Меки китки изобщо да не ме поглеждат ! Един мъж не е ли държал оръжие , изобщо да не си мисли , че ще може да ми държи циците !
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Привет,
не харесвам нафарфорени жени, жени тип "Николета Лозанова" и като Никита на Боби Ръгбито.
Estoy interesado en la belleza interna,
Може да не е голяма мадама, но да е добра, отзивчива, сърдечна, културна, да ме обича и да ме задоволява, това е по-важно за мен.
Наскоро научих за една бивша приятелка, която ми беше правила номера. Обикновено селско момиче, фронт офиска край морето. Вечер виси във фейсбук и баламосва мъжете като мен, а сутрин отива на работа пеша, за да пести от билети. И ме баламосваше, че почти не се занимавала с мъже и нямала опит, а се е занимавала с военен. Английски не знае и като й напишех нещо, което не и изнася и изчезваше от фейсбук. Били сме на 5-6 срещи, вкл. по ресторанти. И са я повишили в директорка на банков клон, въпреки всичко, понеже няма кадри край морето.
Сега, пак се връщаме с тебе на изходната позиция. Какво ще дадеш на другия човек в емоционален план? Какво е емпатия, какво е съпричастност, какво е да разбираш другия? Тука ти е заровено кучето. Това отработвай.
Ако чуя пак как изглеждаш и какви пари изкарваш ще те гръмна виртуално.
ПП: Николетка си е фърст
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от krakatau Разгледай мнение
Крети и монамурски си имат нормално акъл и възпитание, ма жени си нямат и ги избива на садомазо
Коментар
-
Първоначално изпратено от krakatau Разгледай мнениеТова са вече жени, а не някои нафърфорени с амбиции и с малко мозък в главата каквито Евго си търси само за креватни изпълнения.
Поне деца да знаят как се гледат
не харесвам нафарфорени жени, жени тип "Николета Лозанова" и като Никита на Боби Ръгбито.
Estoy interesado en la belleza interna,
Може да не е голяма мадама, но да е добра, отзивчива, сърдечна, културна, да ме обича и да ме задоволява, това е по-важно за мен.
Наскоро научих за една бивша приятелка, която ми беше правила номера. Обикновено селско момиче, фронт офиска край морето. Вечер виси във фейсбук и баламосва мъжете като мен, а сутрин отива на работа пеша, за да пести от билети. И ме баламосваше, че почти не се занимавала с мъже и нямала опит, а се е занимавала с военен. Английски не знае и като й напишех нещо, което не и изнася и изчезваше от фейсбук. Били сме на 5-6 срещи, вкл. по ресторанти. И са я повишили в директорка на банков клон, въпреки всичко, понеже няма кадри край морето.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Вредна корелация. А и има разлика между образование и домашно възпитание. Справка крети и монамурски. И двамата са образовани. Колкото до тяхното домашно възпитание …. Тук наш Евго ги бие като как беше онзи култов израз …. Мачка у дирек …. Мдам ….
- 2 Харесвания
Коментар
-
… нема сега тсари моми - има зрели жени.
Поне деца да знаят как се гледат
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Тъй, Пеше, тъй! Жената му ги подава, а той къде ще ходи - взема ги /смее ли да ги не вземе/
Наздраве и на много години!
- 3 Харесвания
Коментар
-
А иронията в поста ми не я ли усещаш? Наздраве, Пеше и за много години!
Коментар
-
Наздраве и за много години!!!!!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
И кой е казал че това са изконни права на жената...както е казал класика жената трябва да е с надут корем и да шета около печката и децата...Решенията ги взема мъжът/
Наздраве и на много години!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 3 Харесвания
Коментар
-
Гледането на американски бичкии и холивудски чекии сериозно уврежда здравето
Коментар
-
Ха ха ха ако смяташ пуцовете в Лоич и Габрово за образование в голяма заблуда си
Коментар
-
Хммм най-често го правят закоравелите женкари и жени с определен тип поведение. Старите моми горките са едва на трето място в класацията.
Прочее спри вече да лепиш етикети. Туй “стара мома” е вече бая демоде. Я виж сега поредната серия на твоя любим филм “Сексът и градът”. Ужасттттт …. “Тузаря” го отузиха яко американските феминистки …. Бъди тренди … нема сега тсари моми - има зрели жени.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Вредна корелация. А и има разлика между образование и домашно възпитание. Справка крети и монамурски. И двамата са образовани. Колкото до тяхното домашно възпитание …. Тук наш Евго ги бие като как беше онзи култов израз …. Мачка у дирек …. Мдам ….
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар