Първоначално изпратено от BobyB
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Мисля по празниците изобщо да не пиша тук. И за това ще ви разкажа какво точно не й е наред на тази приятелка:
иска да я взема у нас, да си мързелува, да не търси работа, да виси в сайта за запознанства (както го прави редовно) и да си кани мъже.
На външен вид е симпатична, има висше, но е много странна, живяла е в католически манастир в София известно време, пише си писма със стари баби както по времето на Дикенс, изобщо не чух от нея някакъв комплимент......какъвто задължително се прави на мъж и не предлага екстри, на които се радват Асото и другия пич, на който му свирят щом кимне на жената. Иначе хареса дома ми, перфектната хигиена и подредба и това че съм успешен.
Желая на приятелите ми от форума да са живи и здрави, те и семействата им.
Също така на останалоте да бъдат малко по-смирени.
Като начало си повтаряй ХИЛЯДА пъти:
АЗ НЕ СЪМ ИДЕАЛЕН, имам нужда жена да ме облагороди.
И още веднъж - като искаш семейство, си намери половинка, която да обичаш и уважаваш. Толкова е просто, че много хора не знам защо не го схващат.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеТо и ти откак падна от покрива не си същия...
не целя да обидя чичо.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениечичо откак го ухапа едно куче пред квартирата, вече не е същия човек.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнение
То и ти с чичо много добре се разбрахте за едни гайди и тъпани, ама като му знам колко му е акъла в гаражите, които купува на 20км. от римската стена, сещам се колко си и ти жена въобще, май само театър играете за нас непосветените...една жена никога не пише по този начин, за комплексара чичо, той е ясенпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
То кум се избира от двама . Та , ще трябва булка да си намери първо , момчето.
Не останаха , ей
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеЕбенезер Скрудж?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеЕвго, че ти също си като дикенсов герой, направо сте един за друг
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
да ти кажа, това с кимането става предимно по форумите и в няколко празни форумни зелки.
сега другото, ти предложи ли на тая кандидатка от 'ония" екстри?
май си представям малко делови и леко скучен първи секс.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Мисля, че е ОК, ако чете Дикенс. Останалите и качества сигурно показва на теб, защото не си я грабнал и подмокрил както трябва, за материалните неща не знам какво й е в главата, но ако продължава да виси в сайтове за запознанства, явно търси нещо повече от твоето присъствие....аз се считам, че съм ти приятел във форума, особено като беше написал една култова реплика за развяване на бяло знаме и отваряне на вратата на крепостта. Това беше нещо супер запомнящо и сочи, че не си задръстен стар ерген, а момче с много възможности и единственият според мен проблем е, че не търсиш компромис, а всичко в една връзка между тези два пола се гради между взаимни компромиси, колкото по-одъртяваш, толкова по-малко компромиси си готов да правиш, за това е прав култовия Бате Пешо, не му се сърди, аз съм сигурен, че ако намериш жената до теб, с малко подмазване е готов и кум да ти стане, той е добър за кум.
Не останаха , ей
- 2 Харесвания
Коментар
-
Мисля, че е ОК, ако чете Дикенс. Останалите и качества сигурно показва на теб, защото не си я грабнал и подмокрил както трябва, за материалните неща не знам какво й е в главата, но ако продължава да виси в сайтове за запознанства, явно търси нещо повече от твоето присъствие....аз се считам, че съм ти приятел във форума, особено като беше написал една култова реплика за развяване на бяло знаме и отваряне на вратата на крепостта. Това беше нещо супер запомнящо и сочи, че не си задръстен стар ерген, а момче с много възможности и единственият според мен проблем е, че не търсиш компромис, а всичко в една връзка между тези два пола се гради между взаимни компромиси, колкото по-одъртяваш, толкова по-малко компромиси си готов да правиш, за това е прав култовия Бате Пешо, не му се сърди, аз съм сигурен, че ако намериш жената до теб, с малко подмазване е готов и кум да ти стане, той е добър за кум.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Мисля по празниците изобщо да не пиша тук. И за това ще ви разкажа какво точно не й е наред на тази приятелка:
иска да я взема у нас, да си мързелува, да не търси работа, да виси в сайта за запознанства (както го прави редовно) и да си кани мъже.
На външен вид е симпатична, има висше, но е много странна, живяла е в католически манастир в София известно време, пише си писма със стари баби както по времето на Дикенс, изобщо не чух от нея някакъв комплимент......какъвто задължително се прави на мъж и не предлага екстри, на които се радват Асото и другия пич, на който му свирят щом кимне на жената. Иначе хареса дома ми, перфектната хигиена и подредба и това че съм успешен.
- 4 Харесвания
Коментар
-
сега другото, ти предложи ли на тая кандидатка от 'ония" екстри?
май си представям малко делови и леко скучен първи секс.препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар