Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Отивам да си поръчам
Наздраве, Selena!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Добавям и испано-латино акцент. Истинската жена поставя нейния портрет в хола.
Наздраве, Selena!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Може да се хване някоя, ама с максимум двуцифрено IQ. Истинската жена иска тя да декорира къщата според своя вкус, дори да няма такъв; тя да готви гозбите, които мога и да не се опитват; да подрежда гардероба /от кога ли наричат хаоса подредба!?/, а пък господинът, видите ли, иска да й отнеме тези изконни права.
Наздраве!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Фейсбука се ползва, за да си покажеш това онова - коли, дрехи, обувки, колекции, мускули, гърди и каквото представлява интерес.
Виждал съм мъже да си показват красивия интериор у тях, гозбите, гардероба с надеждата някоя да се хване.
И е много просташко, като си излизал с някоя, после й пишеш, да се прави на утрепана и да не ти отговаря, както правеше аптекарката. Признак на комплекси и простотия. И като не й изнася, не отговаря или те блокира.
Наздраве!
П.П. За фейса ще си замълча, щото ми е твърде далечен като поведение.
Last edited by tnm; 06.01.2022, 19:29.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеЗащо допускате корелация между образованието и интелигентността?
Много необразовани хора са високоинтелигентни и обратното.
П.С. Ти доколкото знам си с 2 висши?
П.П.С. Готвача по-глупав ли е от инженера?Last edited by Selena; 06.01.2022, 19:25.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ех..........и го правят хора с висше, с успехи в живота и с претенции, че са доста над средното ниво.
Но най-често се среща при старите моми,
Прочее спри вече да лепиш етикети. Туй “стара мома” е вече бая демоде. Я виж сега поредната серия на твоя любим филм “Сексът и градът”. Ужасттттт …. “Тузаря” го отузиха яко американските феминистки …. Бъди тренди … нема сега тсари моми - има зрели жени.Last edited by Selena; 06.01.2022, 19:24.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
Моля , моля с кво е виновна зимнината. Се си мислим че зелето у бидоня е афрозодиак.
А суджуците дет се веят на балкона, мислите ли че можем да излъжем некоя по - лакома.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Виночерпецът Разгледай мнение
цццц Даже зацъках с език като видях преди минути темата и за малко да се изцепя да питам това тема за жени ли е или за страннни субекти, но си затраях, От еврогейска толерастия
Наздраве!Last edited by tnm; 06.01.2022, 19:30.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеЗащо допускате корелация между образованието и интелигентността?
П.П.С. Готвача по-глупав ли е от инженера?
Това обаче важи за миналото. Днес се среща рядко.
Коментар
-
Ех..........и го правят хора с висше, с успехи в живота и с претенции, че са доста над средното ниво.
П.П.С. Готвача по-глупав ли е от инженера?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
В интерес на истината някои го правят защото така е по-лесно. Не е коректно. И мъжете го правят и жените го правят. Продукт на псевдокултурата и псевдоценностите, в които циркулираме.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Виночерпецът Разгледай мнение
цццц Даже зацъках с език като видях преди минути темата и за малко да се изцепя да питам това тема за жени ли е или за страннни субекти, но си затраях, От еврогейска толерастия. ЧНГ и наздраве!
Коментар
-
Фейсбука се ползва, за да си покажеш това онова - коли, дрехи, обувки, колекции, мускули, гърди и каквото представлява интерес.
Виждал съм мъже да си показват красивия интериор у тях, гозбите, гардероба с надеждата някоя да се хване.
И е много просташко, като си излизал с някоя, после й пишеш, да се прави на утрепана и да не ти отговаря, както правеше аптекарката. Признак на комплекси и простотия. И като не й изнася, не отговаря или те блокира.
Коментар
-
Честита Нова година, Евго!
Този твой приятел ... Вярно е, че междуполовите роли отдавна са с размити граници - мъжете с "топки" намаляват, а девиците с такива - нарастват, ама чак пък снимки на гардероб и зимнина!? Вай, вай!!!
Наздраве!
П.П. Рекох ти аз, че не си мъжкар. Продължаваш да коментираш пирамиди и прочие.
- 1 like
Коментар
Коментар