Първоначално изпратено от chan_tura_naga
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
Първата и най-честата, според мен, е получаване на удоволствие/нагон/. Като, може и да не е свързана с обмен, на някаква енергия. Или с други думи:
"Сексът, не е повод за запознанаство."
Втората, размножаване. Все пак, затова природата е създала, два пола.
И третата, Получаване на облаги. Материални и нематериални,
Може и още, да се изброят. Но това са, според мен, основните категории.
А по- широко може да се хвърли и един поглед в тази статия:
https://xyli-leonis.com/2014/05/28/%...D%D0%B5%D1%80/Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
пп Сексът освен за размножаване има и още една функция- обмен. Но на какво, защо, как и кога- това всеки ще си прецени според колелото, което върти в този момент.
ппп SKP, коя е третата според теб?
"Сексът, не е повод за запознанаство."
Втората, размножаване. Все пак, затова природата е създала, два пола.
И третата, Получаване на облаги. Материални и нематериални,
Може и още, да се изброят. Но това са, според мен, основните категории.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеГоспожо, от всеки има какво да научите. Дори от тези, дето си развяват "имането" из автобусите. Винаги са ме вълнували различните гледни точки, та се опитвам да вникна и в
...г-жа Фирдевс.2015г.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнениеEnder баш тоя ли ще ни "осветлява", дето гледа под полите на жените в автобусите и после като се прибере в кончината си им "разтропва кокалите"Заеви.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеЩе бъдеш ли така добър, да ни осветлиш по този въпрос, мъдрецо?Заеви.
г-жа Фирдевс.2015г.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от chan_tura_naga Разгледай мнение
Къф е тоа тийнейджърски недозрял ум, де ми цитираш? И ти въобще станала ли си възрастна или ти е по-кеф в децката градина?
Ставаме възрастни, когато осъзнаем, че другите не са като нас и не мислят като нас.
Започваме да ставаме мъдри, когато разберем защо другите са различни от нас.
Мож да ме цитираш безплатно.Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеЩе бъдеш ли така добър, да ни осветлиш по този въпрос, мъдрецо?
Е, добре, не всеки, а Хомо осъзнатикус.
Коментар
-
Първоначално изпратено от chan_tura_naga Разгледай мнениеЗапочваме да ставаме мъдри, когато разберем защо другите са различни от нас.
Коментар
-
"Предполагаме, че всички възприемат живота като нас. Предполагаме, че другите мислят, чувстват, преценяват и обиждат по същия начин като нас. Това е най-важното предположение, което хората правят и причинява страха ни да бъдем себе си в отношенията си с околните. Смятаме, че всички останали ще ни осъдят, ще ни превърнат в жертви, ще злоупотребяват с нас и ще ни обвиняват така, както правим ние самите. Така че преди още околните да имат възможността да ни отхвърлят, ние вече сме се самоотхвърлили. Ето така работи човешкият ум."
Ставаме възрастни, когато осъзнаем, че другите не са като нас и не мислят като нас.
Започваме да ставаме мъдри, когато разберем защо другите са различни от нас.
Мож да ме цитираш безплатно.
- 2 Харесвания
Коментар
-
"Предполагаме, че всички възприемат живота като нас. Предполагаме, че другите мислят, чувстват, преценяват и обиждат по същия начин като нас. Това е най-важното предположение, което хората правят и причинява страха ни да бъдем себе си в отношенията си с околните. Смятаме, че всички останали ще ни осъдят, ще ни превърнат в жертви, ще злоупотребяват с нас и ще ни обвиняват така, както правим ние самите. Така че преди още околните да имат възможността да ни отхвърлят, ние вече сме се самоотхвърлили. Ето така работи човешкият ум."
Ей го на, няколко човека направихте различни предположения, в зависимост от това, в каква матрица сте рамкирали себето.
пп Сексът освен за размножаване има и още една функция- обмен. Но на какво, защо, как и кога- това всеки ще си прецени според колелото, което върти в този момент.
ппп SKP, коя е третата според теб?
Коментар
-
За базовите не знам, но основната е, че "ти идва отвътре", то ест нагона, то ест физиологията. Там вече трябва да питаш Природата или брадатия дедо Боже, макар в Книгата да се твърди, че сексът бил показан на първата човешка двойка от Врага на човечеството.
Ей го е, вчера в ахтобуса една мома до към 40-така седи пред мен и втренчено разглежда междукрачието ми. А аз си седя обикновено разкрачен, да си разлаждам мъдете в таа жега. Бре, погледнах и аз там и що да видя, Мийче?! Ми то късите ми панталонки се разшили неколко сантиметра и може да се зърне, какво има под тях. И момата се стараеше да го види.
Е, какво е това, ако не абстрактно сексуално желание у нея? Нима е търсила причина публично да се заглежда в дедовия ми?
Момата си беше нормална, прилична на външен вид.
Ей го на, няколко човека направихте различни предположения, в зависимост от това, в каква матрица сте рамкирали себето.
ппп SKP, коя е третата според теб?Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
За базовите не знам, но основната е, че "ти идва отвътре", то ест нагона, то ест физиологията. Там вече трябва да питаш Природата или брадатия дедо Боже, макар в Книгата да се твърди, че сексът бил показан на първата човешка двойка от Врага на човечеството.
Ей го е, вчера в ахтобуса една мома до към 40-така седи пред мен и втренчено разглежда междукрачието ми. А аз си седя обикновено разкрачен, да си разлаждам мъдете в таа жега. Бре, погледнах и аз там и що да видя, Мийче?! Ми то късите ми панталонки се разшили неколко сантиметра и може да се зърне, какво има под тях. И момата се стараеше да го види.
Е, какво е това, ако не абстрактно сексуално желание у нея? Нима е търсила причина публично да се заглежда в дедовия ми?
Момата си беше нормална, прилична на външен вид.Last edited by Selena; 05.08.2021, 11:16.
Коментар
-
Момата си беше нормална, прилична на външен вид.
Човещинка
Мое па да е шивачка и да разглежда що се е разшил шева. Жените са по детайлите - само те могат да видят примерно черна точка. Апа бенка на долната главичка е цяло чудо - тип египетска пирамидаLast edited by bota156; 05.08.2021, 10:52.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар