Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Мисля по празниците изобщо да не пиша тук. И за това ще ви разкажа какво точно не й е наред на тази приятелка:
иска да я взема у нас, да си мързелува, да не търси работа, да виси в сайта за запознанства (както го прави редовно) и да си кани мъже.
На външен вид е симпатична, има висше, но е много странна, живяла е в католически манастир в София известно време, пише си писма със стари баби както по времето на Дикенс, изобщо не чух от нея някакъв комплимент......какъвто задължително се прави на мъж и не предлага екстри, на които се радват Асото и другия пич, на който му свирят щом кимне на жената. Иначе хареса дома ми, перфектната хигиена и подреба и това че съм успешен.
Желая на приятелите ми от форума да са живи и здрави, те и семействата им.
Също така на останалоте да бъдат малко по-смирени.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
По-добре катър в конюшната, отколкото кондор - в небето
Услилията на съпричастните към твоите неволи, да те свалят на земята са обречени на неуспех, ма не щат да разберат, че не бива да се върши непоискано добро. На теб желая, да ти заключат темата в рамките на следващите 10 години!
иска да я взема у нас, да си мързелува, да не търси работа, да виси в сайта за запознанства (както го прави редовно) и да си кани мъже.
На външен вид е симпатична, има висше, но е много странна, живяла е в католически манастир в София известно време, пише си писма със стари баби както по времето на Дикенс, изобщо не чух от нея някакъв комплимент......какъвто задължително се прави на мъж и не предлага екстри, на които се радват Асото и другия пич, на който му свирят щом кимне на жената. Иначе хареса дома ми, перфектната хигиена и подредба и това че съм успешен.
Желая на приятелите ми от форума да са живи и здрави, те и семействата им.
Също така на останалоте да бъдат малко по-смирени.
Last edited by Evgo; 09.12.2020, 20:42.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ужасна си.
Кой знае какъв куц кон си избрала у вас,
Коментар
-
Ужасна си.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Ужасна си.
Истината, обаче, е друга.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ужасна си.
Услилията на съпричастните към твоите неволи, да те свалят на земята са обречени на неуспех, ма не щат да разберат, че не бива да се върши непоискано добро. На теб желая, да ти заключат темата в рамките на следващите 10 години!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеКакво става със страданията Евгови? Ще го бъде ли Евго с жена - от сой, вирго интакта, с докторска степен поне и с платени осигуровки?
Евго, извинявам се за иронията. Имаш нужда от здрав удар, за да си наместиш приоритети и изисквания. Това е само леко погалване по главицата ти.
Коментар
-
Какво става със страданията Евгови? Ще го бъде ли Евго с жена - от сой, вирго интакта, с докторска степен поне и с платени осигуровки?
Евго, извинявам се за иронията. Имаш нужда от здрав удар, за да си наместиш приоритети и изисквания. Това е само леко погалване по главицата ти.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениепеше, прАти неко колет със зимнина, де.
дай да опитаме, картофите, лука, камбите, лютеничката и не забравай неко буркан със свинска мас.
Коментар
-
Ти живееш още в соца, във времето на БДЖ, ладите, колетите, зимнината и еснавството.........., какво ме хапеш и вчера и днес,
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Видях разни изявления , за информационна карантина до НГ . Явно е модно и наложително.
Спирам да дрънкам и аз . Няма да се цепя от колектива .
Благодаря ти
Когато жена каже: "Имаш право и на своя интерпретация , разбира се", това за мъжа значи квото е казано, е казано, да не дрънка повече да не си докара допълнителни главоболия4i40 беше интерпретирал твоя мисъл, та така разбрах аз твоето, по-скоро към него беше за червената лампа. Може и да греша
Наздраве!Last edited by Kildirim_Bei; 09.12.2020, 17:52.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Червена лампане дрънкай повече
Видях разни изявления , за информационна карантина до НГ . Явно е модно и наложително.
Спирам да дрънкам и аз . Няма да се цепя от колектива .
Благодаря ти
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Може може ама надали
- 1 like
Коментар
Коментар