Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Какви са ти претенциите?
Моите не са кой знае какви-достатъчно е жената да е красива.Last edited by Arana; 17.06.2023, 21:01.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
И аз тъй
Моите не са кой знае какви-достатъчно е жената да е красива.
Коментар
-
Достатъчно вълчици съм борил на младини, сега вече съм с претенции.
Коментар
-
Хехе уж не отказваше, пък сега претенции. Мирроооуууу излагаш се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Ще почнем да ги прилагаме. По време на пандемията беше трудно да се започне нова връзка. А миналата година имах друг проблем, за който не ми се пише тук.
Въпреки това обаче, знам за 2 моми, 40+, бяха отписани, едната беше писала във ф.б., че търси забременител (но не искаше мен, аз я питах. Може да е ползвала и банка, защото никакви снимки не е качвала на мъж, а на детето е качила), а другата намери мъж и двете родиха и се радват на деца на 1-2 години,
ПоздравиLast edited by Arana; 17.06.2023, 20:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
точно така, остави на младите и глупавите да си врат "безценното" в кви ли не мръсни дупки
- 2 Харесвания
Коментар
-
Одъртях и станах претенциозен.
- 1 like
Коментар
-
Одъртях и станах претенциозен.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Ти изразяваш мъжкото мислене, ама жените мислят различно.Жените не обичат да рискуват и за тях мъж, който е във връзка с жена има по-голям потенциал в техните очи от необвързан, защото е одобрен от други жени.Значи е подходящ и за тях.
А трудно се пласират сред противоположният пол основно мъже.Щото не знаят какво искат жените.
Тук им давам безплатно съвети,ама като гледам много не ги прилагат.
Въпреки това обаче, знам за 2 моми, 40+, бяха отписани, едната беше писала във ф.б., че търси забременител (но не искаше мен, аз я питах. Може да е ползвала и банка, защото никакви снимки не е качвала на мъж, а на детето е качила), а другата намери мъж и двете родиха и се радват на деца на 1-2 години,
Поздрави
Коментар
-
Аууууу колко грубо. Как ще връщаш бря!?
Коментар
-
Специално ти други желания имаш.
Подобни на тия, които вчера имаше една дама. Отидох снощи сам в един пиано бар и при мен дойде цветарка.И ми вика"Една дама търси кавалер, който да й подари роза и пита дали вие искате да сте тоя кавалер?".Гледам въпросната дама -имаше дълбоко деколте и на пръв поглед не изглеждаше зле.Викам й ок,ама нека дойде лично да й поднеса почитанията си.И оная дойде и се представи. Но в момента, в който я видях отблизо и изгубих всяко желание за комуникация с нея.
Та толкова съм търсен,че вече и връщам дами по нощните заведения.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Егати и приятелството-да открадне жената на приятелят си. Това може да го направи някоя отрепка,но не и истински мъж. Винаги гаджетата и жените на приятелите ми са били неприкосновени.
Коментар
-
Работя по много сериозен казус. Не мога да дам данни, но преди това точно това е станало.
Коментар
Коментар