Първоначално изпратено от Selena2024
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Аз съм нямал много вземане даване с гейове, ама преди време пишех в два други форума. И там имаше такива. Много злобни и истерични са.Съчетават най-лошите мъжки и женски черти.Затова по-далеч от такива.
Никога не е късно. Виж в нашата тема какъв купон тече …
Тука гейовете не само ги приемаме, а и се страраем да ги задомяваме. Прочее познавам гейове дето са по-мъже от разни там хетеро мухловци и като поведение и като характер.
Зависи от човека. Който е пич е пич. И обратното.Last edited by Selena2024; 25.04.2024, 17:51.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Има най-различни, вкл. и готини (тип мачо).
В квартала ми има един мъж, към 30 г, с модерна визия, с гол глезен, с модерна прическа отстрани остригано 0 номер, отгоре с коса, с модерни дрешки.
Виждал съм го да се прибира с мъж в градския транспорт. А една вечер с един пич си бяха взели храна и се прибираха у тях. И си помислих: "Тези се трескат",
Но най-вече си личи по походката, чупката в кръста, начина на говорене, меката китка.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Аз съм нямал много вземане даване с гейове, ама преди време пишех в два други форума. И там имаше такива. Много злобни и истерични са.Съчетават най-лошите мъжки и женски черти.Затова по-далеч от такива.
В квартала ми има един мъж, към 30 г, с модерна визия, с гол глезен, с модерна прическа отстрани остригано 0 номер, отгоре с коса, с модерни дрешки.
Виждал съм го да се прибира с мъж в градския транспорт. А една вечер с един пич си бяха взели храна и се прибираха у тях. И си помислих: "Тези се трескат",
Но най-вече си личи по походката, чупката в кръста, начина на говорене, меката китка.
Коментар
-
Само малко чат, човекът е ерудиран и културен.
В Тиндър има функция в Настройки да зададеш възрастова група жени, които искаш да ти излизат. И започват да излизат и младички,
- 1 like
Коментар
-
И защо изобщо комуникираш с такива?
В Тиндър има функция в Настройки да зададеш възрастова група жени, които искаш да ти излизат. И започват да излизат и младички,Last edited by Evgo; 25.04.2024, 15:40.
Коментар
-
На другия бряг е, и виагра взема, понякога и малко бяло. Иначе е хубав и културен - инженер, с 2 чужди езика.
Дори да е в активната роля един мъж, пак си е педерастия и содомия,
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Не следиш сагата. Това е мъжко парти на круиз по случай три продадени апартамента около Докторски паметник. Жените им са останали да поливат доматите на балкона, тъй като всички са вегани. Било е веган парти, за да няма излишни прояви на канибализъм в случай на екстремна ситуация. Като в роман на Даниел Дефо корабът претърпял крушение на самотен остров. Единствената жена била един женски орангутан, който ги замерял с кокоси и не виждала такива маймуни си показвала озъбена косматите цици. От канибализъм се въздържали, защото имало много зеленина на острова. Но нагонът пищял в ушите им като дунавски папатаци и само чакали да се появи женският орангутан и всички вадели шпагите. Сковали дървени нарове на два етажа и се редували да спят - един път едните долу, друг път горе. Долу-горе, долу-горе - от дъждовете наровете се разкапали, но те продължили размените вече в опасна близост. Била толкоз опасна, че когато женският орангутан идвал, те вече не реагирали. От близостта ли, от играта на слънчевите лъчи с влажния островен въздух ли, над корабокрушенците се появила многоцветна дъга. Тя била забелязана от преминаващ недалеч от там малък самолет и любопитството на пилота спасило задниците на клетите мъже. Един от героите се оказал близък приятел на наш Евгич и му разказал за ергенските патиланщини, от което той се вдъхновил и по туристическите агенции затърсил круизи до самотни острови. Това е накратко тази приключенска сага, която завършила с това, че като се върнали, пичовете започнали да се облизват повече от колците, отколкото от доматите.
Коментар
-
В какъв смисъл отдолу, пък не е виждал жена от 15 години?Да не е на другия бряг?
Тия сегашните гейове по двойки не мога да ги разбера. Едно време беше ясно-имаше педерасти,които ги чукаха нормални мъже.Ясно е,че тоя,който го чукат в двойката каква му е ролята. Ама не мога да разбера тоя,който чука другия защо не си хване жена,а чука мъжки задник.Освен да се менкат.
- 4 Харесвания
Коментар
-
В какъв смисъл отдолу, пък не е виждал жена от 15 години?Да не е на другия бряг?
Тия сегашните гейове по двойки не мога да ги разбера. Едно време беше ясно-имаше педерасти,които ги чукаха нормални мъже.Ясно е,че тоя,който го чукат в двойката каква му е ролята. Ама не мога да разбера тоя,който чука другия защо не си хване жена,а чука мъжки задник.Освен да се менкат.
Дори да е в активната роля един мъж, пак си е педерастия и содомия,
Коментар
-
Обикновено той е отдолу, но иначе е пичага. Има стотици хиляди евро, които сам е изкарал.
Тия сегашните гейове по двойки не мога да ги разбера. Едно време беше ясно-имаше педерасти,които ги чукаха нормални мъже.Ясно е,че тоя,който го чукат в двойката каква му е ролята. Ама не мога да разбера тоя,който чука другия защо не си хване жена,а чука мъжки задник.Освен да се менкат.Last edited by mirodes; 25.04.2024, 14:40.
Коментар
-
Ние не сме се виждали на живо, но той ми е разказвал някой неща, без големи подробности.
Бачка си, умен е, квалифициран, обаче не е помирисвал жена от много време (може би 15-20 г). Понякога преекспонира и преувеличава.
Каза ми, че имал 3 апартамента в София, които продал наскоро. И то от по-скъпите.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Евго, толкова добре си запознат, че чак е плашещо....
Бачка си, умен е, квалифициран, обаче не е помирисвал жена от много време (може би 15-20 г). Понякога преекспонира и преувеличава.
Каза ми, че имал 3 апартамента в София, които продал наскоро. И то от по-скъпите.
Коментар
-
Обикновено той е отдолу, но иначе е пичага. Има стотици хиляди евро, които сам е изкарал.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар