Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнение
То и ти с чичо много добре се разбрахте за едни гайди и тъпани, ама като му знам колко му е акъла в гаражите, които купува на 20км. от римската стена, сещам се колко си и ти жена въобще, май само театър играете за нас непосветените...една жена никога не пише по този начин, за комплексара чичо, той е ясенпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
То кум се избира от двама . Та , ще трябва булка да си намери първо , момчето.
Не останаха , ей
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеЕбенезер Скрудж?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеЕвго, че ти също си като дикенсов герой, направо сте един за друг
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
да ти кажа, това с кимането става предимно по форумите и в няколко празни форумни зелки.
сега другото, ти предложи ли на тая кандидатка от 'ония" екстри?
май си представям малко делови и леко скучен първи секс.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Мисля, че е ОК, ако чете Дикенс. Останалите и качества сигурно показва на теб, защото не си я грабнал и подмокрил както трябва, за материалните неща не знам какво й е в главата, но ако продължава да виси в сайтове за запознанства, явно търси нещо повече от твоето присъствие....аз се считам, че съм ти приятел във форума, особено като беше написал една култова реплика за развяване на бяло знаме и отваряне на вратата на крепостта. Това беше нещо супер запомнящо и сочи, че не си задръстен стар ерген, а момче с много възможности и единственият според мен проблем е, че не търсиш компромис, а всичко в една връзка между тези два пола се гради между взаимни компромиси, колкото по-одъртяваш, толкова по-малко компромиси си готов да правиш, за това е прав култовия Бате Пешо, не му се сърди, аз съм сигурен, че ако намериш жената до теб, с малко подмазване е готов и кум да ти стане, той е добър за кум.
Не останаха , ей
- 2 Харесвания
Коментар
-
Мисля, че е ОК, ако чете Дикенс. Останалите и качества сигурно показва на теб, защото не си я грабнал и подмокрил както трябва, за материалните неща не знам какво й е в главата, но ако продължава да виси в сайтове за запознанства, явно търси нещо повече от твоето присъствие....аз се считам, че съм ти приятел във форума, особено като беше написал една култова реплика за развяване на бяло знаме и отваряне на вратата на крепостта. Това беше нещо супер запомнящо и сочи, че не си задръстен стар ерген, а момче с много възможности и единственият според мен проблем е, че не търсиш компромис, а всичко в една връзка между тези два пола се гради между взаимни компромиси, колкото по-одъртяваш, толкова по-малко компромиси си готов да правиш, за това е прав култовия Бате Пешо, не му се сърди, аз съм сигурен, че ако намериш жената до теб, с малко подмазване е готов и кум да ти стане, той е добър за кум.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Мисля по празниците изобщо да не пиша тук. И за това ще ви разкажа какво точно не й е наред на тази приятелка:
иска да я взема у нас, да си мързелува, да не търси работа, да виси в сайта за запознанства (както го прави редовно) и да си кани мъже.
На външен вид е симпатична, има висше, но е много странна, живяла е в католически манастир в София известно време, пише си писма със стари баби както по времето на Дикенс, изобщо не чух от нея някакъв комплимент......какъвто задължително се прави на мъж и не предлага екстри, на които се радват Асото и другия пич, на който му свирят щом кимне на жената. Иначе хареса дома ми, перфектната хигиена и подредба и това че съм успешен.
Желая на приятелите ми от форума да са живи и здрави, те и семействата им.
Също така на останалоте да бъдат малко по-смирени.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Мисля по празниците изобщо да не пиша тук. И за това ще ви разкажа какво точно не й е наред на тази приятелка:
иска да я взема у нас, да си мързелува, да не търси работа, да виси в сайта за запознанства (както го прави редовно) и да си кани мъже.
На външен вид е симпатична, има висше, но е много странна, живяла е в католически манастир в София известно време, пише си писма със стари баби както по времето на Дикенс, изобщо не чух от нея някакъв комплимент......какъвто задължително се прави на мъж и не предлага екстри, на които се радват Асото и другия пич, на който му свирят щом кимне на жената. Иначе хареса дома ми, перфектната хигиена и подредба и това че съм успешен.
сега другото, ти предложи ли на тая кандидатка от 'ония" екстри?
май си представям малко делови и леко скучен първи секс.препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
На външен вид е симпатична, има висше, но е много странна, живяла е в католически манастир в София известно време, пише си писма със стари баби както по времето на Дикенс, изобщо не чух от нея някакъв комплимент......какъвто задължително се прави на мъж и не предлага екстри, на които се радват Асото и другия пич, на който му свирят щом кимне на жената. Иначе хареса дома ми, перфектната хигиена и подреба и това че съм успешен.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
По-добре катър в конюшната, отколкото кондор - в небето
Услилията на съпричастните към твоите неволи, да те свалят на земята са обречени на неуспех, ма не щат да разберат, че не бива да се върши непоискано добро. На теб желая, да ти заключат темата в рамките на следващите 10 години!
Last edited by Evgo; 09.12.2020, 19:42.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар