If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Модерният начин е да се запознаеш по фейсбук и Интернет.
Аз наскоро бях на 40г. и не съм чичак,
Ти може да не се мислиш за "чичак", ама за двайсет и дори трийсетгодишните момичета вече си.
Впрочем и аз "наскоро" бях на 40, с големи деца тийнейджъри и една малка принцеса. По-добре е да си на 40 когато имаш тийнове на главата, отколкото на 60+, повярвай ми.
Да не само някоя кат Савската царица че няма да й разбере лафовете.
Евро хем секс търси, да скърцал кревата, хем кат директно му го пазарят, се дърпа.
как ще се задоми тоз младенец-чичак цяло чудо ще е
Тя ме блокира набързо, но е зле.....
А пък вчера едни познати (на 40г и с деца, но не се разбират с майките им) коментираха, че българките за нищо не стават и мислят само за джуки, парцали, пари и как да използват мъжете.
Да не само някоя кат Савската царица че няма да й разбере лафовете.
Евро хем секс търси, да скърцал кревата, хем кат директно му го пазарят, се дърпа.
как ще се задоми тоз младенец-чичак цяло чудо ще е
тъй като темата е за мадами, да ви разкажа нещо интересно.
в стар сайт за запознанства наскоро ми писа жена на 28 г от Монтана.
Скромничка, бедна и доста изостанала, ако се съди по снимките. И чатихме с нея.
И тя ми казва, че иска да си намери богат мъж, пита ме имам ли пари и имущество, искала да й се дадат карти - да разполага, била дествена, малко се притеснявала от разликата ни и да не си мисля, че ще има секс, ако съм богаташ, търсещ секс, да я подмина. Ще стане, когато тя евентуално реши.
И си викам "Тая добре ли е?" Не стига, че нищо не предлага, ами иска........
Също така си говорих с един приятел на 30г, умен, софиянец, симпатяга. Каза, че също като мен много е излизал на срещи с жени от Интернет, черпил е щедро като мен с много малък success rate, и има успех с по-стари жени (35-37 г.), изобщо не може да се уреди с 25-годишна.
Казах му да не се притеснява, защото е младичък и всичко ще се нареди, но да действа,
И тя ми казва, че иска да си намери богат мъж, пита ме имам ли пари и имущество, искала да й се дадат карти - да разполага, била дествена, малко се притеснявала от разликата ни и да не си мисля, че ще има секс, ако съм богаташ, търсещ секс, да я подмина. Ще стане, когато тя евентуално реши.
Също така си говорих с един приятел на 30г, умен, софиянец, симпатяга. Каза, че също като мен много е излизал на срещи с жени от Интернет, черпил е щедро като мен с много малък success rate, и има успех с по-стари жени (35-37 г.), изобщо не може да се уреди с 25-годишна.
Казах му да не се притеснява, защото е младичък и всичко ще се нареди, но да действа,
Поздрави
Нищо не предлагала. Нищо не предлагала. Нали е в твоя “срок” за годност? Какво да ти предложи млада жена?
Коментар