If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не знам. Може и да греша, за теб. Всичко е възможно.
Но за мен, той е събирателен образ, с цел раздвижване на темата. Пък и за Миро, имам едни съмнения .Двамцата приятели,
Все тая. Лаф да става.
Ние с Миро сме големи приятели и имам сходни виждания.
Надявам се да оздравее, медицината е напреднала. Да ходи редовно на прегледи!
Все пак, ние идваме от Аналоговта ера и сме възпитавани от майка учителка. И не приемаме някои от модерните неща и кифленската мода.
Освен това, искаме да увеличим народонаселението, но за момента няма подходящи жени.
В темата "Да си говорим за жени" - си говорим за ... болести... Нищо лично, де!
Може да се допълни заглавието на темата - и без мен (няма да е голяма загуба), а аз ще потърся медицински сайт, в който се говори за жени.
"Нерде Ямбол (жена) - нерде Стамбул (болест)"..., или може би трябва да правим аналогия между "черна чума" (болест) и жена? Не би трябвало (на първо четене) да е така.
Ами то и жените са си болест.
Загубваш си акъла, изпразват джоба, провалят ти кариерата/развитието. някои стигат и до самоубийство
Подредил си се така заради щото се тъпче с месо от тази измислена палио диета .
Мини си на нормална диета при гастрит щото вероятно и него вече си го докарал.
Включи варени картофи и варен ориз пък си яж месо но намалени количество. После след като си ги сварил за да не са безвкусни ги подправяй със шарлан зехтин и малко сол Хляб избягвай само бял на сухари. Кисело , люто пържено и алкохол не . Намали солта.
Големи количество месо могат да те ударат в бъбреците също както и полипи в дебелото черво, които стават на рак.
До читиредесетака всички летим в облаците.
Към петдесетака нещата стават съвсем други и много неща почват да се обажда. Така че спазвай правилата , било каквото било.
Лично аз за зарегулация на стомаха пия гастритол. Виж нещо друго билково специално за киселини.
Гела на допелхерц за киселини не лош .
Използвай повече хранителни добавки за лечение избягвай химиите заради алергиита. .
Но ако не смениш режимана хранене нещата ще се влошат.
Поне си емоционален , това също може да удря стомаха.
Тинктура глог мента валерян. Ако не ти се мъкнат обикновен валидол.
МИлгамата добре влиае както на стомаха така и емоционалното състояние не я пии на гладно ,а със храната
Получавам рефлекс на киселини от стомаха. На пръв поглед не е нещо кой знае какво, въпросът е,че на мен хранопровода ми е изгорен и с мъка ям и пия вода. От хапчетата получавам алергична реакция каквато имах преди и не само това,но и не ми помагат. Единствено от Гавискон получавам някакво облекчение,ама от него алергичната реакция е най-голяма. Общо взето нещата са ясни накъде отиват.
Подредил си се така заради щото се тъпче с месо от тази измислена палио диета .
Мини си на нормална диета при гастрит щото вероятно и него вече си го докарал.
Включи варени картофи и варен ориз пък си яж месо но намалени количество. После след като си ги сварил за да не са безвкусни ги подправяй със шарлан зехтин и малко сол .
Хляб избягвай само бял на сухари. Кисело , люто пържено и алкохол не . Намали солта.
Големи количество месо могат да те ударат в бъбреците също както и полипи в дебелото черво, които водят до рак.
До читиредесетака всички летим в облаците.
Към петдесетака нещата стават съвсем други и много неща почват да се обажда. Така че спазвай правилата , било каквото било.
Лично аз за зарегулация на стомаха пия гастритол. Виж нещо друго билково специално за киселини.
Гела на допелхерц за киселини не лош .
Използвай повече хранителни добавки за лечение избягвай химиите заради алергиита.
Но ако не смениш режима на хранене нещата ще се влошат със стомаха.
Поне си емоционален , това също може да удря стомаха.
Тинктура глог мента валерян. Ако не ти се мъкнат обикновен валидол.
МИлгамата добре влиае както на стомаха така и емоционалното състояние не я пии на гладно ,а със храната.
Сайт за хранителни добавки iherb с поръчки в чужбина някой от фирмите имат представителство и в България.
Може нещо и да се измислии нещо за алергията , но ти трябва правилния човек за консултация кво да избереш да пиеш. Повечето лекари лекуват както преди 30 години това още повече важи за провинцията.
В темата "Да си говорим за жени" - си говорим за ... болести... Нищо лично, де!
Може да се допълни заглавието на темата - и без мен (няма да е голяма загуба), а аз ще потърся медицински сайт, в който се говори за жени.
"Нерде Ямбол (жена) - нерде Стамбул (болест)"..., или може би трябва да правим аналогия между "черна чума" (болест) и жена? Не би трябвало (на първо четене) да е така.
Получавам рефлекс на киселини от стомаха. На пръв поглед не е нещо кой знае какво, въпросът е,че на мен хранопровода ми е изгорен и с мъка ям и пия вода. От хапчетата получавам алергична реакция каквато имах преди и не само това,но и не ми помагат. Единствено от Гавискон получавам някакво облекчение,ама от него алергичната реакция е най-голяма. Общо взето нещата са ясни накъде отиват.
Поредните ти простотии.Не случайно руската пропаганда при теб хваща дикиш.
С Евго сме приятели във Фейсбук,не на живо.Никога не сме се виждали. И това приятелство във Фейсбук е покрай тоя форум.Иначе откъде ще го познавам при положение, че живеем в различни градове и не сме в една и съща професионална сфера.А "приятелството"във Фейсбук само така се нарича. Малко от приятелите ти във Фейсбук са ти истински приятели.Даже с моите приятели не сме приятели във Фейсбук. Няма проблем да стана приятел и с други от тоя форум във Фейсбук. Моята самоличност вече няма защо да я крия,тъй като напуснах службата си в сферата на сигурността. Така че вече изобщо не ми пука.А и съм в такова здравословно състояние, че пък наистина не ми пука от нищо.
Не знам. Може и да греша, за теб. Всичко е възможно.
Но за мен, той е събирателен образ, с цел раздвижване на темата. Пък и за Миро, имам едни съмнения .Двамцата приятели,
Все тая. Лаф да става.
Поредните ти простотии.Не случайно руската пропаганда при теб хваща дикиш.
С Евго сме приятели във Фейсбук,не на живо.Никога не сме се виждали. И това приятелство във Фейсбук е покрай тоя форум.Иначе откъде ще го познавам при положение, че живеем в различни градове и не сме в една и съща професионална сфера.А "приятелството"във Фейсбук само така се нарича. Малко от приятелите ти във Фейсбук са ти истински приятели.Даже с моите приятели не сме приятели във Фейсбук. Няма проблем да стана приятел и с други от тоя форум във Фейсбук. Моята самоличност вече няма защо да я крия,тъй като напуснах службата си в сферата на сигурността. Така че вече изобщо не ми пука.А и съм в такова здравословно състояние, че пък наистина не ми пука от нищо.
Коментар