Аз пък, им шепнем на ушенце и изпадат в транс.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от representjah
Имам два въпроса
1. Защо след като си толкова вещ с жените и си правил такива чудеса, жена ти те е напуснала? Не го пиша за да се заяждам, нито знам историята, попадал ми е като коментар някъде. Нали уж колкото повече я глезиш и се грижиш за нея, тя толкова трябва да е по-влюбена? Иначе си прав за това състояние за което говориш - но то е временно, краткосрочно и свършва в момента в който напуснете леглото. Бързо се опомнят жените..
2. Погледни отстрани - ти си механика - натискаш еди къде си, пипаш еди какво си, стимулираш еди какво си. Пинокио е прав, и аз вече съм писал по въпроса. Не ми дреме дали жената ще получи оргазъм. Ама изобщо. Чувствам се щастлив и доволен когато получа това което искам и на което се наслаждавам - това е грубото, диво, първично животинско чукане, завършващо с депозит на семенна течност в устата ѝ. Нито я стимулирам, нито се грижа за каквото и да е (лъжа, старя се да не оставям видим белези по видимите места на тялото)... Някои гълтат, други плюят, трети се учат с времето.
Няма какво да направя (не искам), не насилвам никоя жена. На която не ѝ харесва - няма проблем - кой от къде е. Нямам никакво желание да "правя любов" да бъда "по-нежен", "страстен" или подобни женски щуротии. Тук във форума е пълно с такива любовчии, до един се оплакват че нищо не вдяват за жените, правят секс ведъж годишно и задължително по милост. Добрият секс е този, който радва ТЕБ. Който носи наслада на ТЕБ.
Ето ти изследване з аоргазма ако толкова ти се чете:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5087699/
Резултат: Въпреки очакванията, жените не получават по-чести оргазми чрез практикуване на маструбация или чрез експериментиране с различни сексуални партньори. Ключът за честотата на оргазма е в менталните и relationship фактори. Такива фактори са: важността на оргазма, сексуалното привличане към партньора, самочувствието в секса, и отвореността в сексуалната комуникация с партньора. Жените ценят оргазма на партньора си повече отколкото техният собствен.
Какви механики, какви техники - всичко е в мозъка на жената - най-върховната ерогенна зона. С нея трябва да си играете не с тялото ѝ. Удебеленото аз съм го направил - никой мъж не трябва да го ЗНАЕ и никога да не го ЗАБРАВЯ.
А пък мъжете от предишните 2 поколения много не използваха кондоми и всичко впръскваха в жената.
В резултат на това имаше висока раждаемост и семейства с по 2 деца.
Иначе и мен не ми пука дали тя е била задоволена, но ми е неприятно, когато тя не се старае и е дърво и трябва всичко аз да правя.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Ха ха ха ,не пожела да научиш нещо ново и интересно .Щеше да ти е от полза .Нищо ,те жените си падат по такива като теб ,колкото по лесно им е да ги въртят толкова повече се кефят .Важното е да ти е кеф на теб ,но лошото е че понякога така ще те врътнат че после няма да знаеш от къде ти е дошло .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Ти си мислиш, че като си сядал върху Малката русалка и всичко ти е ясно. С едно селфи не става тая работа. Тя си е била мокра от водата, не от теб.
Коментар
-
Значи не знаеш.По този начин една жена може да ти говори сладки приказки по цял ден и да те върти ,а ти така и няма да разбереш дали наистина те харесва,защото както знаем жените са големи актриси .Лошо няма ,но така все пак си наясно за какво иде реч.защото от физиологията никой не може да избяга и тя го издава.Щях да ти кажа какъв е отговора но виждам че не си заслужава затова те оставям да си броиш звездите и да си мислиш че си голям тарикат
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
За мен, една жена много лесно може да покаже, че харесва мъж с една искрена усмивка, с един хубав комплимент като за мъж и с една екстра.
Всичко друго е бош лаф работа. И аз съм гледал "Секс образование" и там разказваха за тази G точка и за L точката при мъжа.
Последната, с която бях, е уникално дърво, нетактична, невъзпитана, няма чувство за еротика и страст, с нея не си пасваме и съм я блокирал навсякъде. И ще е живо мъчение един мъж да живее с такава некадърна жена.
Поздрави
Коментар
-
Ти пък ти си бил голям поцелуйковец. Целуваш, целуваш и накрая забравиш да ги опердашиш. Жената не е ЕПК, за да й се назландисваш.
Коментар
-
Една жена, ако те обича, ще стигне до оргазъм само като те гледа. Това с тази точка се оказа част от легендата за минотаврите. Всеки има различни сетивни места - някои обичат да им бъркаш с език в ухото, други - да ги ближеш по петите.
Всичко друго е бош лаф работа. И аз съм гледал "Секс образование" и там разказваха за тази G точка и за L точката при мъжа.
Последната, с която бях, е уникално дърво, нетактична, невъзпитана, няма чувство за еротика и страст, с нея не си пасваме и съм я блокирал навсякъде. И ще е живо мъчение един мъж да живее с такава некадърна жена.
Поздрави
- 1 like
Коментар
-
Зададох ти прост въпрос?Бягаш от отговора.Знаеш или не знаеш ?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Мен ли да ме изпиташ? На стадиона или в мазето?
Коментар
-
Доста си далеч от реалността за жените.Я да те изпитам,знаеш ли как да разбереш ,по едното целуване с жена,дали тя наистина си пада по теб и те харесва,или е с теб просто така,но няма дълбоко в себе си тръпка и не е влюбена в теб?Какъв е признака,той е само един ?
Коментар
-
Една жена, ако те обича, ще стигне до оргазъм само като те гледа. Това с тази точка се оказа част от легендата за минотаврите. Всеки има различни сетивни места - някои обичат да им бъркаш с език в ухото, други - да ги ближеш по петите.Last edited by X_Y; 28.01.2021, 08:59.
Коментар
-
Наскоро четох нещо,което преди си го бях мислил,и се оказа научно доказано.Една жена ако щеш да я скъсаш от секс,трудно ще достигне оргазъм.В публикацията пишеше ,че жената стига до оргазъм основно със допълнителна стимулация на определени точки,клитор,вагина,каквото се сетиш+G,точката която не при всички жени е толкова чувствителна.Реално ако искаш добър секс с една жена и тя да те боготвори,първо мислиш за нея,после за себе си.Повечето жени докараш ли ги до един два оргазма и то един след друг,изпадат в такова състояние,че реално може да си правиш каквото искаш с тях.Бил съм изумен в такива състоянив са като жиовтни,не на себе си,няколко случая съм имал,направо ти казва са в хванеш и да си правиш с нея каквото искаш.Изпадат в едно такова състояние,което трудно бих описал.Last edited by X_Y; 28.01.2021, 08:59.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Олеле. Викаш - жертви на класическата механика.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ако изправиш 10 мъже до стената я има един двама дето знаят как да докарат на една жена два ,три оргазъма.Повечето не знаят даже и къде е G точката или ако ги питаш гледат като изтребители .Секса за тях е само едно механично клатене.Та така че разбирам ги жените напълно.
Коментар
Коментар