Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Ти ква маймуна си.Аз съм му див фен.
https://youtube.com/shorts/c4eT4GPsI...Ei-CrGQ_7PN63s
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Ти ква маймуна си.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеевго а що не спретнете един круиз с бай мико
по ергенски така
всяка вечер ще влачите различни жертви в каютите
а на сутринта ще сверявате резултата
а може пък и там да излезе някоя подходяща бъдеща майка
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнениеЕвгич, не ти видях отговора, модЪт е мноо брЪз!
И аз не видях последните два изтрити отговора, а ми е интересно, клюкарски интригуващо ми е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Евгич,константа са броя на чаветата викаш ?Константа е само твоето пасивно женствено мислене .4 години никаква градация, а вече си дърт пръч.
Стига сте го обиждали! Младеж е! (поне до 60)...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Евгич,константа са броя на чаветата викаш ?Константа е само твоето пасивно женствено мислене .4 години никаква градация, а вече си дърт пръч.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
....
Апартът е чудесен за мъж, който иска да има много деца и има жена,
Апаратът може да бъде чудесен И за жена, която разполага с достатъчно средства (а има достатъчно такива).
"Условието" на Евго "мъж, който иска да има много деца и има жена" - изобщо НЕ е задължително, за да бъде удовлетворен кредиторът (банка). Такова "условие" може да фигурира единствено в приказките от 1001 нощ.
Оставяме настрани фантазита, че "да искаш да имаш много деца в неясното бъдеще" - е идея, която може да защити всяка "съвременна" двойка, включително - ако тя е дори от еднополови (мъж-мъж или жена-жена) - случаи, които Евго пропуска..... Сложни юридически казуси, които най-малко са в дневния ред на юристите на банката-кредитодател (ако тя вече е собственик на недвижимия имот, който пожелателно и дилетантски обсъждат в темата)...
- 1 like
Коментар
-
+1
Дано Миродес оздравее, обаче и той не може да намери млада жена, на която да направи още деца.
И хич не ми допадат коментарите на някои колеги тук. Пачангата го хванахме да лъже, един път имал 3 деца, друг път 5,
Относно онзи апартамент, за който си писахме преди, в един момент той ще излезне при ЧСИ, защото Топлофикация им е заавела дело за неплатени сметки и наскоро имаше призовки от съда до тях. Апартаментът си струва, според мен и не е лошо да следиш обявите на ЧСИ, кога ще се появи.
И ще се продаде евтин.Константа е само твоето пасивно женствено мислене .4 години никаква градация, а вече си дърт пръч.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Често такива големи апартаменти се обитават от пенсионери, които не могат да им насмогнат на разходите. Докато накрая не им ги вземат за без пари.
Апартът е чудесен за мъж, който иска да има много деца и има жена,
- 1 like
Коментар
-
Те не са плащали сметки от 2015 г., вероятно дължат няколко хиляди лева поне.
Иначе си прав.
Коментар
Коментар