Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
А ти продължаваш да работиш нископлатената работа в Испания (вероятно камериерка в хотел) и да не помагаш с нищо на родината си, на 60+.
Не носиш на майтап.Last edited by Selena; 23.12.2021, 09:37.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Лето 2032 … участниците в темата са си все същите … вече чипирани, ваксинирани и всичко както си е му е ред. Евго получава куража и одобрението на целия форум да продължи с търсенето на половинка сред новите привърженички на трансхуманизма … репродукцията вече не е проблем, технологиите са се развили до неузнаваемост.
Всички са здрави, щастливи и ваксинирани срещу Ковид1333.
Животът продължава в обичайното си русло …
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
И ако се окаже, че някоя те хареса и е склонна да се съобрази с всичките ти шантави изисквания и разбирания, но отказва ваксина, ти ще и биеш дузпата?!?
Това ти изказване отново показва, че си егоист до дъното на душата ти. За теб твоят "Аз" е важен вано и единствено и не си склонен да приемаш чуждото мнение.
Извинявай за анализа но не се стърпях.
Успех в търсенето и весели празници.
Всички са здрави, щастливи и ваксинирани срещу Ковид1333.
Животът продължава в обичайното си русло …Last edited by Selena; 22.12.2021, 19:38.
- 2 Харесвания
Коментар
-
На майка ми ще й правят операция след празниците и трябва да се спазва карантина.
Ако някоя ме е харесала много, веднага се предавам,
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
И ако се окаже, че някоя те хареса и е склонна да се съобрази с всичките ти шантави изисквания и разбирания, но отказва ваксина, ти ще и биеш дузпата?!?
Това ти изказване отново показва, че си егоист до дъното на душата ти. За теб твоят "Аз" е важен вано и единствено и не си склонен да приемаш чуждото мнение.
Ако някоя ме е харесала много, веднага се предавам,Last edited by Evgo; 22.12.2021, 16:55.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Оказа се, че въпросната жена е много читава и почтена. И имат 2 деца с него.
За да се виждам с някоя жена, трябва да има и бустерна доза,И ги питам имат ли.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Оказа се, че въпросната жена е много читава и почтена. И имат 2 деца с него.
виждам, че тайния план за намаляване на популацията дава резулрати
а за бустерите мисля, че ти трябва да им ги поставяшпрепоръка е
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениено не ми се мисли за 30 години неотваряни пирамиди
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеевго не си ли канил неко кандидат булка по празниците да опита баницата с късмети?
не знам кой ти разказва тия истории, но не ми се мисли за 30 години неотваряни пирамиди
- 1 like
Коментар
-
Привет,
наближават светли празници и трябва да сме весели и позитивни.
Наскоро гледах "Баш майстора", там Веска получи анонимно писмо със следния текст: "Баш майсторът мърсува с парясница на ул. Хубост 30. Ако има бебе, търсете го в Майчин дом",
Ако сте чели внимателно темата, двама от колегите разказваха, че като "отворили пирамидата, тя била непокътната и не било влизано изобщо"
Което е рядко за жени 20+ и 30+.
Поздрави
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнение
Чиче, даже много разбираемо пише ама ти се правиш че не разбираш щото не ти отърва.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ние, които се водим от по-старото поколение, може ли да не се срамуваме от избора си? Все пак как можеше преди двадесет, че и повече години да предвидим, че ще има такава рязка промяна на стандартите!?
Наздраве!
П.П. По едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието гвардеец. Хипотетично можеше и по-богат да бъде, ако не беше се оженил за мен
Щеше да по - богат ако беше останал стар ерген , но това е доста хипотетично като се има предви, че пазил Мавзолея.Last edited by Майстора233; 14.12.2021, 10:53.
Коментар
Коментар