Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Филмът е хубав и съм гледал всички серии.
Въпросът е, че "пощури" българката и й създаде нереални представи.
Нали ти самата си разказвала, че в Испания вече няма традиции уикендите семействата да се събират на голяма софра и майката да е в средата като най-важна фигура.
Ти остави Испания - глобално е положението без арабелите, ама и те телевизия гледат …сакън в една правоверна държава наскоро им разрешиха коли да карат. Анатема!Last edited by Arana; 02.11.2023, 18:41.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Другите се ХВАЛЯТ. Аз не давам пари, СКРЪНДЗА ВЕ. Как да се похвали СКРЪНДЗА че се е охарчил ...
СКРЪНДЗА се жалва как са я прецакали - както мене с 30к на нашата борса. Оттогава борсов ХАЗАРТ НИКОГА, колкото и изгодно да ми изглежда.
Няма как ЧЕСТЕН човек да играе играта на ИЗМАМНИЦИТЕ и да спечели дори и 1 път.
Същата работа беше и с БИЗНЕСА - собствените съдружници ми забиха нож заради ДОБРОТАТА, болезнената справедливост и наивността
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Селенче, възрастта не е определяща за рогата. Помага, но не е.....както казваше баба ми, важен е характера.
Огледай се наоколо, Мите. Туй фейсбуци, туй тиндъри, туй всякакви социалки, туй приятелки….вай вай вай …туй сериалчета, туй джуки, и прочее и прочее благинки … резултат … майка плаче.
Той и Мирчо ги плащеше врели некипели.
Прав си - не е възрастта - кондицията е.Last edited by Arana; 02.11.2023, 18:22.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Не исках аз да му го кажа, че ще рече, че съм пристрастна. Тук Евго видя правилно “врага” в лицето на сериалчето Sex and City , което уби “любовта”, във вид на покорна степфордска съпруга.
Въпросът е, че "пощури" българката и й създаде нереални представи.
Нали ти самата си разказвала, че в Испания вече няма традиции уикендите семействата да се събират на голяма софра и майката да е в средата като най-важна фигура.
Коментар
-
Претенции при десет години по-млада . Ти ще чистиш, естествено след пет години и ще готвиш, а след още пет ще носиш красиви разклонени рога .
Няма да ви уврат главите .
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
И кво, хвалиш се че си прекарал разни цифри през правото черво? Само и само да не се минеш и да ти ги лапне някоя "богомолка"?
СКРЪНДЗА се жалва как са я прецакали - както мене с 30к на нашата борса. Оттогава борсов ХАЗАРТ НИКОГА, колкото и изгодно да ми изглежда.
Няма как ЧЕСТЕН човек да играе играта на ИЗМАМНИЦИТЕ и да спечели дори и 1 път.
Същата работа беше и с БИЗНЕСА - собствените съдружници ми забиха нож заради ДОБРОТАТА, болезнената справедливост и наивносттаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеПривет,
да Ви кажа, че младите българки (20-40 г) изобщо не са стока. Само използват мъжете и гледат да се пласират скъпо. Изобщо няма любов или има много рядко.
В битов план са много мързеливи и изобщо не се грижат за мъжете си по отношение на пране, готвене и чистене. Казвам го на базата на наблюдения около мен.
За разлика от тях, "соц. жената" е трудолюбива и почтена в общия случай,
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
те и за колите са го казали хората
не взимай нова. вземи си някоя стара,
че и да я чукне някой да не те е яд.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
така е. Сега жената е хитра БОГОМОЛКА, която малко по малко ЯДЕ парите на мъжа. Като го занули следващия мухльо, ако е милиардер може НИКОГА да не успее да го занули и да му е "вярна" до края на живота на милиардера, не нейния .
Ама така ще е като има мнооо мухльовци дето да ги разхождат из бали, бора-бора, малдиви, канари и занзибари.
И се надпреварват батките кой по голям МУХЛьО !?!?!?
И за другите неща е така. Знаеш ли колко скъпи плочки, плот, кенеф(кола имам предвид) бля бля си взех. Ами колко скъпо уиски, вино съм пил (тука у франция ми е рекорда - на един благотворителен бал бяха 5-6 цифрени БУТИЛКАТА, естествено не съм плащал, против егоистичната натура ми е, поради факта че всичкото кинта съм го изкарал САМ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ти си знаеш най-добре. После пак ще си приказваме. Багаж имаш и ти и някой те търпи дока носиш и … - после става весело
Ама така ще е като има мнооо мухльовци дето да ги разхождат из бали, бора-бора, малдиви, канари и занзибари.
И се надпреварват батките кой по голям МУХЛьО !?!?!?
И за другите неща е така. Знаеш ли колко скъпи плочки, плот, кенеф(кола имам предвид) бля бля си взех. Ами колко скъпо уиски, вино съм пил (тука у франция ми е рекорда - на един благотворителен бал бяха 5-6 цифрени БУТИЛКАТА, естествено не съм плащал, против егоистичната натура ми е, поради факта че всичкото кинта съм го изкарал САМНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
+1
Само, че мечката не изглежда да е някой посредствен мъж, може да успее ловко да избяга от капана, който сам, волно или неволно,си е заложил.
@badbear - даваш за пример бабите си, ама те са живели в други времена. Сигурно някъде има статистика за разводите преди 50 години и сега. От на дядо наборите сигурно са били единични случаите на развод. Тогава семейството е било ценност, каквато сега не е за много от изпростяващия ни народ.Last edited by Arana; 02.11.2023, 17:24.
- 1 like
Коментар
-
Претенции при десет години по-млада . Ти ще чистиш, естествено след пет години и ще готвиш, а след още пет ще носиш красиви разклонени рога .
Няма да ви уврат главите .
Само, че мечката не изглежда да е някой посредствен мъж, може да успее ловко да избяга от капана, който сам, волно или неволно,си е заложил.
@badbear - даваш за пример бабите си, ама те са живели в други времена. Сигурно някъде има статистика за разводите преди 50 години и сега. От на дядо наборите сигурно са били единични случаите на развод. Тогава семейството е било ценност, каквато сега не е за много от изпростяващия ни народ.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Затова съм на мнение, че една жена трябва да има нещо по което да тича. Повечето жени, като нямат деца, имат навика да тичат по мъже.
В случая се радвам да чуя и твоята женска гледна точка. Но като мъж ще кажа и моята - тези които ги е страх какво ще стане после, губят сега
Един ден ще се сещаш какво съм ти казала
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Мнението ми за съвременната българка не е хубаво и нямам намерение да дефинирам нищо тук.
Коментар
Коментар