IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Мога само да му кажа, че с 21 дни глад, само на вода, за да може организмът да отпочне регенерация на клетки и тъкани на чисто, а след това няколко месеца на суровоядство и ще е забравил за този проблем, както и за всички други. Но после трябва да продължи да се храни като св. Иван Рилски и ще може да оноди и мечка. Това е, не е нещо сензационно, а е по-старо и от ВЕФ-а ми.
    21 дни глад от раз и ще пукне някъде по средата , гладът се тренира! Каскаден стомах особено ако е вродено състояние никоя диета няма да го оправи. Ако е в следствие на нещо .....според мен по скоро оперативно е решението.

Коментар

• Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнение

Моме, Пинокио спомена неща, които ми заприличаха на писанията на учения Ю. Харари.

Не е твоя област, отпусни.
      Този ако е учен аз съм Куин Мери. Сега ще ме караш да го проверявам дали се е занимавал с хранене.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Пий сода! Стани за известно време вегетарианец и започни да спортуваш.
        Мога само да му кажа, че с 21 дни глад, само на вода, за да може организмът да отпочне регенерация на клетки и тъкани на чисто, а след това няколко месеца на суровоядство и ще е забравил за този проблем, както и за всички други. Но после трябва да продължи да се храни като св. Иван Рилски и ще може да оноди и мечка. Това е, не е нещо сензационно, а е по-старо и от ВЕФ-а ми.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Аз от спортуване си го докарах това нещо.Преди години имах тия проблеми с киселините като спортувам и бях спрял. Сега след прекараните дълги месеци реших, че съм се оправил и мога да си върна стария живот. Да,ама не.Явно нещо се напряга стомаха ми при спортуване и поради голямото напрежение киселините излизат. За съжаление спрях да спортувам,но пак не спират.На изследвания ми казаха,че имам каскаден стомах. А това няма лечение освен с хапчета. Но аз хапчета не мога да пия.
          Писал съм ти некой работи на предишната страница.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Аз от спортуване си го докарах това нещо.Преди години имах тия проблеми с киселините като спортувам и бях спрял. Сега след прекараните дълги месеци реших, че съм се оправил и мога да си върна стария живот. Да,ама не.Явно нещо се напряга стомаха ми при спортуване и поради голямото напрежение киселините излизат. За съжаление спрях да спортувам,но пак не спират.На изследвания ми казаха,че имам каскаден стомах. А това няма лечение освен с хапчета. Но аз хапчета не мога да пия.
            Такъв ми бил късмета.Има хора, които водят много нездравословен начин на живот и са здрави,други като мен нямат вредни навици и пак са болни. Наистина е съдба и понякога си безсилен да я промениш.
            Last edited by mirodes; 03.05.2024, 14:05.

Коментар

Не почитам никого, но чета всичко. Осланям се на компилацията от прочетеното и личния си опит и наблюдения. Обитаваме свят, в който все някой друг размишлява вместо нас и взема решения вместо нас. Има критичен набор от житейски знания, които ако човек има времето и възможността да ги достигне, може да отиде доста далеч в извървяването на свой си път. По-малко верен или повече, но свой. Не може човек цял живот да преживя готови продукти. Все пак е и Творец по Образ и Подобие.
              Важното е НИКОГО ДА НЕ СЛУШАШ. Еле па да следваш чужди мантри, всякакви моди. Да гониш михаля - ака пари, кариера.
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Този пък кога се е занимавал с диети?
                Моме, Пинокио спомена неща, които ми заприличаха на писанията на учения Ю. Харари.

Не е твоя област, отпусни.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Получавам рефлекс на киселини от стомаха. На пръв поглед не е нещо кой знае какво, въпросът е,че на мен хранопровода ми е изгорен и с мъка ям и пия вода. От хапчетата получавам алергична реакция каквато имах преди и не само това,но и не ми помагат. Единствено от Гавискон получавам някакво облекчение,ама от него алергичната реакция е най-голяма. Общо взето нещата са ясни накъде отиват.

Коментар

Почитател на Ювал Харари?

За мен това се превърна от учен в продажен инфлуенсър.
                    Не почитам никого, но чета всичко. Осланям се на компилацията от прочетеното и личния си опит и наблюдения. Обитаваме свят, в който все някой друг размишлява вместо нас и взема решения вместо нас. Има критичен набор от житейски знания, които ако човек има времето и възможността да ги достигне, може да отиде доста далеч в извървяването на свой си път. По-малко верен или повече, но свой. Не може човек цял живот да преживя готови продукти. Все пак е и Творец по Образ и Подобие.

