обичат да говорят за тия неща в началото на една връзка. Директно действаш,без да питаш.Last edited by mirodes; 15.05.2024, 21:26.
- 1 like
Коментар
�
Коментар