Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
+1
Защо не се запознаем, Миа?
Ще направиш ли компромис, ако няма бустер, или ще я убедиш да си направи, след като тя те е определила като "мъж на мечтите й"?
Значи, като част от философията на Миа - да "моделира себе си" с един бустер - а, ако тя потвърди - Евго запрята ръкавите и почва баницата...
Аз, обаче, едно не разбирам. Това, най-вероятно ще е нова тактика на Евго?
Може да греша, но Миа - дали не ни е казвала, че има дъщеря? Да ме извини, ако греша, де, но нищо лошо не виждам в това - хората да имат деца...
При подобна ситуация, Евго да "скача" на мама?
Хммм! Зная ли? Може пък тази тактика да помага за благосклонността на тъщата?
А, иначе, ако Миа си има дъщеря, то с Евго могат и да си паснат възрастово..., в смисъл, че Миа е по-малка от (младежа) Евго...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Моето мото е: един мъж като види жена, трябва да му иде да я захапе, не да я нахрани
Наздраве!
П.П. Да му настиват по-често ушите, отколкото ръцете.Last edited by SKP; 23.12.2021, 21:28.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Тоз маймун поне нещо върши, щото ги има и маймуни хайлази …
хаха
Правене на театри с пари работа ли е, или бутафория, хаха
Имаше някакви джендъри които се правеха на певачки. Драг-Кралици не помня така ли беше наименованието. Иначе нормални но с бръмбари в главата, е да - не е ли по-добре да е само в брадата
Коментар
-
Моето мото е: един мъж като види жена, трябва да му иде да я захапе, не да я нахрани
Наздраве!
с тез класически мерки 155/73 ма то гуми за мотокар да бяха по-щяха да са в пропорция хаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
Тапицирана ли е?Наздраве.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от rozova pantera Разгледай мнение
Васил Троянов Боянов -какви хубави български имена, а насреща не е ли маймун с брада, хаха
Коментар
-
По мое наблюдение, брадата слага около 5 до 10 години горница към възрастта на мъжете.
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
По мое наблюдение, брадата слага около 5 до 10 години горница към възрастта на мъжете.
Наздраве!
Коментар
-
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Аз съм запомнил 155 и 73, ма все си мислех че е обратното.
Наздраве!
Мечо
Коментар
-
Две числа не можеш да запомниш - 1,55м висока, 73 кила живо тегло. Висока, стройна и изящна като табуретка.
Наздраве!Наздраве.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Аз съм запомнил 155 и 73, ма все си мислех че е обратното.
Наздраве!препоръка е
Коментар
-
Мъка, рекох, мъка! Какъв фен, бре!? Той си е жив участник в дружеството. Няколко пъти съм го гледала на връх Свети Никола. За по-голяма достоверност с брада ходи. Точно като руски имперски офицер.
Наздраве!. Не е твоят случай де.
https://es.wikipedia.org/wiki/AzisLast edited by Selena; 23.12.2021, 20:05.
Коментар
Коментар