If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
кой ще купи по-мощна и голяма кола, кой ще купи по-скъп апарт в по-престижен квартал, кой ще се яви на партито с готина Джуконда,
Това с джуките не го разбирам. То грозно та грозно, няма ли кой да им го каже, или и батювците са изперкали Какво ли се чудя, като се видяха вече и "модните" изгъзици на батювците, - педалските подкъсени панталонки за да се вижда, че маат на бос крак, комплект с педикюри, обработените вежди и всуете суетности
тая специалност също трябва да се застъпи в техническите вузове
'мерене на пи***шки"
забелязвам, че сега много любители се опитват да го правят, без необходимата академична подготовка.
То дори го има и под друга форма:
кой ще купи по-мощна и голяма кола, кой ще купи по-скъп апарт в по-престижен квартал, кой ще се яви на партито с готина Джуконда,
Но да ти кажа, че на всички спортуващи им е интересно как е положението при конкуренцията.
Все се сравняват, все си ги мерят. Щура работа,
тая специалност също трябва да се застъпи в техническите вузове
'мерене на пи***шки"
забелязвам, че сега много любители се опитват да го правят, без необходимата академична подготовка.
В отговор на този, толкова серЬОзен и наболЕл въпрос, бих допълнил предложението на Евго - с поне още две магистърски програми, а именно:
Какви качества трябва да притежават дамите (мачовците!), за да могат успешно да свалят чичаци (около 40-годишни)!
Как могат успешно да се свалят "мачовци"!
А един от колегите тук би бил безценен преподавател (няма да кажа кой е той, защото вие се досещате за неговите впечатления за мъжките "пакети" във фитнеса!)...
Трябва и такава програма да има.
Но да ти кажа, че на всички спортуващи им е интересно как е положението при конкуренцията.
преди малко ми хрумна една идея и бързам да ви я споделя:
според мен във вузовете трябва да има магистърска програма "Как успешно да сваляме мадами", но с друго име.
Има много неженени българи и неомъжени българки и програмата има своето приложение.
А двама от колегите тук могат и да преподават там, няма да ги изброявам, вие се досещате.
Какво мислите?
Поздрави
В отговор на този, толкова серЬОзен и наболЕл въпрос, бих допълнил предложението на Евго - с поне още две магистърски програми, а именно:
Какви качества трябва да притежават дамите (мачовците!), за да могат успешно да свалят чичаци (около 40-годишни)!
Как могат успешно да се свалят "мачовци"!
А един от колегите тук би бил безценен преподавател (няма да кажа кой е той, защото вие се досещате за неговите впечатления за мъжките "пакети" във фитнеса!)...
Добре, разбирам, че нито си женена, нито сериозен приятел имаш, виждам и много книжки четеш, което е добре.
Кажи нещо повече за себе си де, да те опознаем.
Пътят ми преминава както от тук, така и навсякъде. Иначе всички сме свободни и не принадлежим никому.....
Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
пак не съм съгласен,
тук е анонимен форум, могат да се разширят доста границите,
да не мислиш, че седейки до някоя дама у самолета ще ти каже и 0.01% от тези неща които четеш у тази тема ??
Добре е да ми напомняш по-често, че форумът е анонимен. Това го писах два поста по-долу и вече съм забравил тази подробност.
Да се върнем на фактите.
Когато въпросната дама почне да разказва пред всички подробности от своята история - моля да ми обърнеш внимание, за да не пропусна да ти изкажа благодарността си за твоята "прозорливост" (на човек от 21 век..., представям си Комуната, в която живееш...)
Коментар