IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Привет,

да Ви кажа, че младите българки (20-40 г) изобщо не са стока. Само използват мъжете и гледат да се пласират скъпо. Изобщо няма любов или има много рядко.

В битов план са много мързеливи и изобщо не се грижат за мъжете си по отношение на пране, готвене и чистене. Казвам го на базата на наблюдения около мен.

За разлика от тях, "соц. жената" е трудолюбива и почтена в общия случай,

Коментар

• Благодаря за подкрепата на тия,които ме подкрепят.Повече няма смисъл да обсъждам каквото и да е било.И ще помоля да не се пише повече по моя случай.
      Казах вече-единствено съм написал какво ми е състоянието с цел след смъртта ми ,който има желание да помогне на децата ми.

Коментар

• Късно е мирко за ОПРАВДАНИЯ.
        Поне да беше зает с ЛЕЧЕНИЕТО си... а ти чакаш да умреш и само се вайкаш, кат някоя баба от средновековието
        Какъв очакваш да е изхода?
        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Аз благодарих от негово име на Ратко, виж. по-долу (преди 5-10 стр.),
          да. няма грижи.
          предвидил съм и този вариант
          и по-добре така,
          отколкото да знам, че съм могъл да помогна, но съм се поколебал.

препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
            Явно дори и при тежка болест има хейт във форума .Спокойно, скоро ще умра.Вече трудно дишам.Имунната ми система полудя и постоянно ми възпалява цялото тяло . Не ми помагат и най-силните кортикостероиди.
            Благодаря на Ратко за усилията, които е положил,но това лекарство е с дългосрочни последици ,а аз не знам дали ще изкарам и няколко дни.Живея в някакъв ад 24 часа в денонощието. Единствено заради майка ми не съм се самоубил досега..
            Не исках да занимавам форума с подробности относно състоянието ми.Написах го единствено с цел ако желае някой да помогне финансово на децата ми след като си отида.
            Ковид без ваксина е гадна работа. Тестовете не са 100% верни винаги. Описваш класическа ковид симптоматика.

Много е важно да си психически мобилизиран. Тялото го ръководи главата. Щом досега си още тук, организмът има потенциал и се бори. Ще излезеш много изтощен, но ще прескочиш.

Продължавай да се бориш. Кой хейтел и кой не хейтел в някакъв форум в момента не ти е на дневен ред. От мен кураж!

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение

,, скоро ще умра,, ,,не знам дали ще изкарам няколко дни,, не съм се самоубил,,
              ,,след като си отида,,

Освен автоимуното, от ковида вероятно си развил депресия или нещо близо до нея ,самите кортико стероиди също разбутват главата. Като добавим че и октомври и ноември са месеците в които най често се появяват тези състояния.
              Лекарите знаят ли за мислите ти за самоубиство.
              По-добре ужасен край, отколкото ужас безкрай.Аз съм последния човек на света, който би се депресирал от житейски проблем. Но тоя ад не се издържа. Няма как да ме разберете, а и на никой не пожелавам някога да разбере какво изпитвам.
              И не беше Ковид,щото си правих тест и беше отрицателен.
              Но тия подробности нямат никакво значение. И да ги обсъждаме полза нула.
              Приел съм съдбата си.Единствето се притеснявам за децата си ама такъв им е късмета. Трима от прадядовците ми и две прабаби са умрели преди да навършат 30 години. И децата им са расли сираци.
              Last edited by mirodes; 02.11.2023, 09:39.

Коментар

Явно дори и при тежка болест има хейт във форума .Спокойно, скоро ще умра.Вече трудно дишам.Имунната ми система полудя и постоянно ми възпалява цялото тяло . Не ми помагат и най-силните кортикостероиди.
                Благодаря на Ратко за усилията, които е положил,но това лекарство е с дългосрочни последици ,а аз не знам дали ще изкарам и няколко дни.Живея в някакъв ад 24 часа в денонощието. Единствено заради майка ми не съм се самоубил досега..
                Не исках да занимавам форума с подробности относно състоянието ми.Написах го единствено с цел ако желае някой да помогне финансово на децата ми след като си отида.
                ,, скоро ще умра,, ,,не знам дали ще изкарам няколко дни,, не съм се самоубил,,
                ,,след като си отида,,

Освен автоимуното, от ковида вероятно си развил депресия или нещо близо до нея ,самите кортико стероиди също разбутват главата. Като добавим че и октомври и ноември са месеците в които най често се появяват тези състояния.
                Лекарите знаят ли за мислите ти за самоубиство.

Коментар

Щеше да "умираш" още преди няколко месеца.Сега пък няколко дни оставали.
                  Дай да видим някакви доказателства !
                  Празни приказки от анонимковци в анонимни форуми колкото щеш

Коментар

• Явно дори и при тежка болест има хейт във форума .Спокойно, скоро ще умра.Вече трудно дишам.Имунната ми система полудя и постоянно ми възпалява цялото тяло . Не ми помагат и най-силните кортикостероиди.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

И все пак е некоректно, да ангажираш някого и да не го потърсиш, едно "благодаря" да кажеш.
                      Не е въпроса за парите и ангажимента - Ратко е заможен и е айляк. Ама така не се прави.
                      Абсолютно. Но предположих, че може да са разменили контакти и там да е изразил благодарностите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
                        Тук е моментът да Ви разкажа един много стар адвокатски виц. В светлината на скорошните събития е доста актуален:

Ню ЙОРК, небостъргачи, тузарска еврейска адвокатска кантора …

Влиза млад арабин.

- Добър ден.
                        - Добър ден, какво желаете?
                        - Искам да работя за Вас.
                        - Ама разбира се! Ето, елате да Ви покажем Вашият бъдещ ъглов кабинет - корнер офис! Започвате от утре със 150 000 $ годишен доход плюс 40% бонус от партньорската печалба! Плюс ето тази руса засукана секретарка!
                        - … ама вие еб..вате ли се с мене?
                        - Драги, а нима вие не се е…те с нас от както сте прекрачили входа на тази кантора???

Та, в контекста на страданията на Миро. Ако се бъзика с нас е проява на лош вкус и рано или късно ще си покаже…

Ако е настина зле му пожелаваме скорошно оздравяване.
                        Миро не изглежда да е човек, който би се шегувал с подобни неща. Също му пожелавам бързо оздравяване. Надявам се положението да не му е толкова лошо, колкото твърди.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

И все пак е некоректно, да ангажираш някого и да не го потърсиш, едно "благодаря" да кажеш.
                          Не е въпроса за парите и ангажимента - Ратко е заможен и е айляк. Ама така не се прави.
                          Аз благодарих от негово име на Ратко, виж. по-долу (преди 5-10 стр.),

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Тук отново, евала на ратко, че успя да издири лекарството. А не, само да си чеше клавиатурата.

Коментар

Тук отново, евала на ратко, че успя да издири лекарството. А не, само да си чеше клавиатурата.
                              И от мен евала за Ратко.

Коментар

И да, и не. За да опре човек, да търси помощ в нета, значи най-вероятно е изчерпал всички възможни варианти.

За второто удебелено, всеки предполага какво би/не би направил, докато не го сполети трагедията. Настъпи ли момента обаче, в миг на умопомрачение, нещата придобиват друга форма.

Затова, колкото и банално да звучи, най-важното е да сме живи и здрави, или поне докато си изпълним дълга.

В днешно време хората дори се запознават и се женят чрез ф.б. и Интернет.

Коментар

Working...
                                X