Първоначално изпратено от val/she
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеРядко се сращат некачествени стриптизьорки.
Има качества и качества.Явно говорим за различни такива.
Last edited by val/she; 11.11.2020, 18:14.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеРядко се сращат некачествени стриптизьорки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Забавно - всяка жена на планетата би казала, че приятелките й са "качествени", или нещо в този смисъл. Ако питаш някоя стриптизьорка за останалите работещи дами от заведението, пак ще каже същото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
Няма значение това дали харесваш стила ми или - не. По-важното е, че съм жена, която общува с качествени жени. знам какво говоря и имаш възможност да чуеш женската гледна точка, която очевидно ти е "Х".
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Аз не държа много на яденето и не ми пречи аз да готвя, както сега правят много мъже.
Ти като ще работиш във Варна, там има много студентки и ще можеш да забиеш нещо,Last edited by караКольо касапина; 11.11.2020, 17:09.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от караКольо касапина Разгледай мнение
Евго, не казвай "хоп" преди да скочиш! Накарай я да ти направи баница и мусака. Ако едното от двете не се получи, разкарай я и продължи да търсиш.
Ти като ще работиш във Варна, там има много студентки и ще можеш да забиеш нещо,
Коментар
-
Никакви сметки не си правя и не ми харесва стила ти на писане.
Аз си намерих гадже наскоро.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Вал няма смисъл Евго не можеш да го промениш.Избор винаги има хората се женят и на 60 ми на 70.Винаги ще има някой или някоя която ще те харесва на каквато и възраст да си
Коментар
-
Няма значение това дали харесваш стила ми или - не. По-важното е, че съм жена, която общува с качествени жени. знам какво говоря и имаш възможност да чуеш женската гледна точка, която очевидно ти е "Х".
Поздравления за гаджето. Тази дума не е много подходяща за любима жена, а и жени, които не се чувстват любими много лесно престват да бъдат гаджета.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
Ай ся лакърдии, да не удари едни бързи 100 гр. след работа ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
Ще замоля да кажеш, кои наричаш некачествени, не ме интересуват качествените жени.
- 2 Харесвания
Коментар
-
След 35 г. не са в силна позиция, тук сме го коментирали.
Има една категория "луди стари моми", катерят планините, гледат кучета и котки и си стоят сами.
С лош характер, хитри и меркантилни, макар и с успешна кариера и висок социален статус.
Добрите отношения изискват спонтанност, а при теб, може и да греша, но ми се струва невъзможна.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Пошегувах се.Обичаме ви какво стеНе е препоръка
Коментар
-
Поздравления за гаджето. Тази дума не е много подходяща за любима жена, а и жени, които не се чувстват любими много лесно престват да бъдат гаджета.Не е препоръка
Коментар
Коментар