Първоначално изпратено от Bad_Bear
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеВ неделя следобед стояхме на спирката на магистралата и чакахме автобус за София няколко човека. Денят беше слънчев, а аз бях доста изморен, защото фурсирах да свърша работата бързо. Един автобус не ни спря (Те обикновено спират, за да може шофьорът да си докара допълнителни пари като качи пътник, но не му даде билет).
Другите взеха да се вайкат, че може да не се приберем. Аз им казвам, ако трябва и на стоп, но ще се приберем.
Едно студентче казва: "Те вече не спират".
Аз отвърнах: "Преди 30 г. и преди 26 г. така съм пътувал на стоп 2 пъти като ученик и студент. И тогава имаше мутри и престъпност."
Студентчето: "Да, но хората се напатиха и не спират вече. Отделно всеки четвърти е с някакво отклонение"
Аз добавих: "Да, така е"
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
екстра, но трябва да е по-дебел
Коментар
-
екстра, но трябва да е по-дебел
Този е по-младата ти версия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
[ATTACH=CONFIG]n4188383[/ATTACH]препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Мяза ми на хорър версията на Мишки рокери от Марс. Имаше едно такова детско когИ бях малък.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n4188375[/ATTACH]
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Щях да напиша "студентка", ако беше женско.
споменаваш го в среден род
и без никакви подробности, с които обикновено описваш мачовцитепрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Бате Ратко,историята в случая е доста интересна.Бях на санаториума в Поморие да си лекувам бележките от фитнеса. И в тоя санаториум ходеха и жени,които не могат да забременеят.Та от добро сърце се опитах да помогна на една жена да забременее,но тя искаше изобщо да не ни виждат двамата заедно Дали са имали резултат усилията ми не знам,щото повече не я видях. Същевременно имаше и една кака от София, която ме беше харесала,преподавателка в университет и с нея водихме интелектуални разговори.Ограничих се с интелектуалните разговори, щото не ме вдъхновяваше сексуално.И тя уж й беше приятно, ама накрая на престоя се избъзиках с една друга мадама,че съм само разводач бил в санаториума и оная преподавателката ми вика:"А що беше само разводач,ами не върши й работа ".
Ето жената я е сърбяло,пък аз не й свърших работа. Та каквото и да ти говорят жените, знай че става въпрос за сърбеж.
И като някоя ти говори за култура в действителност иска да те ,сещай се за римата.
но преди прегледа трябва да се окъпятпрепоръка е
Коментар
-
па после се чудиш, защо ти е сърдита селенка
а това със санаториума не го одобрявам
отишли там жениците да си починат и да си лекуват нещо
а ти, де скачаш да ги яриш
Ето жената я е сърбяло,пък аз не й свърших работа. Та каквото и да ти говорят жените, знай че става въпрос за сърбеж.
И като някоя ти говори за култура в действителност иска да те ,сещай се за римата.Last edited by Vergil1975; 12.06.2024, 16:18.
- 2 Харесвания
Коментар
-
студентчето мъжко ли беше или женско
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеВ неделя следобед стояхме на спирката на магистралата и чакахме автобус за София няколко човека. Денят беше слънчев, а аз бях доста изморен, защото фурсирах да свърша работата бързо. Един автобус не ни спря (Те обикновено спират, за да може шофьорът да си докара допълнителни пари като качи пътник, но не му даде билет).
Другите взеха да се вайкат, че може да не се приберем. Аз им казвам, ако трябва и на стоп, но ще се приберем.
Едно студентче казва: "Те вече не спират".
Аз отвърнах: "Преди 30 г. и преди 26 г. така съм пътувал на стоп 2 пъти като ученик и студент. И тогава имаше мутри и престъпност."
Студентчето: "Да, но хората се напатиха и не спират вече. Отделно всеки четвърти е с някакво отклонение"
Аз добавих: "Да, така е"препоръка е
Коментар
Коментар