Коментар

Този пък кога се е занимавал с диети?

Коментар

Евгич не пита ти как изглеждаш, а пита Торбалан как изглежда. Мръщи се на Тянкиното чувство за хумор. Разтапя го само круизната койка.
                        Ясно ясно. Ти остави това. Виж критериите по които се прави подбора. Чисто външни. Нищо за душата - чист палео казус

Коментар

Леле
                          Вместо да пита за тебе, наш евго пак за мъжете пита
                          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Леле
                            Евгич не пита ти как изглеждаш, а пита Торбалан как изглежда. Мръщи се на Тянкиното чувство за хумор. Разтапя го само круизната койка.

Коментар

Палео диетата включва събирачество и ловуване. Кой днес събира и ловува? Никой.

Яде се месо от супера от животни, непомирисали стрък трева и краставици, невидели почва. Нема що и палео диета.

Палео диета е да хванеш гората и там да отстрелваш диви лисици и патици с ръчно изработен лък, да ровиш за трюфели с прорасналите си нокти и да гризеш сурови желъди. Тогава стомахът ти ще смеле и кредитната ти карта без да върне никакво ресто. Нищо в супера не става за ядене и това ни убива бавно и безмилостно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение

Подредил си се така заради щото се тъпче с месо от тази измислена палио диета .
                                Мини си на нормална диета при гастрит щото вероятно и него вече си го докарал.

Включи варени картофи и варен ориз пък си яж месо но намалени количество. После след като си ги сварил за да не са безвкусни ги подправяй със шарлан зехтин и малко сол .
                                Хляб избягвай само бял на сухари. Кисело , люто пържено и алкохол не . Намали солта.

Големи количество месо могат да те ударат в бъбреците също както и полипи в дебелото черво, които водят до рак.

До читиредесетака всички летим в облаците.
                                Към петдесетака нещата стават съвсем други и много неща почват да се обажда. Така че спазвай правилата , било каквото било.

Лично аз за зарегулация на стомаха пия гастритол. Виж нещо друго билково специално за киселини.
                                Гела на допелхерц за киселини не лош .
                                Използвай повече хранителни добавки за лечение избягвай химиите заради алергиита. .
                                Но ако не смениш режима на хранене нещата ще се влошат със стомаха.

Поне си емоционален , това също може да удря стомаха.
                                Тинктура глог мента валерян. Ако не ти се мъкнат обикновен валидол.
                                МИлгамата добре влиае както на стомаха така и емоционалното състояние не я пии на гладно ,а със храната.

Сайт за хранителни добавки iherb с поръчки в чужбина някой от фирмите имат представителство и в България.
                                Може нещо и да се измислии нещо за алергията , но ти трябва правилния човек за консултация кво да избереш да пиеш. Повечето лекари лекуват както преди 30 години това още повече важи за провинцията.
                                Това е рефлукс, не е рефлекс. Палео диетата е съвсем друго нещо, а не ядене на месо. Палео диетата включва събирачество и ловуване. Кой днес събира и ловува? Никой. Яде се месо от супера от животни, непомирисали стрък трева и краставици, невидели почва. Нема що и палео диета. Палео диета е да хванеш гората и там да отстрелваш диви лисици и патици с ръчно изработен лък, да ровиш за трюфели с прорасналите си нокти и да гризеш сурови желъди. Тогава стомахът ти ще смеле и кредитната ти карта без да върне никакво ресто. Нищо в супера не става за ядене и това ни убива бавно и безмилостно. Най-големият реципиент на химикали, хормони и препарати са млечните продукти и месото, защото са отглеждани в изцяло подменена среда. Останалото е по-щадящо и с регулярни практики на детоксикация можеш да поддържаш прилична физиологична форма. Пиенето на добавки и поддържащи препарати не са решение, просто не те те сърби и боли. Ние сме всеядни, но еволюцията е вървяла ръка за ръка с начина за набавяне на храната. И изведнъж всичко, което можем да ядем, се появява в супера всекидневно и ежечасно наред с безкрайно рафинираните храни. Е, няма как да погълнеш рафтовете със все хлебарките по тях и да не ти излязат киселини.

Коментар

Working...
                                X