Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Ти под “любов” какво точно разбираш? Та да уточним критериите.
Ако “има любов” - тя трябва да ти пере чорапите, да ти наготви и?
А ти нея как точно ще я “обичаш”? С чековата книжка ли?
Разкажи що е то това “любов”. Примери давай тука. Иначе не се разбира .
Мнението ми за съвременната българка не е хубаво и нямам намерение да дефинирам нищо тук.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Затова съм на мнение, че една жена трябва да има нещо по което да тича. Повечето жени, като нямат деца, имат навика да тичат по мъже.
В случая се радвам да чуя и твоята женска гледна точка. Но като мъж ще кажа и моята - тези които ги е страх какво ще стане после, губят сега
Колко ви е разликата с твоята?
Коментар
-
Ти си знаеш най-добре. После пак ще си приказваме. Багаж имаш и ти и някой те търпи дока носиш и … - после става весело
В случая се радвам да чуя и твоята женска гледна точка. Но като мъж ще кажа и моята - тези които ги е страх какво ще стане после, губят сега
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеАрана нещо се бъзика, при горе-долу споменатата разлика, единственото притеснение на жената е, че разликата ни е много малкапрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Ти си знаеш най-добре. После пак ще си приказваме. Багаж имаш и ти и някой те търпи дока носиш и … - после става весело
не взимай нова. вземи си някоя стара,
че и да я чукне някой да не те е яд.препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Хахаха, викаш да взема нещо на моите години, което освен претенциите, да носи и емоционален багаж? Абсурд.
Дядовците ми и бабите ми са с по 8г. разлика. Стабилна спойка, постигнали много в живота. Не съм ги разпитвал, но съм далеч от мисълта, че са се взели идеални. Добър екип се гради с времето и правилен подход.
Коментар
-
Че вече не се лъжат момите толкова лесно, верно е- не се лъжат. Че има мързеливи и с две леви, верно е- има ги. Ама ги има и другите. Жена ми е една година по-малка от мен, пере, чисти, поддържа се (а това е много време и енергия), работи добре платена работа. Не обича да готви и аз мия банята и тоалетната. Участва и финансово в домакинството. Просто бижу! Така че, да не слагаме всички жени под общ знаменател, че иначе ние сме заминали отдавна, ако и те правеха същото с нас.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
То и сега не ти пречи да се забавляваш дискретно.
Виждам, че си будно момче,
- 2 Харесвания
Коментар
-
Претенции при десет години по-млада . Ти ще чистиш, естествено след пет години и ще готвиш, а след още пет ще носиш красиви разклонени рога .
Няма да ви уврат главите .
Дядовците ми и бабите ми са с по 8г. разлика. Стабилна спойка, постигнали много в живота. Не съм ги разпитвал, но съм далеч от мисълта, че са се взели идеални. Добър екип се гради с времето и правилен подход.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Вземаш им телефона и гледаш сеир. Не са толкова мързеливи, колкото са зависими и с други приоритети. За навиците, няма да отварям дума.
И аз имах подобен проблем, но го решихме, като почнах да каня по-често гости - повишихме честотата на почистването. Ако и това не беше проработило щях да стигна до по-крайни мерки - да плащам на някоя по-засукана студентка да идва да почиства. Ревността е голям мотиватор.
Няма да ви уврат главите .Last edited by Arana; 02.11.2023, 12:57.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеПривет,
да Ви кажа, че младите българки (20-40 г) изобщо не са стока. Само използват мъжете и гледат да се пласират скъпо. Изобщо няма любов или има много рядко.
В битов план са много мързеливи и изобщо не се грижат за мъжете си по отношение на пране, готвене и чистене. Казвам го на базата на наблюдения около мен.
За разлика от тях, "соц. жената" е трудолюбива и почтена в общия случай,
Ако “има любов” - тя трябва да ти пере чорапите, да ти наготви и?
А ти нея как точно ще я “обичаш”? С чековата книжка ли?
Разкажи що е то това “любов”. Примери давай тука. Иначе не се разбира .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Вземаш им телефона и гледаш сеир. Не са толкова мързеливи, колкото са зависими и с други приоритети. За навиците, няма да отварям дума.
И аз имах подобен проблем, но го решихме, като почнах да каня по-често гости - повишихме честотата на почистването. Ако и това не беше проработило щях да стигна до по-крайни мерки - да плащам на някоя по-засукана студентка да идва да почиства. Ревността е голям мотиватор.
Виждам, че си будно момче,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеПривет,
да Ви кажа, че младите българки (20-40 г) изобщо не са стока. Само използват мъжете и гледат да се пласират скъпо. Изобщо няма любов или има много рядко.
В битов план са много мързеливи и изобщо не се грижат за мъжете си по отношение на пране, готвене и чистене. Казвам го на базата на наблюдения около мен.
За разлика от тях, "соц. жената" е трудолюбива и почтена в общия случай,
И аз имах подобен проблем, но го решихме, като почнах да каня по-често гости - повишихме честотата на почистването. Ако и това не беше проработило щях да стигна до по-крайни мерки - да плащам на някоя по-засукана студентка да идва да почиства. Ревността е голям мотиватор.Last edited by Bad_Bear; 02.11.2023, 12:25.
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар