Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n4094098[/ATTACH]
Що бе, на едно такова мургаво бонбонче какво му е
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Техен си проблем.Негърки не харесвам.
Харесвам бели преуспели професионално жени,с които да си поделяме грижите за домакинството.
Ох-напече ме нещо слънцето и взех да пиша щуротии.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеhttps://trud.bg/%D1%81%D1%82%D0%BE-%...0%D0%B4%D0%B0/
Ето това е истината-150 деца от 27 съпруги.И всички тия съпруги ДОБРОВОЛНО са му станали жени на тоя и са му родили по 5 деца средно. Надали живеят и в лукс,а най-вероятно мизерстват.
Женската психика притежава мазохизъм,който мъжете няма как да проумеем.
- 2 Харесвания
Коментар
-
https://trud.bg/%D1%81%D1%82%D0%BE-%...0%D0%B4%D0%B0/
Ето това е истината-150 деца от 27 съпруги.И всички тия съпруги ДОБРОВОЛНО са му станали жени на тоя и са му родили по 5 деца средно. Надали живеят и в лукс,а най-вероятно мизерстват.
Женската психика притежава мазохизъм,който мъжете няма как да проумеем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n4094098[/ATTACH]
Що бе, на едно такова мургаво бонбонче какво му е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Дениро пък харесва само тъмни дами. И Борис Бекер също. Вкусове разни.
Харесвам бели преуспели професионално жени,с които да си поделяме грижите за домакинството.
Ох-напече ме нещо слънцето и взех да пиша щуротии.Last edited by mirodes; 22.07.2023, 16:14.
- 1 like
Коментар
-
Ами хубавото си е хубаво. Ей го и Тръмп все за славянки се жени. А пък не е като да няма избор на жени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеСигурен ли си, че не са ти от Чингис Хан?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Усетили сме го отдавна тука.
Все си мислех, че аз съм наследник на прабългарите - с една идея по-тъмна кожа. С тъмна коса и очи. Ма то теории откъде са заобиколили много, така, че няма да споря тук
И по закона на Мърфи, каквото не му допада на човек, най-му се лепи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеСигурен ли си, че не са ти от Чингис Хан?
Коментар
-
Сигурно ми е закодирано генетично да харесвам такива жени при положение, че и и аз съм със славянски черти и много бяла кожа. Донякъде славянски, щото косата ми е кафява и имам присвити очи, наследство от прабългарите, които са живели в степите.
Но наистина славянките са ми слабост.
Все си мислех, че аз съм наследник на прабългарите - с една идея по-тъмна кожа. С тъмна коса и очи. Ма то теории откъде са заобиколили много, така, че няма да споря тук
И по закона на Мърфи, каквото не му допада на човек, най-му се лепи.
Коментар
Коментар