If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Същото важи и за разни чичковци дето все 20 годишни са им в главата. Дъщеря ли търсят или съпруга? После олеле. Де кърпел, де. Права е била баба ти.
За баба спор няма.Но ти явно не искаш да разбереш какво ти говоря.Нямах впредвид разлика във възрастта а това че жените си търсят някой който да се отнася с тях все едно че им е баща а не мъж.Иначе тия чичковци квото търсят си го намират...за пари разбира се...То и жени има такива и не са малко.Всеки сам си преценява.Не съм тука за да съдя някого или да му давам акъл.
Разбери, бе, Пеше, че има и различно мислещи хора от нашите стереотипни рамки. Човек, първо трябва да е цялостен, не половин човек, че да си търси другата половина. А човекът няма терзания, казва, че се чувства много добре и е спокоен. Другите, тези постоянно търсят идеалната им половинка, виж там положението е по- сложно и заплетено. Ама има време де, само да поиска човек, ще се освободи от предразсъдъците си....
Миа разбирам че има хора които мислят различно.Има и такива дето едно мислят друго вършат а трето мислят.Нямам нищо против човека той е свободен да постъпва както смята че е добре за него.Хора всякакви и ситуации всякакви живота предлага многообразие...да не говорим че пък едни мъже си търсят други мъже че стана извратено и гнусно
Ся за див селянин, нема що да визираш околните. Погледни се в огледалото . За това кой на чий врат виси пак са си твои хипотетики . Гуем си ми сладур ти
Аз съм питомен, вече съм се гледал. Теб те видяхме много добре в темата - мъжът може да е всякакъв, стига да ти дава пари
Копеуе, няма да те разберат. Единия див селянин, другата виснала на мъдете на мъжа си - как да стане тая да си представят партниране? Инак вместо надувайка - може живичка, просто не я оставяй да преспива редовно у вас Да не свиква че си там за да даваш. Партньорките искат да тикат заедно с теб, ама в днешното презадоволено време са рядкост, така че носи си новите дрехи и се не бой.
Ся за див селянин, нема що да визираш околните. Погледни се в огледалото . За това кой на чий врат виси пак са си твои хипотетики . Гуем си ми сладур ти
Копеуе, няма да те разберат. Единия див селянин, другата виснала на мъдете на мъжа си - как да стане тая да си представят партниране? Инак вместо надувайка - може живичка, просто не я оставяй да преспива редовно у вас Да не свиква че си там за да даваш. Партньорките искат да тикат заедно с теб, ама в днешното презадоволено време са рядкост, така че носи си новите дрехи и се не бой.
Неосъществени амбиции в областта на анатомията.....
Коментар